68

Щирлиц

преди 3 години

На кого му пука за предателите?

67

Анонимен

преди 3 години

Въобще не се знае дали Навални е отровен. Тази версия започна да се разпространява без въобще да има някакви факти. В нашия свят истината е нещо, от което никой не се интересува. В истина се превръща нещо, което медиите упорито повтарят, без значение дали твърдението е вярно.

66

ПроСоТо

преди 3 години

До НФСБм/у другото,има и едно вмешателство на руснаците:-Гого Мито,по-известен с прозвището си "Георги Димитров"..Та този Г. димитров след едно посещение в Москва набързо са спомина,а злите езици говорят ,че това е станало по личната заповед на Сталин,защото Г. Димитров е настоявал да се обединят България и Сърбия и да образуват една наистина доста внушителна сила на Балканите...та вмешателство е имало,но що се отнася до Борис,грешиш.

65

Анонимен

преди 3 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТВ Русия се продава много бело и екстази дали случайно не бяха хванали некви руски дипломати с 50-60 кила кокаин неотдавна?Купили си пудра захар хората да си го слагат в самовара а гнилият Запад им пробутва кокаин.И докато разберат,че не е пудра захар вече свършили 1-2 кила.

64

ПроСоТо

преди 3 години

До НФСБи друго:-На руснаците изобщо не им е пукало за нашия цар!..Дори и както ти твърдиш да е бил "неудобен" за тях,те си имаха вече организирана партизанска армия у нас в края на 43-та и са могли без никакво усилие и риск да бъдат обвинени,да използват партизаните "да му светят маслото".Борис не се подчини на Хитлер и ТОВА му струваше живота.....М/у другото,интересно:-Чувал съм от стари хора,отдавна покойници,че цяла България плакала,когато научили за *** на Царя..

63

Анонимен

преди 3 години

Дойче веле да припомни случаите с арестувани или заподозрени за атентати в европа немски агенти.ПП. Поне 2 последните 20 години.

62

ПроСоТо

преди 3 години

До НФСБсега:-България изобщо не е влизала в интересите на Третия Райх!..Освен като територия и армия,които могат да бъдат използвани с/у Русия!Основната "ПЛЯЧКА" за Хитлер е бил СССР с неговата огромна територия и огромни залежи на ресурси.Връзката на България и Германия се основава ЕДИНСТВЕНО на ПОТЕКЛОТО на Борис и баща му Фердинанд!..САМО заради тая подробност станахме съюзници на Германия.Е,като територия ни употребиха,но като армия не успяха.А Австрийския евреин не прощаваше такива га

61

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 3 години

Навални малко е прекалил с белото и екстазито !

60

Гост

преди 3 години

А кой отрови тоес уби Джон Кенеди?

59

НФСБ

преди 3 години

ПросотоБорис III е убит от руснаците, в техните планове за инвазия в България и на Балканите не се вписва фигурата на Цар Обединител на Голяма България. Ако ти е трудно да го осмислиш, не се напрягай просто спри да пишеш " класическите си глупости" от тодоровата " историография"! Хитлер е последния имащ интерес от дестабилизирането на България и убийството на Царя и!

58

НФСБ

преди 3 години

Те това е власт, а такааааа бий опозиционера по главата БИЙ, БИЙ, БИЙ, да видиш после как Корни ще носи кафенце на генерал Борисов по време на парламентарен контрол, а не да се прави на еманципирана приватизаторка от " синия" и период

57

ПроСоТо

преди 3 години

До ВитбескБорис го отрови Хитлер,защото той /Борис/ отказа да прати български войници да се бият с/у руснаците!!!..Не прехвърляй вината от болната на здравата глава!

56

Витбеск

преди 3 години

И Борис Трети отровиха руснаците.

55

Ниш е България

преди 3 години

Навремето така руснаците отровиха Георги Димитров, а Ванга е казвала на Тодор Живков да се пази и да не яде и пие в компания на хора със сини очи.

54

Анонимен

преди 3 години

Точно Путин ще иска да светне някой и ще пропусне. Да бе да.

53

Мильо

преди 3 години

Определено списъка с жертвите на Бойко Борисов е по-дълъг от тоя на Путин !Преди Мишо Бирата има поне 50!

52

ГрупатаНемцовГоТрови

преди 3 години

аре бе?Наполеон,Хитлер,Мусолини,Император Джапанка,Аденауер,Кол,Валенса, Хавел,Макрон,Меркел,Клинтънката,ГБ кралицата-не са отровени и кво да не ги емнат в общества им да ги осъдат като московски другарчета.А?Дневални имат интерес да го утрепат съпръттийците му и то заради огромните сусидии които той получава от Запада.Абе търсете псето около него,жена му,лювницата му, любовника му,абе там е закопано псето.А че той разби либералите,завладя 1-во място след след морда на евреин прекръстен Немцоф

51

!!!!

преди 3 години

Навални е един предател.......................не може да ми е жал за него, той е тръгнал с/у родината си, продал се е за долари....................какво да го жалим!!!

50

Анонимен

преди 3 години

И в Белорусия е същото,протестиращите са хора на Шоросоидите

49

джо

преди 3 години

Държа да подчертая, че като държава върху която бе хвърлено петно,от същите тези сценаристи,че сме организирали покушение срещу Папата и до ден днешен не сме получили официални извинения, трябва тройно да подлагаме твърдения от този род на основателни съмнения.