330

От Мизия

преди 3 години

Како, Корни, подай си оставката пък ..после ще видим. Недей да точиш зъбки, като звеноводка от ТКЗС. Познаваме се .

329

Ех, раз, еще раз!

преди 3 години

Избори ще има още веднъж, и може би още веднъж...И няма страшно, не е трагедия, няма да свърши България.Но като ще се прави промяна - да се прави ПРОМЯНА - стига половинчати работи!Най-рационалното и разумното са нови избори! Тогава и Мая с "мутрите" няма да я има, и Бойко ще бъде редуциран, и БСП ще отстъпи още малко - партията има да се чисти, но не от НИНОВА, а от Кирчовците и Стоиловците....

328

Корни?!

преди 3 години

Корни не губи достойнство!Ти имаш принципи - не може да подкрепяш някого, само за да се състави някакво правителство. Освен това рискуваш Тошко да се изплюе върху подадената ръка!Не се страхувай от избори Корни! Сега взехте 15% - невероятно много е - нека всички го разберат!Другите Комунистически партии не минават 10% - всъщност не знам дали има някъде останала - освен в Русия и Беларус... и твоята 100 годишна!

327

Анонимен

преди 3 години

Учиндолския се..ляк винаги е бил комунист в душата си!Мутренските издънки!

326

Рошко

преди 3 години

Сега старите мутри искат да те яхнат и да си измият ръцете с теб Славчо Учиндолски. Ти си печен менажер. Това, че се занимаваш с музика си е твоя работа. Решил си, че това можеш и го правиш години наред. Сега въпросът е дали ще се поддадеш на егото си да станеш Премиер или няма да им позволиш да те омърсят? Ти направи референдум. И макар, че ние гласувахме за него, те старите мутри не се съобразиха. Сега е момента - направи промените ор референдума и бегай. Така ще станеш по-желан. Мисли!

325

най-милото

преди 3 години

Сега *** ще може да граби. Да граби. Да граби ......

324

няма изненадани

преди 3 години

То на всичски е ясно че Слави е гласът на социалистите.Такава низост не може да се очаква от други.

323

Анонимен

преди 3 години

др.Импексова а милионите които открадна къде са?Нали Станишев затова те издуха и ще ми говориш за честност и справедливост-тези думи са непонятни за теб ***!!!

322

Анонимен

преди 3 години

Боко ке падне!

321

Анонимен

преди 3 години

КАДРИТЕ НА ГЕРБ СА В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА... А ОТ ХОРАТА КОИТО НИ ПРЕДСТАВИ СЛАВИ, ПОВЕЧЕТО НЯМАТ ТРУДОВ СТАЖ ДОРИ.... С АМАТЬОРИ ДЪРЖАВА НЕ СЕ УПРАВЛЯВА.

320

бай Иван

преди 3 години

др.ТЕХНОИМПЕКСОВА а милионите които открадна къде са?Нали Станишев затова те издуха а,и имаш смелост да говориш за честност и справедливост-тези думи са непонятни за теб ***,марш от землянката......

319

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 335Имаш право като се замисля, очаквал е да влезе у парламенто, не е очаквал от него да зависи всичко :)))

318

Анонимен

преди 3 години

Слави очакваше да е гръмогласна опозиция, но съдбата добре го подреди, ха сега да видим колко може да управлява държава!Скечовете не са държавна политика!Конградюейшън!

317

Бегай

преди 3 години

То по- добре да приеме помощ от ББ. Сърбал е попарата народа от БСП. Плюс това вече всеки бяга от тая партия. Няма логика да приемаш помощ от по-малко желаната партия. Нали гледаме волята на народа все пак?

316

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 326Мнозина знаят, че Славчо не е лидер *** :)) Не знам какво е очаквал от изборите, аз писах тук преди вота, че ще бъде на 2-ро място, Бокича с ромските гласове остава на 1-во, Корни ме изненада приятно първоначално с 4-то си място, в крайна сметка се добраха до 3-то, депесарите ги знаем, другите 2 измислени партийки с имена като Изправи се, мутри вън и ДБ нема да ги коментирам :)) Служебен кабинет и нови избори, може шкембе войвода да влезе като патерица на Тато, не се знае :)

315

Анонимен

преди 3 години

БСП и ДПС дават бяла карта ( кар бланш) на шоумена да прави правителство. А Слави мълчи като риба. Зайкова са готви като най-възрастният депутат да седне на председателското място на парламента за да открие заседанието на 15.04 с балет магаданс. Шоуто е пълно.

314

Анонимен

преди 3 години

Трифонов няма да приеме да е Министър-председател и ще даде властта на хората на Симеон 2.

313

Анонимен

преди 3 години

Трифонов не може да състави читаво правителство, защото няма сериозен политик, който би рискувал кариерата си в подобно начинание.Симеон 2 и Соломон Паси ще се опитат да бъдат ментори на Трифонов и вероятно ще успеят да назначат свои протежета в новото правителство.В ИТН ще започнат дразги и Комитски скечове.

312

Анонимен

преди 3 години

"Нинова призна" Звучи като подсъдима. Нищо не е признала. Всичко е шменди капели. Спасява си козината. БСП Пловдив я отсвириха още през декември я търсиха в София да я бият. Тя се скри, избяга. Вчера и поиската оставката официално в кърваво писмо. БСП не е частна фирма. Конгреси монгреси- всичко е нагласации в БСП. Те са клан в последните години. Клана вкара дъщерите си в НС.Сега партията ще и иска главата. Тя няма да я дава и ще станат големи патаклами. Болшой театър Крушовица те първа започва.

311

Анонимен

преди 3 години

Нинова и ДПС искат да влезнат в кабинет Трифонов. Ама Трифонов не ги иска.