35

Анонимен

преди 3 години

охо тоя и пари е крадял значи и какво оправдание е измислил само хаха

34

Защо съм русофил?

преди 3 години

Мани го тоя Байдън, пълен некадърник, не може едни *** да изпере. Виж Путин, хе.. Путин е друга работа, първокласен перач на мръсни ***.

33

Анонимен

преди 3 години

До 35 Само ми посочи къде в днешна Русия има политически затворници и кои са те? Ако в Русия имаше политически затворници, Западът щеше да вдига вой до небесата

32

Анонимен

преди 3 години

Навални го спасиха в болницата в Томск, защото там беше въпрос на минути дали ще оцелее. В Германия само го долекуваха. Руските лекари твърдят, че не са открили отравяване. Руският олигарх Пригожин го осъди да плати 80 милиона рубли за нанесени щети, осъден е и по далаверите в Кировлес. Заплатата му в саморазпусналия се Фонд за борба с корупцията бе 6 000 долара.С две думи -добре се облажваше.На избори не можеше да събере 1%. Няма право да се кандидатира за президент, защото е със съдимости

31

Анонимен

преди 3 години

До СловянинГлyпако, разбери веднъж за винаги че само свободен народ може да движи човечеството напред. Държави като Русия и Китай където затворите са претъпкани с политически затворници а криминалните авторитети управляват държавата нямат бъдеще.

30

с грижа за бельото

преди 3 години

Не го разбирам Навални защо не харесва режима на Путин? Та в коя друга държава ще му перат мръсните *** безплатно? Няма друга такава държава.Хак му е, нека сега да плаща за пране на *** в Германия.

29

Анонимен

преди 3 години

Руснаци = убийциРуснаци = отроваРуснаци = шовинизъмРуснаци = алкохолизъмРуснак = падение

28

до цж

преди 3 години

Прав си, брато. В една от предизборните си речи Джоу Байдън ясно и категорично заяви: "В Кремъл управлява банда убийци".

27

Словянин

преди 3 години

Зпападът 5 века е грабел и убивал света. Китай и Русия ще го довършат.

26

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Платеният русофоб чебурашка"Русофоб звучи гордо, въпреки че е по-правилно да се казва русомраз, но къде ти познания и логика у русофил, той целия е изтъкан от злоба към тези които не понасят тюрмата на народите Русия.

25

цж

преди 3 години

Поредният руски цинизъм.Режимът управляващ там са гаднии шовинисти и убиици.Понеже не успяха да го убият го задължават да се върне за още един опит.Русия вече няма никакъв имидж на световната сцена.Жалки омразни убийци.

24

Владо Пу...та

преди 3 години

Ела, че предния път не успяхме да те убием :)

23

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Сега да си носи последствията."Каква вина има твоето поколение за да носи последствията от срамното клеймо русофил-предател което ти им им лепкаш за цял живот?

22

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха-ха, тюрмата на народите Русия плаши със затвор. До вчера президента Путин переше гащите на Навални и им слагаше умекотител на интимните части, днес го заплашва, че ако не дойде да ги премери и облече ще влезе в затвора за 3 години.

21

Анонимен

преди 3 години

До берлинския пациент"Оставаха го да е вечен 'изгнаник'."Колко да е вечен? Най-много колкото е вечен Путин т.е. 1-2 години.

20

Анонимен

преди 3 години

Живот в Русия или затвор? Къде е разликата? Толкова е нищожна че може да бъде забелязана само от русофил.

19

Анонимен

преди 3 години

Ми да го осъдят, кво го калесват, той да не е нещо по-специален или над закона, ай сиктир...

18

берлинския пациент

преди 3 години

До Анонимен"Ще го доубият в Масква"Нищо подобно! Нали си от западната школа - не четеш между редовете!Харизаха им го. Оставаха го да е вечен 'изгнаник'. Да си го отглеждат и да му се радват на некадърника, така или иначе си и е техен!

17

констатация

преди 3 години

Този некадърник на терен, никаква смислена работа не можа да свърши за запада, та поне да го ползват за новинарска кампания.Ама на нанс ни омръзна!

16

НЕ ХРАНИ ТРОЛА

преди 3 години

'Новинарите' - уляхте се!Стига сте подхвърляли гнила храна за ***!