16

От статията

преди 3 години

В кратце: Грамотните нации се въздържат да стане ясно какво следва, колко ще продължи. Индонезийци се размножават като ***, понеже аптеката е затворена. Резултат: до 20 години, белите ще са 10%, 90 китайци, индийци, араби и индонезийци.

15

Анонимен

преди 3 години

"Суджуци, далавери, чекмеджета" - Бойко БорисовКупуването и продаването на гласове е престъпление.

14

Анонимен

преди 3 години

Германката може искъуствено да се оплоди както е при домашните животни.

13

Анонимен

преди 3 години

Едно време нямаше ток - сега няма къде да се ходи :D

12

Анонимен

преди 3 години

Аз имам две, ако забременее знам, че повече няма да ражда и не искам. Много хора са без работа, ако имаше 200 евтшро помощ като в Германия нямаше да мислят поне за детето ще има за разходи. Ама не са само разходите, трябва и време и нерви и да го гледа майката като е болно и болнични да има.

11

Анонимен

преди 3 години

Какви деца? Ковид роби, без работа, с маски, учещи от таблет....

10

Анонимен

преди 3 години

И как ще ги изхранват като хората нямат пари дори да оцелеят, те деца очаквали. Ситуацията е по зле от война и всички икономически показатели го доказват, единствената разлика, е че по време на война има и унищожена инфраструктура, а за сега това го няма, но положението е военно.

9

Шаши

преди 3 години

Не е вярно това. Айшето от ул. Кубан, днес роди за трети път. И това само по време на пандемията.

8

Яна

преди 3 години

Повечето хора правят деца за да оправдаят някакви очаквания, че размоножаването е естествен дълг и да има евентуално кой да ги гледа на старини. Това е жалко...

7

ORWELL 1984

преди 3 години

Това е част от плановете на световното управление. Намаляване на раждаемостта по естествен път, чрез храните, ГМО, облъчванията това се случва. Нормалното ще бъде зачеване в клиника. Тоест трябва да се плаща. Половете трябва да се сменят, тоест медицинска намеса до края на дните. Короната също чрез ваксините трябва да редуцира населението на планетата.

6

rusnak

преди 3 години

Видими резултати и работа, работа, работа която дава Свобода! Те тъй твърди и води в преизподнята народа, Банкянскототъпоговедо!!!

5

Анонимен

преди 3 години

"В бъдеще, ако има по-малко хора в трудоспособна възраст, ще се генерират по-малко данъчни приходи за плащането на пенсии и здравеопазване за възрастни хора, които от своя страна живеят по-дълго. Има решения на този проблем - например увеличаване на възрастта за пенсиониране или насърчаване на имиграцията, но това има политически последици."И ковида не помогна смъртността малка ...

4

Анонимен

преди 3 години

Явно хората започват да проумяват че е престъпление да създаваш роби

3

Анонимен

преди 3 години

Фредерике е могла да си роди едно бебе още преди десет години и после да се реализшра. Там поне социалните помощи са достатъчни. И сега явно може да има бебе,щом гей приятел може да й съдейства.Явно Фредерике се отегчава да се грижи за другите. Сега отишла при близките да им помага и се замислила,че си е пропиляла времето.

2

Важното е че

преди 3 години

Бай Дън риве за трансджендърите, а аз съм един от тях.

1

Бойко Българоубиец

преди 3 години

В моята бойковина има голям ръст на плоденето на моя тъмен електорат! Това е поредна победа за ГЕРБ! ГЕРБ ПОБЕЖДАВА!