441

Анонимен

преди 3 години

Самальотна държава сме, ако нямаш самальот няма как да се телепортираш до работното си място и обратно заради кръстовищата заети от пладнуващи брадясали тревомани, морски палатки с натръшкани вресливи бираджии, деца на колела въртящи се в кръг, налягали майки оклепани с УВ фактор 200,продавачи на семки, царевица, гевреци, знаменца и други боклучетаза по 2 лева.Движението без превозно средство по пътното платно е нарушение на закона за движение по пътищата. Катаджиите къде спят по храстите?

440

анонимен

преди 3 години

Крадеца вика дръжте крадеца!Нали ти Радев и твоята партия искат да я направят полицейска държава!Полицейска държава е,когато се правят компромати,(подслушване,следене,фейк нюз)нелегално.За Радев да има излязъл фейк ?Не!Защото всички са поръчани от него!

439

Гост

преди 3 години

Лицето Радев отново показа политическо невежество. Франция, Германия, Белгия, САЩ да не са полицейски държави. При демокрацията работа на полицията е да осигурява редът и правата на ВСИЧКИ граждани. Не само на платените протестъри на Божков, адвоката му и други провалено политици.

438

к.519, 520

преди 3 години

Не е причината в президента, а в това, че начело на правителството застанаха хора неуки, необразовани и с милиционерско минало. ББ е пожарникар, Цв.Цв. е биеш сержант и сетне офицер от ДС. ББ си повярва, започна да назначава за министри хора необразовани, без административен опит като него или пък не на мястото си и тя отиде та се не видя. Кажете от 16-те министри кой е добър управленец! Nobody! ЛузЪри, не лузЕри, к.520. Генерал и пожарникар не можаха да поделят властта и дойде Ив.Гешев...

437

Александър

преди 3 години

Тези протестиращи изчерпиха кредита на обществено доверие. Това е малобройна тълпа от неуравновесени умствено и емоционално хора. С делата си показаха, че явно нямат никакво намерение да зачитат правата на останалите си съграждани. Покриваме ги с безразличие, презрение и забвение. За обществото ни те не съществуват. Точка.

436

Прехода

преди 3 години

Ехххх Народе дано се осъзнаете и този път!!!!Слушам, гледам... Оглеждам се всички тръбят оставки, но за 30 дни не чух предложения кой и как ще се случат нещата. Да дошли нови хора...... Управляващи... Кои ще са тези уважаеми сънародници???? Силните партий е БГ са може би 5. На следващите избори ще се яват същите, но най вероятно с по млади лица, а може би не и тново същия хал!!!Няма нова алтернатива и няма да има, защото такава структура и сила се гради с години, подкрепа, фигури и т.н.??!!

435

Анонимен

преди 3 години

Добре яхна протеста Радев.Много ме кефят и чисто новите палатки в редица,и сините шатри.

434

Анонимен

преди 3 години

Като се има предвид, че полицейските началници Ив.Иванов, Терзийски, Хаджиев,Тони Тодоров копнеят за власт, Ив.Гешев също е с милиционерско потекло и десетина години е бил на служба като дознател и стажант следовател в Народ. милиция, че водеща сила в прокуратурата са спецпрокурорите,че татаринът бургазлия също иска твърд режим, разбирай диктатура,нищо чудно сегашният автократичен режим да се *** в диктатура на корумпираните и мафиотите.Тогава ЕК, ЕП,СЕ и Меркел,Макрон ще разберат грешката си

433

хахо

преди 3 години

след краят на мандата си и тоя ще се изнесе в емирствата , така де шефът му ще го привика на от4ет .

432

Анонимен

преди 3 години

Радев да отиде в Берлин, там да подстрекава демонстрантите и да говори за полицейска държава, закони и демокрация. Там Меркел за 2 часа реши въпроса с 20000 протестиращи с маркучите...там няма демокрация ли, г-н Президент?

431

Анонимен

преди 3 години

Ало др.Радеф взимай си тези божковчета и да те няма,а да не забравиш и *** и тя е неразделна част,по-слаб президент сме нямали ....

430

безпартиен

преди 3 години

Направих си справка за правителствата на БСП след 1990.Те бяха няколко-На Луканов,Любен Беров,Жан Виденов,Станишев,Орешарски.И като си спомних каква мизерия беше при тях се ужасих.Сега от чужбина са дошли синчетата и щерките им дето следват срещу 60 000 паунда годишно и пак БСП искат да докарат на власт.И ни питат защо гласуваме за Борисов.Ами защото си нямаме Пиночет-затова.Аз бих гласувал за Пиночет за да изкорени БСП от България!Но такъв няма.

429

Анонимен

преди 3 години

Радев, ти си слуга на истинските мутри.Махай се докато е време.Предател !

428

Анонимен

преди 3 години

тоя па ,ще прави държава с Баджанаците си !

427

Радев

преди 3 години

е свръхамбициозен солдафон,който води битка за узурпиране на властта.Въобще не се интересува от интересите на хората,постоянно подклаждамалка група ***,които да рушат всичко.Ако Радев беше свестен,той щеше да използва демократични средства.Тъй-като не е в състояниеда го направи,консолидира около себе си група лузери и иска с рекетана тълпата да се сдобие с властта.Отвратителна картина с отвратителниперсонажи в нея.Импийчмънт!

426

Анонимен

преди 3 години

Аз пък искам нови президентски избори. Тоя не мога да го понасям повече и от Бойко!

425

Анонимен

преди 3 години

Борисов ни върна с години назад,никога не е било,цяла община да е без вода,това което беше направено дори и него подържа въпреки парите от EU.

424

Софиянец

преди 3 години

Не Радев. Най важното е да се спазват Конституцията и законите, които ти и протестиращите ежедневно погазвате! Голямото ви постижение е да тормозите хората. Няма да има предсрочни избори, няма да има служебно правителство. Приемете го и марш от кръстовищата.

423

Off

преди 3 години

Това не е моят президент. Това е говорителя на руското разузнаване в България. Подстрекава към улични размирици.

422

Мустафа

преди 3 години

А в Турция протест кога?