59

Жо

преди 4 години

До Анонимен 51Има някои елементарни хитрости с *** на газта, с които да "излъжеш" автоматика да превключи на по-ниска или по-висока предавка.

58

до 48

преди 4 години

Който няма аргументи използва обиди. Та, ако караш автомобил 65 к.с. със 140 на 5-та което общо взето му е максимума, как точно ще ти се получи ускорението като минеш на 4-та ? МВМ вече е достигнат, няма на къде повече. Пиниза на динамичното кормуване е да държиш оборотите на двигателя в диапазона на МВМ. Едва ли ще схванеш, но може да ме наречеш по друг нелеп начин

57

АТАКИСТ

преди 4 години

до 54 На теб като ти са заврени и двете ръце отзад от некадърност, нито автоматична нито Исус Христова скоростна кутия ще ти помогнат!

56

До дебила

преди 4 години

"Обмислям покупка на автомобил Пасат СС, автоматик. Моля за мнения за колицата - върви ли, удобна ли е, бързо ли ускорява. Благодаря."Ламборгини Хуракан Перформанте е малко по-добра колица и чувствително по-бърза. Ускорява прилично. Е, не е много икономична, ама ти за това не попита и затова ти го препоръчвам.

55

Анонимен

преди 4 години

Колата с ръчка или без няма значение тя е проектирана така че и най-големия *** да може да я кара.

54

Анонимен

преди 4 години

С ръчка без ръчка ти как незнаеш как да се движеш по пътя се тая.

53

Анонимен

преди 4 години

Имам 1 милион километра с ръчка но от 14 години карам само автоматик. Да се върна на ръчка е все едно да си хвърля новия Смарт ЛЕД телевизор Самсунг и да го заменя с черно бяла Опера с електронно лъчева тръба. Ръчката е от миналия век. Скоро въобще няма да караме а колите ще си карат сами а ние само ще се возим. Ама само да не ти хакнат колата от разстояние че ще свършиш в някоя стена или пропаст.

52

Анонимен

преди 4 години

Ръчната е по сигурно,по опростено ,а автом.стане нещо *** го търси

51

Анонимен

преди 4 години

не съм карал автоматик, затова ако някой знае, нека ме светне как намаля скоростта. Само с със спирачката ли? Аз предпочитам да смъквам с ръчката предавката. Питам сериозно.

50

Анонимен

преди 4 години

до 47 Пасата CC e само добър на фаца, но е чуплив! Така съм чувал от познати.

49

УМЕН

преди 4 години

И с автоматик, и с изкуствен интелект, и с Бог за навигатор дори, некадърникът и жената шофьори няма да станат

48

Анонимен

преди 4 години

до 44 ***, говорим за еднакви коне при атоматична и механична скоростна кутия!

47

Анонимен

преди 4 години

Обмислям покупка на автомобил Пасат СС, автоматик. Моля за мнения за колицата - върви ли, удобна ли е, бързо ли ускорява. Благодаря.

46

Анонимен

преди 4 години

ръчката си е ръчка,пипаш дали е на мястото си.всеки се лови за,ръчката

45

Анонимен

преди 4 години

Говорим за удоволствие от карането. Вие, ако искате си поръчайте робот да ви вози. Изобщо ме ми пука какво карате.

44

до 28

преди 4 години

Като караш антика 80 коня с тристепенен автоматик, ще го караш с макс 80 км/ч. и няма да изпреварваш ако нямаш километър видимост напред. А иначе немощния двигател не с ръчна ами с ушна скоростна кутия да е все си е немощен и не става за динамично шофиране. Като искаш да караш бързо скъсай някой лев за готина съвременна кола.

43

Анонимен

преди 4 години

Най-смешен е дето си мисли че само той е карал автоматик и че разбира нещо от техника.

42

Анонимен

преди 4 години

до 38 Докато преценя на коя предавка съм???Муахахахахахахахахаха......Разбрах те що за шофьор си!

41

Анонимен

преди 4 години

Който не може да си позволи нов автоматик си хвали стария автомобил с мен.скорости

40

Анонимен

преди 4 години

Най-смешни са тея ceляни дето коментират без да са карали автоматик. Сегашните автоматици са с 7 скорости и нагоре. За това са по-икономично от ръчките с 5 скорости. Ако искаш да изпревариш бързо просто натискаш *** на газта до дупка, автоматика превключва за части от секундата на по-ниска скорост или даже 2, изревава и ускорява максимално бързо. Освен това всички имат и ръчно превключване на скоростите по желание на водача, на някой бутоните са даже на кормилото като в формула 1.