33

Анонимен

преди 5 години

Работи за 700-900 лева в София, сменя работа веднъж на 3 месеца, понеже за нищо не струва и само гледа да изкрънка, живее при майка си и баща си или в едностайна квартира, която прилича на бомбоубежище, няма пари или желание да създаде семейство... обаче кара БМВ, ходи на кафе поне веднъж дневно, пуши смело и хаби по 3000 калории наден само от мрънкане и оплакване.Все ми се струва, че повечето новобогаташи, а не тия с приватизираните дружества по друг начин живеят...

32

Анонимен

преди 5 години

Епаа... станете богати.

31

11111111

преди 5 години

До Анонимен 39И станала богата шивачката със 710 лв. заплата!?Смешнико.....

30

ха

преди 5 години

то да е само в България така разабирам, ама я питайте венцуелците как се оправят, а Мадуро тъне в разкош.

29

До 45

преди 5 години

Е защо пък мин. заплата да е 1500 лв., дай да я вдигнем на 15 000 лв. или какво пък 150 000 лв. добре ли са!? Типичното мислене на простоватия човек, ББ може да ме направи неприлично богат за една нощ, но не иска, това че в икономиката има определени закономерности като пазар и производителност не е важно, ние сме над тези глупости. Ако утре мин. заплата стане 1500 лв., поне 50% от заетите в момента останават на улицата, без работа или бизнес, но какво пък толкова.

28

Анонимен

преди 5 години

До КлошарЗначи според теб проблема, че нямаш бентли и/или мазерати, съм аз защото виждаш ли има месечен доход от 4 хиляди лева!?

27

До 41

преди 5 години

Ако искаш да изкарваш пари, няма да работиш като шивачка, образоваш се и печелиш повече, другия вариант е да проявиш борбеност и предприемчивост, да си направиш собствено ателие или цех - това са правилата на играта днес, на който не му харесва да ходи при другаря Ким в червения рай.

26

Анонимен

преди 5 години

червена лампа за Тиквата предател и гербвата и.змет и техните помагачи бсп и дпсОСТАВКА И СЪД!!!

25

дедо ви

преди 5 години

Вече е демократично да има просеци,клошари и работещи бедняци,който са заможни точно колкото безработните. Хубаво е също че има Бентлита и скъпи джипове,хубаво е че в тая клоака има свръхбогати олигарси и скъоплтените им момичета от телевизията. Всичко е хубаво сега,никой не иска оня гаден социализъм!

24

Анонимен

преди 5 години

За тази мизерия са виновни Иван Костов и Бойко Борисов!

23

Анонимен

преди 5 години

Имаме капитализъм и буржоазно управление. Народът му предлагат през 4 години да си избере партийни представители от няколко партии. Нямаме народни представители, а партийни представители. Изборите се печелят от най-вкоренената в държавата партия. Хората и семействата им си пазят хляба и работата и не искат промяна и нова партия да ги замени с други хора. Затова гласуват семейно за тяхната партия.

22

До 30

преди 5 години

И кой ще я прави тази революция, някакви изветрели 60-70 годишни партизани?

21

Смирен депутат

преди 5 години

Това е долна пробна лъжа.Българина с кеф работи за 560лв миналата заплата-450лв чисто,а бълг.пенсионери живеят охолно с 207лв минимална пенсия и то ако имате необходимия трудов стаж.

20

Проблема

преди 5 години

на българското неравенство е че богаташите са "новобогаташи" т.е. хора които никога не са чували че "благородството задължава" или "помни че си смъртен". Те са твърдо убедени, че целия свят им е длъжен и че са безсмъртни. Затова пропастта между богати и бедни в България е най-дълбока.

19

Анонимен

преди 5 години

Без революция няма как да се промени. Тя е алтернатива защото страната загива.

18

Анонимен

преди 5 години

До 26 какво лъжеш. Нямаше равенство в Соца. И маше страх да не ти завидят. В нещо и всеки краде и се крие. Но имаше едни си крадяха но с разрешение от БКП.

17

До 26

преди 5 години

Точно там е работа другарю, днес ако се примириш със жалкото си положение потъваш, ставаш посредствена *** като теб, която знае са да лее злоба спрямо онези които работят, печелят, развиват се, надграждат и т.н. Равенство не е имало никога и никога няма да има, винаги ще има хора които са повече от другите, такава е природата ни, това е абсолютно непроменим закон - колко равни бяха другарите партийни секретари, а лакеите на правешкия овчар?

16

Анонимен

преди 5 години

След 1989 г. станаха отделни класи и в класово общетство няма равни. В ЕС са още повече класи и бг са последна класа.

15

Анонимен

преди 5 години

Пред кой закон да са равни. Честните хора си спазват законите и затова са бедни.

14

Анонимен

преди 5 години

Много дразнят този комунистически простотии за равенство, всички си дават сметка, че това е невъзможно, че е самата идея е тотална глупост, но поради първичната си злоба и завист, която избива най-сериозно при хората с нисък интелект, които залагат преди всичко на емоции и чувства, съответно доста по-малко на разума си, тези социопатски идеи периодично избуяват. Разбира са зад всичко това седят кукловоди, жадни за власт и пари, но овцата следва стадото и не осъзнава че я използват.