7

Анонимен

преди 5 години

Прав е колегата 5. Искате магазина да е до вас на 10 крачки, ама и да е евтин. Като искате евтино борсата в Дружба, борсата в Слатина, в много села в страната има борси отивате, купувате 1 торба краставици 7-8 кила и ви е евтино. Тоя дето е отворил магазин е отворил да печели... да, наглеят на моменти, ама... избор. Аз в моя квартал магазинчета съм ги отразял тотално!

6

Анонимен

преди 5 години

До ТърговецМа ти и заплати ли даваш ? И то два пъти ?

5

Търговец

преди 5 години

Дори надувам лично аз цената повече! И когато решите да ми скачате, аре пък вървете на по 200 км да си купите краставици от борсата! Да не съм ви вързал топузи на краката ?! Искате ми магазинчетата под носа ви, но това - транспорт, горива, винетки, фирма, счетоводство, заплати, осигуровки, заплати, наеми и режийни на помещения, данъци и т.н. май са си моя работа. Изобщо не ми дреме дали ще ми влезете в магазинчетата ми. Като ми стане нерентабилно - спускаме кепенците.

4

Краставичаров

преди 5 години

Драги сънародници, не купувайте. Никъде няма 100 % печалба. Нека прекупвачите да хвърлят краставиците с тази висока крайна цена. Това не е търговия, а изнудване. Определена е вината и на купувача,че със свойте пари подържа едни аномалии на пазара!!!

3

Анонимен

преди 5 години

Държавата се развива значи! Средната класа се оформя от прекупвачите. Хубаво. Скоро дали самите те, ще могат да препродват прекупвачи, защото балъците рано или късно спират да съществуват по физически причини - не оцеляват.

2

Анонимен

преди 5 години

Ама има банани

1

Цв.Цв.

преди 5 години

На мен един производител ми ги дава за 80 стотинки килото, много са добри!