181

Анонимен

преди 3 години

"Русия се е отправила към огромна катастрофа" А тaка наречения ,,цивилизован свят'' на къде се е запътил с всичките гнусотии и свинщини които либералните троцкисти налагат на подвластните им народи,включително и на нас ? На къде се е запътил съвременният Содом и Гомор ?

180

юбералес

преди 3 години

До БобиБоби, не забравяй, че руски граждани има и в България. Един ден може да поискат някакви права които им липсват и да се оплачат от софийската хунта. Тогава Русия ще провежда ли операция ''принуждения к миру'' във Варна.

179

Анонимен

преди 3 години

Индустрия , земеделие , животновътсто , култура ,образование здравеопазване няма точка , а под руско робство имаше всичко сега имаме кауфланд и Рачков и свобода да ходиш да береш ягоди на запад нашите спасители.

178

до 222 Чебурашка

преди 3 години

Да това е ролята на България в Нато да превземем Русия .Ако не се лъжа сме се подписали договор.Така че българи придържайте се към договора на които сте се подписали.Тук чебурашка е прав.Договорите трябва да се изпълняват.

177

Анонимен

преди 3 години

Карл Маркс е бил гениален философ и критик на капитализма и е считал руснаците за варвари, които представляват екзестенциална заплаха за Европа. Ленин също е смятал Русия за безобразно изостанала варварска страна. И това е бащицата на СССР/Русия. Путин нито е философ, нито е умен. Путин обича да усвоява парите на народа докато им пробутва бодряшки национализъм от 19 век.

176

По бели гащи

преди 3 години

До ЧебурашкаРусия не спазва елементарни морални норми и международни договорености. - КОИ?Напада свои съседи, избива ги и им отнема територии. КОИ?Води пропагандни войни срещу цивилизования свят и се стреми да отслаби и разруши ЕС и НАТО, организации (твойто какво е?), на които България е член. С една дума води война срещу тях. ?? ВОЙНА? а стиаята е миличка а?Т.е. води война и срещу България. ?? нас защо?На *** език - Русия е враг на България. - а ти какъв си на България?

175

юбералес

преди 3 години

Както казват в Украйна: Стена, ров, крокодили (морозоустойчиви).

174

въпрос

преди 3 години

До Чебурашкаабе ти на щат ли си *** или си ентусиаст ***, макар че най-ми приличаш на рутиниран доносник, имаш обигран стил на провокатор, вероятно си син или дъщеря на бивш служител на ДС, потомствен негодник

173

Анонимен

преди 3 години

Те от 100г неотиват на никъде . Боллшевишки бастуни

172

Мишо

преди 3 години

Отговора на този въпрос отдавна е даден. Напред и на горе.Интересен беше коментара на руснаците относно чехите, които направиха всичко възможно да вземат едни пари и да се откажат от изгоден енергетически проект.Та цитати беше, че чехите за сега няма за какво да се притесняват, защото за сега не им се отдава да изпреварят българите, които с радост отказаха безплатен проект за пренос на газ, който веднага лапнаха турците и сега продават същата газ на българите! Та за това става въпрос!

171

моето наблюдение

преди 3 години

Аз съм ходил стотици пъти докато работех по корабите и винаги ми е правило впечатление изключителната субординация и дисциплина на работа. Там изцяло си колективен играч и за всичко питат началника. Това кара хората да се чувстват не особено свободни, всяка промяна се съгласува нагоре, а началникът носи отговорност за всичко пред по-голям началник. Тази система мачка човека, в името на по-голяма цел. При нас това го няма, даже е обратното- всеки разбира повече от всеки над него и му дава акъл.

170

до 210

преди 3 години

САЩ нямат интерес от мирен свят, не е икономически изгоден.Въпроса е войните да са мах далече от тях ,като втората световна война.Никакви Пърл Харбър или Кулите ,недопустими са за тях подобни неща . Неправилни войни са,защото нарушава правилото за далечни войни ,поне на един континент разстояние, са правилните войни.А поне те са шефа ,така че мир може само при друг шеф.

169

до Боби

преди 3 години

то щото в Бг не е така, София Пловдив срещу Видин Монтана да не говорим за разни родопски градчета и паланки.

168

---

преди 3 години

Значи аз се чудя на руснаците ко толкова се питат! ей го на путин още 15 години ще ги оправя! Споко бе какво значение има на къде вървите!? путин ще е с вас и ще ви оправя горе долу толкова колкото сталин е бил с вас и ви е оправял! Ееее! само ревете и се вайката ей!!!!

167

Зозо

преди 3 години

До Анонимен .......Ако не бяха развита държава особено в военно отношение.....Вземи си военното отношение и отзад! С 300лв. мин. заплата са много развити :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

166

Анонимен

преди 3 години

СССР се разпадна. Няма какво да гледате назад. Гледайте непред. Ленин интерпретира погрешно трудовете на Маркс и болшевизма се провали. Путин да каже какво иска и защо само се конфронтира със Запада и заплашва Източна Европа, защо настройва света срещу руснаците и най-важния въпрос. Защо след 21г. начело Русия е бедна, а е страната с най-големите ресурси.

165

иска

преди 3 години

им се

164

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаНе ти разбарх съчинението. Сигурно и ти не разбираш написаното.

163

Анонимен

преди 3 години

Според Русия струпването на войски до границата с Украйна крие повече ползи от рискове.

162

въпрос

преди 3 години

До ЧебурашкаГовориш за нашето момче, нали? Таткото на коминтерна. Авторът на комунистическия манифест, дето го набутаха на православната Рус за да й ограбят ресурсите, нали за него говориш?