94

Анонимен

преди 3 години

Кристина е била млада амбициозна жена. Едва ли някога е била тормозена от нещо друго освен от нереализираните си амбиции. В историята има много такива, убили децата си. практически това дело срещу майка, убила децата си е класика. По света е имало и ще има много такива. И винаги феминстките започват да ръсят лъжи и да плюят по съпруга на убийцата, че я бил малтретирал. Как? Като я е карал да мие чиниите и шета диокато той е на работа а тя в къщи?

93

Анонимен

преди 3 години

До АнонименСъс сигурност това убийство не е извършено хладнокръвно,а от афект от многогодишния тормоз на който е била подложена жената,както казват старите хора - "причерняло и е пред очите" , със сигурност не е хладнокръвно.

92

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Офф айде пак станах насилник. Имам една приятелка,ходеше с един от Пловдив пребил я и скъсаха.Викам да не си помяла да се върнеш там! Аа луд ли си..няма и месец и айде пак в Пл. Е на такава жена как да помогнеш?Тая криста полицията я била върнала при насилника?!? Абе стига глупости, полицията не може да те достави насила, и не може да ти помогне ако не искаш.не ми обяснявайте, че тая садистка не е имала полезни ходове.И вълчицата не убива кутретата си. Не човек, а звяр.

91

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"тя ще си получи присъдата, ама за онези насилници и калпавата съдебна система , която не може да те защити от тях проблема остава"Ето това е проблема

90

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоТи също си агресивен,виж си постингите.Насилието ражда насилие,ако е нямало насилие,а вместо насилие - любов и уважение,нямало е да се случи това убийство на децата изобщо,разбира се,че и той има голяма вина за случилото се,дори по-голямата част от вината е негова за смъртта на децата

89

Анонимен

преди 3 години

До АнонименНе се тревожи, тя ще си получи присъдата, ама за онези насилници и калпавата съдебна система , която не може да те защити от тях проблема остава. Изкарай статистиката колко мъже са пострадали от домашно насилие тази година, колко са убити, май...няма такива.////Ох,,браво,най-накрая някой,който разбира част от същността на проблема. Че ми писна от първосигнални глупости да чета.

88

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Така... значи имам комплекси... и знам откъд са - бившата ми редовно ме биеше с чехъла, заключваше ме в килера, дърпаше ми ухото и ми оказваше психически тормоз. Тъщата даже и сексуален. Развих тежка депресия, значи спокойно мога утре да тръгна с нож по улицата. Все пак съм жертва - разберете ме ебббаси.....

87

Анонимен

преди 3 години

От каква "система" е търсила закрила? Единствената система в България е МАФИЯАбсолютно некачествени служители, всеки граби парата а работа и отговорност никаква. В България сега всичко е на манифестации за повишаване на заплатите. Но работата им си остава същата.. НЕКАЧЕСТВЕНАВсеки се спасява сам както може

86

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоТолерастията няма нищо общо с този случай на насилие и убийство,ама нищо,само издава твоите комплекси към толестите и феминистките.

85

Анонимен

преди 3 години

Не се тревожи, тя ще си получи присъдата, ама за онези насилници и калпавата съдебна система , която не може да те защити от тях проблема остава. Изкарай статистиката колко мъже са пострадали от домашно насилие тази година, колко са убити, май...няма такива.

84

Анонимен

преди 3 години

До Вуйчо ВаньоНе,бай Ваньо,просто ти мислиш твърде праволинейно,ти не виждаш истинския проблем и причините поради които всичко това се е случило,ето затова не можеш да разбереш проблема,тя има вина,но вината определно не е само нейна за това убийство. Оня ,който е предизвикал тези събития ще се изсули,я тя ще лежи в затвора,макар,че нейната вина не е сто процентова.

83

Анонимен

преди 3 години

До ***!Така боли повече,нали?Какво ли е преживяла?!Тя е полудяла,мъжът е "👼,собственик на фотографии ,има хора,които знаят истината.

82

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

А иначе, на всекиму според заслугите. Бащата също ще си понесе вината

81

Вуйчо Ваньо

преди 3 години

Оффф.... На скъпите дами искам да кажа само, че убийството и вината НЯМАТ ПОЛ, а така трябва да е и с възмездието! За тая нечовешка гнусотия - ДОЖИВОТЕН затвор, без значение мъж или жена. И ако вие искате оправдание, защото е жена то значи сте сексистки, и проповядвате полова дискриминация, което пък е в разрез с толерантните ви ценности, които налагате и в САЩ е подсъдимо. Общо взето яко нон сенс. Противоречие се получава...

80

признаци

преди 3 години

Родителите и казват,че откакто момичето е с него,контактите с родителите им са се ограничили,това е един от първите признаци на такива психопати-побойници, ограничават контактите на жертвата с приятели,родители,познати.След това започват и да бият и да налагат психически тормоз,обиди,включително и вулгарни изрази към жертвата,след някой жесток побой,започват да се молят на жертвата да им прости,могат дори да се разплачат,целунат краката на жертвата от личен егоизъм,да не изпуснат жертавата си и

79

Анонимен

преди 3 години

Уважаеми бащи, отглеждащи щерки, дано никога не ви се наложи да ходите и спасявате смляната си от бой дъщеричка от разбеснелия пиян гандюга.

78

Анонимен

преди 3 години

Случилото се е чудовищен резултат с чудовищни причини,в резултатат на чудовищно съжителство на тъмни същности с нестабилна и слаба психика,израсла с подобни родители.Карала е някак,на изпарения и изведнъж е превъртяла.Няма къде да избяга в скъпата ни родина.Ако едно нещо може да експлодира,може и да инплодира.А може и да не го е сторила тя,но,децата ги няма....Какви ли хора щяха да израстнат с такива родители,баби и дядовци?

77

Боклук!

преди 3 години

Нищо не може да те оправдае! Съдът особено в България е смешен и може да избягаш, но от оня горе .. тежко ти ...Ако си такава жертва убий него не децата *** мръсен

76

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 144В такъв случай на тъщата може ли да й се повдигне обвинение - не е спряла умствено нестабилната си щерка да посегне на децата.Може разбира се! Никой не е застрахован!

75

Анонимен

преди 3 години

До 137Жена не може да е виновна, български умопомрачен ...не може да е виновен, абе никой няма вина.:)))))))Обаче има разследване и виновните ще ги подпънат както си трябва! Случаят се надлюдава не само в България което е много добре. Така трябва!