41

Грешките ти, №26

преди 5 години

До анализатор1. Съвсем не искат да ни вземат работните места. Напротив! Те идват, привлечени от социалните помощи и от даваната им възможност 4 "интеграционни" години да не правят нищо и да са на пълна издръжка на местните данъкоплатци. Надяват се и слез изтичането на тези 4 години да се уредят за социално слаби и да продължат да вегетират на помощи.2. Още преди да дойдат в Европа, те са убедени, че стоят по-горе от нас, защото са правоверни. Считат ни за будали, защото ги търпим и хрантутим.

40

Анонимен

преди 5 години

До Факт!Какво му е великото на наполеон?

39

Анонимен

преди 5 години

Хитлер не само не е бил военен гении, а военен инвалид, заради когото Германия търпи тотален крах на Източния Фронт. Карал се е с генералите си, уволнявал ги е и е допускал грешка след грешка. Заради решенията му Германия губи при Москва, при Ленинград, при Сталинград, при Курск - губи почти всички големи и ключови битки. Накрая губи разсъдък и мести несъществуващи дивизии.Само *** може да сравнява Хитлер с военни гении, променили военното дело.

38

Факт!

преди 5 години

Е да сравниш велик пълководец като Наполеон с клиничен случай на психично болен като Хитлер си е ненормално.

37

Факт!

преди 5 години

На източният фронт половината нацистки танкове са били чехски и френски преработени другите са били недодялани Панцер 1-4 които отстъпват на всичко живо с изключение на каруци.Толкова за вермахта на руска територия нямат победа ссср не е русия.

36

Анонимен

преди 5 години

Хитлер, Сталин, Елвис Пресли, Майкъл Джексъм и тупак са живи и са в Аржентина.

35

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен34Не знам що смятате Наполеон за военен гений.Не е спечелил нито една от важните си битки.Статията е за хитлер де. Извинявам се за офопика

34

Факт!

преди 5 години

Победите на Германия винаги са зависели от Турция.Турците не подкрепят хитлер и немското фиаско е пълно.

33

Анонимен

преди 5 години

Лъжи и пак лъжи. Хитлер е живял поне още 10 години след края на ВСВ като се скрива в немска диаспора в Латинска Америка.

32

Факт!

преди 5 години

Ахах завладял СССР от които завладял Украйна съюзници на нацистите Литва Латвия и Естония част от тевтонският орден и когато стъпва на руска територия още при Москва е пометен и напрактила спира всякакви офанзиви а с безмислената му атака на Сталинград напрактика вермахта му спира да бъде функционираща бойна единица въпреки помощта на финландаки румънски и всякакви други войници и заграбените от Чехия и Франция танкове.

31

Циник до 34

преди 5 години

Глупости .... Чингиз хан - сам е създал най-голямата позната в света империя....или е имал "генерали"Генералите са изпълнявали - " вижданията" на Фюрера...Къде ви събират такива шеметаци

30

Анонимен

преди 5 години

До Факт!"Хитлер не е завладял нищо". Факт. Генералите му го правят. Хитлер няма никакви военни заслуги. Той е велик оратор и мотиватор, лидер (фюрер), но не и военен гении каквито са били Наполеон, Александър или Чингиз Хан.

29

Циник до Фъкт

преди 5 години

1200 км. СЕДМИЧНО !

28

Циник до Фъкт

преди 5 години

Не забравяй ... следата ти в историята - ще е колкото изпражнение на бълха.А иначе - в първите месеци на войната в СеСиСеРе - ВЕРМАХТА ЗАВЛАДЯВА ПО 1200 км. От могучая..Не говоря с лоботомирани!

27

Анонимен

преди 5 години

Ако наистина е искал превъзходство на белият човек то той е могъл да се заеме с отглеждането и развъждането на бели хора в големи количества и плавно и намаляване на броят на чернокожи.Той кво е направил?Ми избил е 40 милиона бели хора и около 50 хиляди черни хора.Бял расист,а?

26

Факт!

преди 5 години

Хитлер не е завладял нищо Чехословакия пада без бой единствено завладява Франция Белгия и Холандия част от Гърция Полша и Сърбия като Полша Сърбия и Гърция дори нямат и въоръжени сили.Тоест слаби държави като всички са били с него в Европа Швеция Финландия и тн затова сега се пълнят с араби щото са гузни че са били нацистки съюзници.Щом си подава носът от Европа го бият където го хванат и в Африка и в Атлантика и на Изток

25

Циник

преди 5 години

Хитлер.....е Фюрера ... ще остане в световната история наред с Чингиз хан ... Александър ... Наполеон ... Анибал..Лош е - защото е загубил.За по-малко 13 години завладял половинана свят....Днес Меркел и Макарон са новите идоли.Той - искал Германия над всичко!Те - араби и африканци навсякъде.Плюещите го - ще оставят следа в историята - колкото изпражнение на бълха...

24

Факт!

преди 5 години

Няма научна дефиниция за бял човек.Другото е расизъм.Самият хитлер се съюзява с японците които не са бели и убива французи които са бели и освен това се съюзява с ислямисти.Нацизма е плод на болни фантазии на един смахнат човек като по негояо време науката не е достигнала до такива етапи да обясни теориите му.Тоест зад тях не стоят никакви научни доказателства и изследвания а по-скоро псевдонаука.

23

Някой

преди 5 години

Страхливец. Вместо да приеме като мъж загубата и да подпише капитулацията той решава да се самоубие. Да се беше гръмнал още навремето когато не те приеха в художествената гимназия, а не след като изби милиони хора.

22

анализатор

преди 5 години

Като са равни с белите както искат да ни убедят те какво са измислили за света - компютъра ли, който е българско изобретение, електричеството, аутобана, двигателя с вътрешно горене може би? Само се плодят като зайци и идват в нашите бели държави за да ни взимат работата и да ни обясняват че и те били равни с нас, даже скоро очаквам да чуя че дори са по-качествена раса от нас.