357

Анонимен

преди 4 години

Връщат се пенционерите, и азе като се пенционирам с 1500 евро пенция ке се приберем да си харчиме пенцията на ефтинкото

356

Анонимен

преди 4 години

Айде кат се върне и твойта от Барселона да кажеш. Че много арна - да помагаме.

355

Анонимен

преди 4 години

Пенсионирахме се бате, затова!!!!!!!!

354

Стамат

преди 4 години

Ако имаше малко сиво вещество щеше да се скрие за 5-6 месеца и да не се показва по медиите.

353

Стамат

преди 4 години

Вече почващ да омръзваш на народа.

352

pege

преди 4 години

До Цецо Менне от Банкя за София да не плащат винетка. Ха Ха ха

351

gele

преди 4 години

бля бля кой тиверва бе?

350

Анонимен

преди 4 години

Масова заплата в София 800 лв. до 1000 лв. Малък процент със заплати над 2000 лв. Това е реалността и сега не почвайте как някой е много образован и взима 5000 лв. Говорим за масата от хора, а не за единиците такива. Факт е, че това е държавата с най-ниска МРЗ, най-бедната и с повече изпратени пари от българи в чужбина отколкото инвестиции. Другото е ала бала, пълни колички и как всички работодатели търсят служители и видиш ли колко са мързеливи и не им се работи. Факти, а не седянка.

349

Цецо Мен

преди 4 години

Днес гледах хора с куфари да вървят пеша от Плидка посока Орлов мост и се чудех какви са, а се оказало, че са българи върнали се от чужбина. Хахаха Великото преселение на народите.

348

Анонимен

преди 4 години

Как да са борим с мнозинството ?Ще си умрем бедни и управлявани от тиква .

347

Бай

преди 4 години

Расте тиквата ти.

346

Анонимен

преди 4 години

Той много обикаля и стана чужденец .Явно нефовата партия го е излъгала пак .Объркали са го .Бойко *** на аерогарата и брой колко напускат със самолети на ден .После *** и гледай колко се връщат .Ако цифрата на връщащите е по голяма с един чиляк .То той е от ГЕРБ и чака еврофондове за усвояване .

345

Ф.С.В.

преди 4 години

Този човек се е САМОЗАБРАВИЛ- ЗАОБИКОЛЕН Е ОТ ЛАКЕИ КОИТО ГО ЛЪЖАТ ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА МНОГО ДОБРЕ ИКОНОМИЧЕСКИ-- ЗАТОВА ПРОТЕСТИРАЙТЕ!!! БОРЕТЕ СЕ ЗА ЖИВОТА СИ! ЗАЩОТО ВАШИЯТ ЖИВОТ ЩЕ МИНЕ В НИЩЕТА МИЗЕРИЯ И ДОКАТО СЕ УСЕТИТЕ ВЪВ ВАШАТА МЛАДОСТ-ЖИВОТЪТ ВИ ЩЕ ПАДНЕ КАТО"ЖЪЛТО ЛИСТО" НАЕСЕН-ЖИВОТЪТ Е МНОГО КРАТЪК -ЗА ДА ТЪРПИМ 32 Г АЛЧНИ ПОЛИТИЦИ И БИЗНЕСМЕНИ ДА НИ КРАДАТ МЕЧТИТЕ ДОРИ!!

344

Истукан

преди 4 години

Де да беше така, ама не е така, поредната лъжа на Борисов. Има още хора дето му вярват.

343

ikar

преди 4 години

До АнонименАко 2012 година се е върнал един човек, значи миналата година са се върнали 4 /четири пъти повече :) /.

342

Анонимен

преди 4 години

Ние сме на последно място по заплащане на труда от Африка и Европа заедно .За да се върне някой от някъде или е бил еббаанн или е бил съден там .Но определено не е защото е хубаво тука .Едно кило свинско 10 лева Килограм краставици 5 лева .Бутилка олио 3 лева Как са живее тука като цените на храните са по скъпи от Лондон .

341

Анонимен

преди 4 години

Жълта книжка има лицето Бойко .Я кажи пак колко добре живеем спрямо Румъния, където заплатите са два пъти по-високи .А пенсионерите имат десет пъти по високи пенсии .

340

Анонимен

преди 4 години

Не се връщат, а ги "завръщат", и то една неголяма част, които не са успели по една или друга причина "да се класират".Напоследък периодични статии за това как на някой доброзорно върнат му е много гот в Бг. Дори и да е така, то изключението само потвърждава правилото.

339

Анонимен

преди 4 години

За да се върнат тука трябват заводи и фирми които да плащат добре .Тук безопасност на работното място е чужда дума .Колко хора умират докато работят във БГ кажи и колко в Австрия .Какъв е контрола за безопасен труд ?На магистралата умряха работници нали .Те затова ли се върнаха да умрат на магистралата?

338

Анонимен

преди 4 години

Сигурно децата му ще се връщат от Германия за Великден,и той се радва като малко детенце на захарно петле.