56

Рашка с прашка

преди 4 години

Комунягата има надежди говежди за излизане от ЕС?

55

Анонимен

преди 4 години

Ако Ванче Михайлов беше жив, твоята смъртна присъда отдавна щеше да бъде изпълнена.

54

Анонимен

преди 4 години

а не му личеше колко зло е човечето от ДС.

53

Гледащ

преди 4 години

Партията ДПС е незаконна партия на етническа основа. Конституцията казва, че партии на етническа основа не могат да бъдат създавани. Трябва НЕЗАБАВНО да бъде закрита

52

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Прав е Шкембе войвода !Смъртната присъда трябва да бъде възстановена в България, за да можем да ги осъдим с такива, когато България възкръсне и тази политическа мафия бъде изправена пред нов Народен съд.

51

nikonik

преди 4 години

По агент Иван нямали АЧС , БАБХ няма ли да се намесят?

50

Сержант

преди 4 години

Но за политици, чрез дране.

49

Анонимен

преди 4 години

до 54 А истинските *** стоят в парламента недокоснати!На бунт, братя!

48

Анонимен

преди 4 години

Нормално е да има смъртно наказание,но как да вярваш на нашата съдебна система.Някои ще си отидат мърцина,а други пак ще отърват кожата.

47

Анонимен

преди 4 години

Нормално е да има и смъртно наказание. Стига с това либерастко лицемерие. Ако си рецидивист и предумишлено убиеш, убиеш жестоко, убиеш и насилиш дете, ще си получиш адекватното- смърт! Нима не е справедливо? Доказано е, че подобни престъпни умове не подлежат на терапия. Пак ще убиват! В отделни американски щати има смъртно наказание. В Тексас вече изпълниха 12 смъртни присъди. Но ние сме европейци и ще храним и обгрижваме едни социопати до последно. Колко ни струва това?

46

Анонимен

преди 4 години

Ами това с Ф16 не го измисли Каракачанов, това е предложение на което нашите корумпирани политици не могат да откажат на шефовете от САЩ, иначе лошо им се пише и на Б.Б. и Цв.Цв. и на Каракачанов държат ги с компромати на кайшка! Имайте предвид, че ако примерно Цв.Цв. се разговори сигурно ще стане гражданска война, а за Б.Б. ако се разговори сигурно ще ни нападнат американците и ще се разпадне Европейския Съюз!

45

Анонимен

преди 4 години

Красчо-Прасчо, колко деца и възрастни можеха да са живи и до днес ако не си беше купил F-ките и как трябва да те накажем заради това? Отговори УБИЕЦО!

44

Анонимен

преди 4 години

Ще реже глави Шкембе войвода -първо на виновните, а после - на който не му харееесва.

43

Том Круз

преди 4 години

Навремето преди 40 години F-16 бяха класика в жанра. Сега не мога да повярвам, че сте се върнали вие българите 40 години назад за да купувате тия кочини!

42

Анонимен

преди 4 години

Демагог ! Лицемер !

41

Анонимен

преди 4 години

Има нещо печално за начина по който убихме хиляди прасета и това дето казва Каракачанов .

40

Анонимен

преди 4 години

Какво означава името на Каракачанов в превод от турски? Защо не си е сменил името през Възродителния процес?

39

Гледащ

преди 4 години

до 47 Дори куршумите, използвани за разстрела са по - скъпи от животите на тези мерзавци.

38

анализатор

преди 4 години

Тоз анорексик щял да влезе в дебат!Пиарите на ГЕРБ ти пробутаха свирката за смъртното наказание.Всички я надувате за манипулация на хората!Въпросите към теб *** са за опитите да пробутате на мафията уж чрез търг безценни имоти на крайбрежието за жълти стотинки!Един приятел казваше-македонец на снимка да го видиш/и от ВМРО да му забиеш един между зъбите!Ей,хора мислете бе!А материала си е една повърня!

37

Кракачанов

преди 4 години

Искам да се извиня, че съм такъв абсолютен *** и с това уникално низко изказване се опитах да разбуня духовете. *** несретник съм аз, баща ми ме биеше по главата като малък, друго извинение не мога да измисля.Съжалявам, че ви загубих времето и се опитах да ви върна назад 30-40 години, или дори цял век. Аз съм неандерталец и дивак, милея за тези времена, когато мъжете бяха мъже, цигарите бяха готини, а жените мълчаха и готвеха в кухнята, а смъртното наказание беше модерно. Тогава бях мъж.