74

Анонимен

преди 5 години

2 miliona bulgari ostanahte no ste kato kotkite drashtite kato izchezvate

73

Анонимен

преди 5 години

До ФутурологAmerika e svetovna sila ot 50 godini a Osmancite sa vladeli polovinata svqt 500 godini i bulgarite sa bili chast i podanici ot tazi velika imperiya

72

Анонимен

преди 5 години

До Футуролог до 500 г.Nishto ne pomnite vie ste jivqli v ohota i blagodenstvie togava no onzi deto govori za Jivkov i 1989 g narochno napomnq kolko ste jalki i zlonbi

71

времето ще покаже

преди 5 години

на англичани доверие просто няма и то предимно политици.

70

Анонимен

преди 5 години

Помните ли бай Тодор като се върна от Москва Август 1989 г?

69

Striker

преди 5 години

С този президент, Турция няма място в НАТО.

68

това е важно!

преди 5 години

Руско - Турската дружба има дълбоки корени.През 1918 г Ленин подарява на Кемал Мустафа станал по-късно известен като Ататюрк /баща на турците/ 120 000 манлихера + муниции и 5 милиона златни рубли за разноски. Смята се че е имало още помощи за освобождението на Турция която по това време е разделена между Англия, Италия и Гърция.Чували Арменски геноцид, тракийци но не ни казват с какви пушки са ги убивали. И има защо.Де 45 г по-рано да бяха дали 5000 пушки на Левски вместо да го бесят........

67

ще гледаме

преди 5 години

Кво им е велико на турците?Добре че бяха в НАТО през студената война, че Американците ги издържаха, и имаха работа в Германия. Сега ще видят пиздец от Русия. Ама добрите отношения се развалят много бързо и се изграждат много трудно.

66

Анонимен

преди 5 години

Путин намери как да дразни Американците.Накрая Турция ще плати сметката.

65

Признателен

преди 5 години

Искаме пак под турско - присъстваха хората, построиха пътища, пристанища, цивилизоваха ни. Нито една църква не събориха за 5 века.

64

Анонимен

преди 5 години

Стига сте се напъвали гяуурчета - утре пак сте на пазара в Одрин за евтин зехтин и маслини.

63

Joni

преди 5 години

Браво за материала на днес.бг

62

От 129

преди 5 години

Точно това се опитва да обясни гугул на администрацията на тръмп че като си изиграва козовете с хуавей сега, същите козове няма да може да ползва в бъдеще. С сигурност коза е силен и ще нанесе щети на Китай. Но проиграването му може да прекъсне мошта на САЩ като технологична държава, все пак на следващите ръце ще се види какви козове ще извади Китай, и те ще може да минат само защото САЩ си е проиграла козовете.

61

Анонимен

преди 5 години

А на някой не му ли мина порочната мисъл,че турците могат след "разкаяние" да предадат впоследствие цялата информация за С- 400 на САЩ?

60

Анонимен

преди 5 години

Тръмп разбра че може да изнудва всяка държава с наказателни санции, справи се страхотно с Турция, срина им валутата но проблема е като си изиграва САЩ набързо козовете, после нямат козове отново да изнудват. Случаят с Турция го демонстрира това, а е нормално тръмп да е бесен че няма инструмент за повторно изнудване.

59

До 103

преди 5 години

А защо е построена китайската стена?

58

Анонимен

преди 5 години

До етнически турчинИ ти на това ако му казваш гонене на национални интереси ?!Какви национални интереси бе , изтърваха питомното тръгнаха да гонят дивото ! Изсраха се на метеното и пренебрегнаха държави които от десетилетия наред им помагат да излязат от тинята , а се насочиха към вечният си враг !

57

Майор Козирев

преди 5 години

"Решението на Турция за руските ракети - една от великите сили ще е разгневена"Тя вече не е велика сила

56

Анонимен

преди 5 години

привет от Германия Сещам се за една комична песен която аз лично бих я свързал със ситуацията в Турция -Казал им е свако Цако дуппето да ви е яко !

55

етнически турчин

преди 5 години

Турция без да се съобразява с никого, гони си националните интереси.Ще купува каквото си иска и от когото си иска.ИМПЕРИЯТА ВИНАГИ СИ ОСТАВА ИМПЕРИЯ.Много ми е интересно българина с какво ще се похвали.Може би с най елементарното че няма здравеопазване,няма икономика,няма армия,няма бойна техника,и над 2 милиона българи слугуват на различни интереси за да изхранят семействата.ФАКТ