479

ясно

преди 3 години

Радев има чалгаджийски разбирания за живота.Такива му са ценностите.

478

пияница мистик

преди 3 години

Само с тези на Черепа се пресичат, но той не е олигарх, а бежанец, изгонен от лошия Борисов :))) Нали бе, Фигуранте? *** народ, дай му да търка талончета

477

Анонимен

преди 3 години

И марсианец да бяхме сложили за Президент, пак по-адекватно щеше да говори.Кинтите движат света, а ми тръгнал да се лиготи с клишета, на които и първокласник би се изсмял.

476

Анонимен

преди 3 години

Толкова са му ценностите, че чак са безценности.

475

Анонимен

преди 3 години

Радев вярва в Грипен и Дубай.

474

Анонимен

преди 3 години

Патологичен лъжец,откачил за власт подритван от " ***.фи.ята!Нямаш ценности и нямаш качества,един подчинен заблуден фигурант.

473

Анонимен

преди 3 години

Да,олигархията на Чорапа,не е " олигархията" на Борисов,не се брои,не се вижда,нямаше платени простести,само днешни факти с назначенията от човека с пурите и частни самолети или бобоци с !И "най демократично и законно" е да уволниш по телефона или изгониш от кабинета служител без предупреждение "не е "мутренско изобщо!На кого обясняваш твоето явно срещу снимки,някакви снимки с монтажи,компромат по мафиотски,като че ли това не може да се направи на всеки дори и без Мата Хари

472

Анонимен

преди 3 години

'' Радев: Моите ценности ... ''..............Твоите ценности, другарю Радев, не са никакви ценности ами обикновени селски комплекси ...Явно Бойко те е засегнал лично в някакъв момент и сега влагаш цялата си енергия в някакво лично отмъщение ... щом се съгласи на контролиран (от турските служби) вот в Турция, за какви ценности можем да говорим ?

471

До 550

преди 3 години

Говори се ,че Янев бил пепе.лянка!Склонен на мр.ъснишки номера.Негови колеги не го понасят,но и той " професионалист" голям,дръшки!

470

Анонимен

преди 3 години

Излагаш се Радев като ки.ф.лажия!Назначенията на Васко Черепа показват ама хептен ,че си заврян зет на Дубайски.Няма никаква противоположност ,а общи интереси,спондорство,спуснал чистачи да замени с негови хора и то къде в МВР и НАП.Е и,кой е статуквото ,кой управлява 30г,кой е царя и монополиста,моля ви се?Да уволниш г.секретар на МВР един достоен професионалист който изтърпя сви.н.щи.ната на платените маймуни на Черепа,че полицията е била агресивна,този парадокс те сваля по надолнишето

469

Анонимен

преди 3 години

Мачкай, Радееев!!!!

468

Ха ха ха

преди 3 години

А, рева за комисионната от Грибен!

467

bar

преди 3 години

Е как да не се пресичат, като ти си човека на Олигархия, бе Радев. Малеее колкое е безочлив тоя. Борисов много им пречи, ЗАЩОТО РАБОТИ ЗА БЪЛГАРИТЕ И ЗА БОГ, а социализъма е идеология на БЕЗБОЖНИЦИ И САТАНИСТИ.

466

Дими Митушев

преди 3 години

Бате Боко ще ти дърпа ушите, генерале! Идват и твоите избори, внимавай какви ги правиш и дрънкаш! Бате Боко ще те отупа без проблемно ако не направи грешката пак да се съюзи с дебелия и грозен шмайзер Каракачанов. Ще те натупат и тебе генерале!

465

Логист

преди 3 години

Доказано е също, че всяка линия - колкото и да е крива - успоредна на линията на БСП-БКП е права линия.

464

Логист

преди 3 години

В заглавието има много логика:МОИТЕ ЦЕННОСТИ И ТЕЗИ НА ОЛИГАРХИЯТА НЕ СЕ ПРЕСИЧАТпРезидентът е казал истината без да се замисля !НЕ е възможно две успоредни прави линии да се пресекат.​ ​

463

Анонимен

преди 3 години

Вярно е те те командват

462

до 541

преди 3 години

Така е. Божков и Радев не са екип.Радев е подчинен на Божков. Васил Божков го казва в разговора си с Огнян Стефанов:"Как ще ни навреди Геше като го направим Фигурант като Радев"След което Гешев не остана безмълвен и отговори:Гешев: Да видим кой ще ме направи фигурант като РадевТова са факти. Не е манипулация. Хората знаят и имат инстинкт. Не ги подценявайте!

461

Анонимен

преди 3 години

"Марко".Това че Божков мутрата колега на др Борисов е "поздравил" някого,не значи нищо! -:) Божков се радва че Борисов падна от власт.И "поздравявайки" прзидента,ако е истина.То той само ни напомня за себе си! Избий си го от главата,че Божков и Радев са "ЕКИП" манипулаторе! -:)))

460

Диана

преди 3 години

До Анонимен538Руските идеи са много по-различни днес - той живее с идеите на дядовците си...