154

Анонимен

преди 5 години

Примитивни хора с примитивна религия.

153

Васил Левски

преди 5 години

Турция и днес учудва света и всички искат партньорство с нея,а от България бягат като Дявол от тамян.Думата "вулгарен" идва от "вулгариън" и така сте известни по света-"булгариан".Сърбите например,когато искат да обидят някого,го наричат -"българин".

152

логиката на този

преди 5 години

Следвайки логиката на този Юсуф Каплан, би трябвало той да иска и Русия да се извини понеже някогашната Руска империя неведнъж е настъпвала към северната и североизточната част на Османската империя?

151

!!

преди 5 години

когато арабите са строили дворци и градини, които са запазени в Испания и до днес турците още са ходели на 4 крака и са се чифтисвали с овцете си (както днес)благодарете, че ви сменихме имената за да станете от *** хора

150

Анонимен

преди 5 години

Вън турците турски шпиони от форума и България. Рано или късно ДАНС ще ви пипне.

149

Анонимен

преди 5 години

България е живяла в ДАЕШ-ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ-ИДИЛ пет века и е оцеляла. Българския народ е велик. Даже са били по-гадни и от ИДИЛ османците защото за грабели деца от прегръдката на майка и са ги правели еничари и ханъми-сексуални робини.

148

да

преди 5 години

по времето на българския хан Аспарух турците, които по произход са роми дори още не са били измислениислямската култура е при арабите, а не при турските ц'иганиа защо турчеещи се роми пишат в български сайтове, а не си пишат в турски....

147

SS

преди 5 години

Турция била "страната с най-успешен цивилизационен опит".Ако беше така, защо всичките й съседи предпочитата да я няма, а?За арменците и кюрдите пък да не говорим - ако има начин биха си го върнали безжалостно, без никакви колебания

146

Васил Левски

преди 5 години

Турция е млада държава.Създадена е през 1923 г.Няма как да е създала нещо преди 600 г.За 1300 г. България не постигна нищо,а Турция за 1 век стана силна икономика и военна сила.Преди 600 години можем да говорим за "Ислямски ренесанс" без който Ренесанса в Европа не би съществувал.Исляма е дал също много на света.

145

Факт

преди 5 години

До 999А съшо е факт че турците пръснаха много пари в опитите си да прикрият арменския геноцид и зверствата си в поробената България . За да се намъкнат отново в християнска Европа.

144

Факт

преди 5 години

До 999Между българите има повече от един милион мохамедани.Тези мохамедани не са дошли от Азия, както обикновено се мисли. Това са потомци на същите тези българи, преобърнати в исляма през епохата на завоеванията и следващите години. Това са чада на същата тази страна, на същата тази раса и от същото това коляно. Митхад паша - 1878г.Това са тия страхливци сред българите които са продали вярата си, рода си и нацията си. Виж си името и кого славиш за да разбереш дали си Българин или предател

143

Анонимен

преди 5 години

Неоосманистите от Дайче Веле отдавна защитават тази теза. Вчера едно лице с екзотична професия в областта на дървената философия обясняваше "митологемите" за турското робство, а ето че днес и господарят им се обади. Трудно е да се сърдим на господаря им, той си гледа частния интерес. Слугите обаче трябва да се преследват наказателно по аналогия със законите за отричане на холокоста.

142

Мустафа Кемал

преди 5 години

Йени Шафак(Нова Зора) е една партенка, чиято задача е пускането на точно такива провокативни пасквили. Не им обръщайте толкова внимание, само дъвки да има за народа и толкова. Сега само хората жертви на репресиите и икономическата криза могат да направят нещо реално срещу сатрапа Ердо. Другите са лъжци и нагаждачи.

141

Анонимен

преди 5 години

Това с липсата на масови кланета е просто пропаганда, т.е. лъжа. Както винаги, официалните турски лица лъжат. Те лъжат най-вече собствения си народ - сега искат да откраднат изборите в Истанбул с лъжи. Диктаторите винаги лъжат.

140

От Германия

преди 5 години

Това трябва ли да ме вълнува.Все ми е тая какво мислят анадолците.

139

Анонимен

преди 5 години

От статията разбрах, че турция е една готина държава, ама неясно защо всички други държави я мразят!Има много логика в плоските и квадратни турски чyтypи...

138

999

преди 5 години

До ФактПо същата логика , ти българино си потомък на Османската империя !!! ФАКТ !Измисления арменски геноцид е от 1915г.,Турция е основана 1923г.,Ердоган е на власт от 2002г.!!!- ФАКТ!И още един ФАКТ: в архивите на Руската империя пише , че арменците преброявали едва 700хил.,като население тогава - за какъв геноцид говорите с фрапиращи цифри от рода на милион и половина,а ако си видите архивите на пресата от преди 10г. ще видите че сте чествали 2,5млн.жертви!!!

137

туркините

преди 5 години

туркините особено като минат 30те си дават телата безплатно мой човек ама са такива кучета че никой нормален човек не би им го подал.

136

май

преди 5 години

И в този момент Фолксваген иска да прави завод там за милиарди долари... и се чудели дали да е у нас в бг или там... А сега де, кой е запад, кой е изток и кой е империалист?

135

Факт

преди 5 години

Турция НИКОГА НЕ Е БИЛА на 3 континента . Никога. ФАКТ.Става въпрос за Османската империя а когато тя е съществувала названието Тюрк е било използвано само за най-дивите селя*ци обитаващи Анадола . ФАКТ . И всеки един османлия от елита е приемал за смъртна обида ако го нарекат турчин.Турция започва съществуването си в края на 19 век, преди има-няма стотина години когато тези селя*ци навлизат в политиката и основават движението на "младотурците" ... и чак до днес . Учете си историята , турци.