28

Анонимен

преди 3 години

До НанеМа като гледам как ревеш, май ти търкаш. Па и си съвсем умрел, това от ходене по площадите с тъпани.

27

Анонимен

преди 3 години

До Нане НАНЕ И ТИ ЛИ ШУМКАР ВА- АМАН ОТ ВАС- ЦЕЛО ЛЕТО МЕТОХТЕ СОФИЯ И РАЗНАСЯХТЕ КОВЧЕЗИ, БЕСИЛКИ- НАКАРАХТЕ НАРОДА ДА ВИ НАМРАЗИ ВА ШУМКАРИ- СЕГА КАЗВАШ ИДВА РЕД ДА ГЪРМИТЕ- СТИГА ВА ДРУГАРЕ- ХА СИ ЗЕМЕТЕ КАРУЧКИТЕ И У КРЕМЪЛ....ДА НЕ ЗАБРАЙТИ РЕЗИДЕНТЪ, КОПЕЙКИН, ПИНОКИО И КО- ЧЕРЕПЪ ША ВИ СА ЗАРАДВА.

26

Анонимен

преди 3 години

Радев- вдигни юмручето и кажи датата на изборите

25

моч

преди 3 години

До 10 АнонименОчевидно си по-зле и от "Еднокнижния".Радефф го бива единствено да обявява нераположения и то само когато му наредят или позволят.Не му е дадено да съди и лишава от свобода най-малко защото собствената му свобода е под въпрос погазвайки конституция и национален интерес.Радефф , БСП и подобните на теб сте ДЪНОТО и няма сила , която да ви отлепи...пътят ви е само надолу , данолу , надолу.....

24

Анонимен

преди 3 години

Радев- бъди мъж и тропни с крак на жена си:)))))))))))))

23

Анонимен

преди 3 години

Днес правихме записвания за ваксина в нашето училище. Около 20 % се записаха, повечето питаха - "Ама сега ако пишем ДА, можем да се откажем по-късно, нали?"

22

Калеко Алеко

преди 3 години

... Не е по-различно и от това да заведеш русофилите на Шипка, товарищ Радев защо се дърпа, ако не ген.Решетников, то *** ще му дърпа ушите задето удължава живота на този парламент, като отказва да насрочи избори ... Румбата май крои сметки първо да изкара президентския си мандат и чак тогава да насрочи парламентарни избори, за да може и той да се натовари, я на платформата на Мая Костинбродска, я на гумената лодка на Тюлена от плажа на Росенец ... ?!

21

есмералда факултето

преди 3 години

остави тука пачките с пари на масата и отивай тия глупости да ги разправяш на тъпите българи!

20

Нане

преди 3 години

Гробарските ***, ще ги привличат в армията на Радев, като теляци за борба с коронката...И за развлечения... Ще представят пиески..

19

Анонимен

преди 3 години

Според мен голяма част от хората може да не отидат да гласуват и така лесно да се вземат от герб отново изборите.

18

Научил

преди 3 години

Фигурантинът научи едва днес какво е вирус. Като събираше хората на Шипка , като правеше бунтове - вирус нямаше,като караше хората да горят маските - вирус също хямаше.

17

човек

преди 3 години

Четете ли бе, ковид-зомбита?Доцент Андрей Чорбанов ви го казва - 400 дни са необходими, тоест повече от година, за да се ваксинират проповядваните от НОЩ 70% от българското население!Освен това сигурно вече почти половината са минали през вируса и имат същия имунитет като от ваксината!Смятам, че едни 20 до 30% ваксинирани ще са напълно достатъчни за да спрат заразата.Ако наистина имунитетът е такъв какъвто се твърди че е.

16

Анонимен

преди 3 години

Забелязвам че троловете на Боковата шайка вече са активни само при материал за Радев. Бая са ви орязали хонорарите. Е ми криза е. Давайте. Заслужете ди ги. Ама мслко и акъл вкарайте, че празните ви глави дрънчат и през нета

15

Нане

преди 3 години

Белене започва пак работа скоро...

14

Нане

преди 3 години

Как сте герберасти...*** ви тръшна коронката... Ега ви тръшне с ваксините...

13

Пег

преди 3 години

Ал Бънди се разбуди ,нали нямаше вирус и събра електората .Сега да сметнат колко от тези хора починаха от участниците по бузлуджа и пред неговия офис .Да поеме отговорност този и онази чорлавата лелка.

12

Зозо

преди 3 години

Хората от НОЩ и без Рундю да ги събира си работят и правят протоколи как да се действа. Тоя пак искочи кат въшкъ на чело да отчита дейност. Те като са готови протоколите как да се работи ще му ги дадат служебно. Руски клоун!!!

11

забравили сме

преди 3 години

До Анонимен 2 какви ги е приказвал ?

10

Анонимен

преди 3 години

Радев, обявявай военно положение, че играта на избори я гледаме вече 32 години. Вкарай в затвора Единокнижния, заедно с цялата шайка и да отлепяме от дъното, че вече няма накъде

9

Анонимен

преди 3 години

Радев си няма идея какво е пазаруване в хипермаркет, той живее в резиденция в която има слуги. Такова сравнение е неуместно.