369

Анонимен

преди 5 години

На Жельо Желев бог да го простижена му беше в пъти по проста от Генерал Деси.

368

Анонимен

преди 5 години

Няма ли ПР тази жена, да и казва поне кога да си мълчи, защото излага не само себе. Аман от войнстващата и глупост, с която залива отвсякъде.

367

Бай Марко

преди 5 години

България имаше много по голямо световно уважение по времето на бай Тошо когато границите се охраняваха с въоръжени наряди на Гранични войски, които стреляха по всеки един див *** тръгнал да излиза в чужбина и да излага нацията ни . А сега .... селяшки скандали ... кремчета крадат .... дълбаят си имената по Колизеума ... куфари с дрога си купували ... - Селяни, сър .

366

Анонимен

преди 5 години

Абе вий ни можити ли да читети е любим отговор към клиент на лелката тип глиган, която се среща навсякъде по света, където има служби и службици, гише за информация, градски транспорт и влакове. Не знаех, че този вид глиган обитава и летищата. Не че и Радева ми е много симпатична, де.

365

ники

преди 5 години

Човек на такава позиция да коментира частна компания и то негативно е загуба за цялата ни държава. Простите хора ще си останат прости дори и след като са били президенти/ши

364

Анонимен

преди 5 години

На тази снимка ми прилича много на ромка.Може и на летището да се объркали.

363

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 409Защо ли *** троловете на ГЕРБ, че хората избраха Радев за президент, а не тяхната кандидатка?Защото заради Срадев изгубихме инвестиция от над милиард евро и 5000 работни места.

362

Митев

преди 5 години

Ами сегааа? От "Луфтханза " са нещастни, че ще фалират щото наша Деса няма да лети с тях, от Събора леят сълзи, че не са удостоени със светлото и присъствие (не, че са го искали)! Очаквам, при тези трагедии, Земята да почне за се върти на обратно . Има една приказка, че *** когато се качи не високо най-много и лъщи ***!!! Че и нашата светла Президентша.........

361

Анонимен

преди 5 години

"Луфтханза" се държала като лоукост"!! Ти да видиш!! За принцеса Селска да лети с нискотарифна компания е под достойнството! Как ще се смесва тя с тълпата от стотици хиляди ежедневно ползващи тези компании!! Ама ха! Тя е велика!!

360

Анонимен

преди 5 години

Може би служителите не са знаели че Г-л Деси е първа дама на РБ. Тереза Мей с какво превъзхожда Деси.Но с нея не биха се отнесли така.

359

Анонимен

преди 5 години

Радевица е изляла цялата си русофилската непоносимост към Запада, чрез недоволството си към една германска фирма, ползвайки дори нациски препратки.Същатата тази самозабравила се кифла дума не обели за нахлуването на кремълския КГБ поп Гудяев нахлу с Макаров в Президенството, където ВИЛНЯ НАД БАЩИНО НИ ОГНИЩЕ КАКТО ТУРЧИН НЕ Е ВИЛНЯЛ !Боже прибери си вересиите и спаси България !

358

Анонимен

преди 5 години

Генерал Деси е уникална ***!

357

Анонимен

преди 5 години

За да несе отдръпне wv,дайте да лазими винаги ***.Ако небе Радева,няма-ше да разберем за опростаченотоотношение на немците.Няма смисъл дапревъзнасяме който и да е.Длъжни смеда се защитаваме и да умеем да сиотмъщаваме.Като хленчим, ще ни мачкат.

356

A

преди 5 години

Ето зa товa нa проcтите cелянки не им дaвaхa cофийcко жителcтво и не им дaвaхa визи дa излизaт извън бългaрия. Пaзи боже cляпо дa прогледне.

355

Анонимен

преди 5 години

То бива да си кух ама чак толкова........

354

Forever

преди 5 години

Грозно е да уронва престижа на компанията,за да отменят полета,значи има защо,трябва даже да е благодарна че са толкова отговорни.Много глупава жена.Какво толкова е пропуснала,че трябва всички да я лайкват и съчувстват.Чуди се с какво да изпъкне до президента.

353

Анонимен

преди 5 години

Радев "поканил" Фолксваген да инвестира в България, а Радевица - Луфтханза !!!

352

Анонимен

преди 5 години

Пачааа!

351

Сама Льотчика

преди 5 години

Хайте, Румчо, то се е видяло, че на жена ти от капризите и издънките няма спасение ами и давай правителствения самолет и да лети където си иска . Няма да я спират , няма да се излага ,няма да ти пада рейтинга .... много , че заприлича на Деворина Селянска - президеншата от "Мисия Лондон"

350

Анонимен

преди 5 години

В пост във Facebook Радева се закани повече да не се възползва от услугите й---ЛУФТХАНЗА ИМА ЕДИН ПЪТНИК ПО -МАЛКО.....КАКВА ЗАГУБА