8

Доц. Дамян Илиев

преди 3 години

А има ли научното обяснение за този "феномен"? Или става въпрос за това че А групата е най-разпространената кръвна група на Земята..

7

Анонимен

преди 3 години

Този академик нищо не казва и нищо не знае. Папагалства прочетено от вестниците.

6

Фин

преди 3 години

Хората не носят маски, а гнусни парцали, които им обират мръсотията около шията и след това я слагат на устата си за малко.

5

m

преди 3 години

До 2:Да. Ако ти си решил стой си маска дори докато си в тоалетната и си стой в бункер.На нормалните хора им се живее! Някои хора с маска се задушават, а да не говорим колко повече рискове има докато си пипаш лицето от постоянното слагане и сваляне!

4

Анонимен

преди 3 години

За пръв път да прочета нещо разумно от бг специалист по темата с вируса !!!Тези неща ги казват западните специалисти от доста време но в бг медиите пишат всякакви глупости и цитират ГРЕШНИТЕ "специалисти".Мангассъров е един от ГРЕШНИТЕ специалисти.

3

Анонимен

преди 3 години

Който не носи маска да бъде съден за умишлен опит за убийство. Вече и децата знаят, че трбябва да носим маски, и рекламите даже са с маски, всички носят маски!

2

Анонимен

преди 3 години

До анонимен 1Много ли ти тежи маската да я носиш? Мислиш ли, че като се противопоставиш да не я насиш и отстояваш човешки правдини? Мислиш ли се за апостол на свободата? Намираш ли смисъл в живота си, като най-важното ти е да извоюваш право да ходиш без маска и да ходиш на море и на кръчма? Верно ли точно тези права и свободи са ти по важни от живота или поне по важни от живота на другите?

1

Анонимен

преди 3 години

Отново ни агитират да носим маски.Тези хора не се спряха.