151

аз вече напуснах

преди 3 години

Комунистите няма да могат да живеят на гърба ми.Този "Рай" води в ада!

150

до 158

преди 3 години

Не може да мажеш с дезинфектант тъч-скрийн машини. По принцип болен няма място в СИК - подава заявка по телефон, носят му да гласува на място. На практика, рискът от заразяване при хартиените бюлетини е много по-голям - хартиената бюлетина се пипа от поне двама души /член на СИК сгъва и подава, гласоподавател гласува и връща на член на СИК, той бие печат и къса ъгълче, пак връща на гласоподавател, той пуска бюлетината/. И това е минимум - отделни бюлетини се пипат от четири-пет човека.

149

Анонимен

преди 3 години

До Вела"Хубава е да знам, че не съм откачила, но е лошо, защото искам детето ми да е българче, живеещо в България."Като човек, който е живял зад граница доста време ще ти кажа, че съдбата на членовете на семейството е по-важна от криворазбран патриотизъм. България - това сме ние. Много по-важно е да осигурим на децата си възможности за развитие. Ако някой ни води към обратното - сме ДЛЪЖНИ да го предотвратим. В нормалните държави зависи от хората какви ще бъдат - никакви извинения.

148

до Вела

преди 3 години

Продължавам - само за десет дни, ИТН и ДБ разбутаха ДС кокошарниците спецпрокуратура, спецсъд и КПКОНПИ. Само за десет дни тези хора свършиха повече, отколкото тези преди тях за 30 години. Неслучайно всичкото милиционер и пишман журналист е ревнало така срещу ИТН. Неслучайно... А аз ще гласувам за ИТН. Поздрави.

147

Вела

преди 3 години

Ако това е вярно, значи в деня в който децата ми завършат училище напускам България! Да се боря с чалга и с ДС е невъзможно, а и е чиста загуба на време.Благодаря, че ми помогна да взема решение. Признавам, че се двоумях!

146

До до факт

преди 3 години

Искаш да кажеш, че машините ще работят само ако не се дезинфекцират?Разбираш ли, че 1 болен пипнал машината, означава всички след него заразени!

145

до Вела

преди 3 години

ДС управлява България чрез Доган и Пеевски. Борисов беше тяхна марионетка. Прокуратурата и ДАНС също са на ДС. ДПС е крепостта на ДС и управляват вече 30 години. ДПС могат да вземат колкото си проценти искат, защото Доган има на разположение над 900 000 мъртви души. Онзи ден ДС излезе на протест за първи път/спецпрокурорите на каскета/. Гледай и мисли. Мисли и гледай - всички милиционери са ревнали срещу Слави в истерия. Защо ли?

144

Анонимен

преди 3 години

До 154Тоест във всяко малко градче ще е само с машинно гласуване. Само в селата хората са под 300! Е има и няколко града, но повечето градове са с над 300 гласоподаватели!А защо не обсъдим абсурда, че беше гласувано в чужбина да се гласува само в посолството или консулството! Колко са посолствата в Англия? Май само 1! И какво правим сега?

143

до факт

преди 3 години

Няма такова нещо. Някои машини спряха за петнайсетина минути, защото ги мажеха с дезинфектант. Спряха да ги мажат и проблемите изчезнаха. Така че, много са си добре машините - става бързо и лесно и е добре за възрастните хора, защото на много от тях им треперят ръцете и хартиената им бюлетина става невалидна.

142

Анонимен

преди 3 години

Каква забрана, какви пет лева? В секции с под 300 избиратели се гласува с хартия. При технически проблем се гласува с хартия - къде я видяха тая забрана тия милиционерски глави, така и не разбрах.

141

Анонимен

преди 3 години

За кво са ви тия хартий бе, цял свят е дигитален, само тука още лелките от преди 50г. искат бюлетинки да си пускат. После фалшиви/незачетени/невалидни гласове. Аа да, за да може и ония неграмотните да гласуват нали? Знам, че те са ви много важни, без тех сте заминали.

140

Вела

преди 3 години

До 149Хубава е да знам, че не съм откачила, но е лошо, защото искам детето ми да е българче, живеещо в България. Но знаеш ли какво ми каза сина ми, че щял да обича България повече ако не вижда ориенталщината всеки ден, а я помни с красотата на планината, с приказките и песните на баба.

139

Факт

преди 3 години

Половината машини на предните избори се повредиха. Вървим към поправителна сесия и от следващите избори

138

Анонимен

преди 3 години

Всичко е подчинено на една цел!!!Хаос..и..Курс към президенстка република от руски тип!

137

Анонимен

преди 3 години

До ВелаАз вече това решение го взех. Положението в България става прекалено опасно.

136

Анонимен

преди 3 години

До Велика съботаКакто е написал един гемрански автор:"когато дойдоха за мен, нямаше кой де ме чуе"Който разбрал, разбрал. Останалите ще го разберат малко по-късно.

135

Вела

преди 3 години

Не ми пука за властта на тоя и оня, по ме интересува ДПС да не управлява държавата ни с поставени кухи фигурки, защото с такова бързо темпо се превръщаме в ориент, че скоро и малкото останали нормални хора ще се изнасят скоропостижно от България! В моята работа сме 9 човека, всички сме с международно признание. 4 *** вече напускат, 2 търсят училища на децата си, аз си поставих условие че ако чалгата спечели, също напускаме със семейството. Взехме решението единодушно! Децата напълно ни подкрепят

134

Велика събота

преди 3 години

Като чета коментарите излиза, че антиГЕРБ партиите и поддръжниците ще живеят сякаш в някаква друга страна, където ги очакват благоденствие и просперитет. С ГЕРБ и техните привърженици ще се гърчат в някакво преддмъртни конвулсии ибще вият ба умряло. Да, ама НЕ - всички ще страдаме заедно. Не защото Герб няма да ги има или нещо такова, а защото се потъпкват основни човешки права. Днес на едни, утре на други. Днес на нас, утре на вас. Това е.

133

Ф.С.В.

преди 3 години

ЗА ПУТИН -НИЕ ВЕЧЕ НЕ СМЕ ХРИСТИЯНСКА ДЪРЖАВА -И Е ПРАВ !!! ЕТНИЧЕСКОТО МАЛЦИНСТВО В БГ -СА САМИТЕ БЪЛГАРИ!! ПОЧТИ НАВСЯКЪДЕ В БГ ВЕЧЕ НЕ СЕ ГОВОРИ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ХРИСТИЯНСКАТА ВЯРА СЕ ЗАМЕНЯ С МЮСЮЛМАНСКА И РОМСКОХИНДУИСТКА--ЕВРЕИТЕ НАПРАВИХА БГ ЕДИН БУФЕР- БУФЕР ЗА ВОИНА И ЗА ВСИЧКО- ВОЙНАТА Е МЕЖДУ ЕВРЕИ!! РУСКИ ЕВРЕИ С ИЗРАЕЛСКИ И АМЕРИКАНСКИ -НОВ ЗАВЕТ СТАР ЗАВЕТ И Т.Н.

132

Анонимен

преди 3 години

До ХахахахаА, белият автобус 2013 г помниш ли го?