462

Анонимен

преди 4 години

Снимката по темата е много показателна и обяснява всичко.

461

ХМ

преди 4 години

Махнете извънредното положение веднага!Няма за 5 умрели старци да спираем света!!!

460

EEDE

преди 4 години

Вижте предиктивното програмиране от филма "Рапунцел" - имаме царство, наречено случайно Корона; момиче, затворено в кула(или по-точно под карантина) и историята продължава 18 год.Та може би общо 18 месеца карантина? И същевременно ваксинката носител на истинския вирус и след това чипчето, което ще ви превърне в зомбита, ако се поклоните на Антихриста.

459

Аз

преди 4 години

Не че искам да ви разочаровам, но помислете. Както са започнали да ни гаврят и знаят, че ги мразим могат да си удължават положението до безкрай и няма да организират избори. Могат всеки един закон да преиначат. Също така не можем и да се съберем да протестираме заради забраната за пътуване. От всякъде сме прецакани. Според мен скоро избори няма да имаме щастие за видим...

458

КС

преди 4 години

Господ ще те съди. И ще гориш в АДА.

457

Анонимен

преди 4 години

Увеличението на заплатите в парламента е първоаприлска шега.

456

Стефан Христов

преди 4 години

Аз предлагам да е да 13-ти юни, когато е рожденият ден на премиера, а на следващия ден да ги изметем с голямата метла заедно с цялата пасмина около него и "срещу" него!Защото бедата ни не е от този пореден Н-ти вирус, а от цялата сегашна политическа класа, свидна рожба на БКП и ДС!

455

Анонимен

преди 4 години

От днес заплатките в парламента са 5 500 лева.

454

Анонимен

преди 4 години

Как ще правят избори сред освирепели от глад хора? Засега има храна, щото само холандските лалета останаха необрани, ама и нищо не е засято. Спанак, марули, домати, картофи, царевица, грах, боб, лук? Овошките и тая година ги пресече студа.

453

Анонимен

преди 4 години

Няма такова понятие "старец" след като в световен мащаб вдигат пенсионната възраст.Всеки под 61 (мъж, жена или ***) е работещ и съответно "млад" според тях.Целта е ясна...

452

Анонимен

преди 4 години

На този *** трябва ясно да му се обясни, че става смешен и ще ни съсипе !Единственото хубаво от цялата тази работа е, че ще го измитаме на следващите избори !Дано да са по-скоро !

451

Анонимен

преди 4 години

Герберски кражби и след кражбите пак кражби. И така до 13-ти май.

450

Много резонен въпрос

преди 4 години

е това за винетките. Става въпрос за платена такса за услуга, услуга която ти забраняват да ползваш, същите на които си платил таксатаТрябва да ги удължат с 2 месеца, иначе си е грабеж

449

Анонимен

преди 4 години

Днес е най-тъжният 1 април. Всички нови днес биха изглеждали като първоаприлска шега преди 1 година, но уви днес те са истина.

448

Бургазлия

преди 4 години

До АнонименДеца и младежи винаги са умирали от всякакви неща. Това че се преекспонират 5 случая, не значи, че масово умират деца и младежи от този вирус, както го представяш. Това, че от 7 милиарден свят са умряли няколко хиляди е нищо. Буквално се хващате за всеки единичен случай и го изкарвате като някаква тенденция. Никой никъде не е казал умряха 50 хил. млади, което пак не е нищо в световен мащаб, но те общо са 50 хил. за цял свят и не за ден.

447

Анонимен

преди 4 години

Ще ви държим заключени до Коледа.

446

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 464И деца и младежи вече умират от тоя вирус по света

445

Киро

преди 4 години

Цялата работа по света е заради финансовия колапс. То се знаеше от много време, но явно мащабите които се очакват са огромни, затова ни баламосват с този вирус, не само в България, а в целия свят. Целта е да се каже, еми заради вируса е всичко, ама нямаше как, животите са по-ценни. А те хората които ще умрат от усложненията на този вирус, никой няма да ги спаси с магическа пръчка така или иначе. Всичко е пропаганда. Другари може да нямате какво да ядете, но ви спасихме от вируса. Това е.

444

Анонимен

преди 4 години

Кризите са изкуствено инсценирани явления с една единствена цел - грабеж и пак грабеж.Така е от хилядолетия.

443

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 455Всички сме в рискова група, ама някои смятат, че тях нищо не ги лови