43

Анонимен

преди 5 години

"Аз съм с висше инженерно образование и заплатата ми беше 120 лв. , а баба ми взимаше 18 лв. земеделска пенсия , а дядо ми 20 лв."---------------Това 1963 година ли е било? Щото през 80-те нещата бяха съвсем други.

42

Практикум

преди 5 години

Засщо Бойко не опита със замразяване на заплатите на КЕВР и ВиК? Веднага ще им се изпарят всички мераци за поскъпване!

41

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 43Като е била домакиня и не е работила е ден, 65 лева сигурно по инвалидност са й давали. Иначе едната ми баба през 80-те години, която е работила 2-3 лета в ТКЗС-то и се пенсионира на 45 години вземише минималната текезесарска пенсия от 35 лева.126 лева беше минималната заплата, която вземаха чистачки, гардероберки, библиотекарки. Инженерите вземаха 250-300 лева.Като лъжете, недейте по Цецоувски.Не всички сме завършили помощното във Вършец или шорошоидно право в НБУ.

40

Анонимен

преди 5 години

Гледам,вече и френските *** в Тубата се радват,че ще махнат герберите,хаха!

39

!

преди 5 години

Само ГЕРБ!Само ГЕРБ!Само ГЕРБ!Само ГЕРБ!Само ГЕРБ!Само ГЕРБ!Само ГЕРБ!Само ГЕРБ!DEMOCRACIA - Водата компанията я взима за 36 стотинки, а ни я продава за 2.68.hahahahahhaha

38

Анонимен

преди 5 години

Сега водата, после парното и тока.Имаме стабилност.

37

Анонимен

преди 5 години

До АнонименГЕРБ са най-червените преоблечени в синьо комунисто-фашисто-нацисто-капиталисти!Вече и от ЕС им обърнаха гръб!

36

Анонимен

преди 5 години

Само ГЕРБ!Мачкай Бойко кирливите червени вратове!

35

Анонимен

преди 5 години

До АнонименНе бе,моята баба беше гражданка,домакиня и не беше работила официална работа, доколкото знам.Може даже и ден да не е имала стаж,не знам,не сме говорили на такава тема!

34

Анонимен

преди 5 години

Гледам че гербоотдела отново е мобилизиран.Тоя Цветанов не спира ди слухти и по Празниците.Много работен физуклуртурник.Браво.

33

House M.D.

преди 5 години

Когато тук писах, че самозваният "инж." Ванката е пасивен, коментарът ми беше изтрит.

32

ДПС тероризъм

преди 5 години

Забелязвате ли как турските райони сриват всички усилия на българите като намалят данъци на имоти, коли и такси за вода?

31

Анонимен

преди 5 години

Кога ще видим отчетите за направените инвестиции на тези монополисти? Какво пише в бизнес плановете им и колко от тях е изпълнено? Какви са загубите по мрежата и защо се увеличават, вместо да намаляват? И ако наистина плащаме за качество, то защо трябва да пием вода в бутилки, която плащаме отделно?

30

запознат

преди 5 години

Византийско, турско, гербаджийско робство!

29

Анонимен

преди 5 години

До Лош социализъм беНа мен ми се струва нормално, просто трябва да се вземеш в ръце и да работиш повечко.

28

Анонимен

преди 5 години

викайте ПАЗАРА, с неговата невидима ръка на помощ.Пътьом минете в Драгалевци, да видите Лаборанта.

27

Лош социализъм бе

преди 5 години

През 1988 получавах заплата 385 лв и се ния можех да си купя 6416 билетчета за градския транспорт х 0.06лвЗа да си запазя стандарта отттогава и да мога да си купя в момента 6416 билетчета х 1.60лв (популярни сред народа като Фандъковчета) трябва да получавам точно 10 265 лв.Как ви се струва, а ?

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 30Бабата ти сигурно е имала не повече от 10 години трудов стаж , от по няколко месеца в ТКЗС-то и се е пенсионирала на 50.Щото моята баба беше учителка, пенсионира се на 52 години с пенсия 118 лева.

25

Анонимен

преди 5 години

Държавата е лош стопанин. Нужно е цялата собственост да мине в частни ръце, най-добре западни инвеститори.Тогава невидимата ръка на пазарната икономика ще оправи всичко ще построи модерни предприятия на мястото на лошите руски, които стават само за скраб, ще ви дава западноевропейски заплати при източноевропейски цени, ще намали цените на ток, парно, вода, ще построи евтини жилища за младите, детски градини и паркове, пътища и паркинги, една нова кола ще струва 1 заплата, ще ви вдигне заплатите и намали пенсионната възраст.Само трябва да се съберете на площада и да викате Пазаре, къде

24

Анонимен

преди 5 години

До АнонименСтига с твоя социализъм,че вече ни писна!И за пенсиите лъжеш,моята баба вземаше пенсия 65 лева плюс някакви стотинки през соца,но с тях можеше да си купиш много неща,защото цените бяха доста по-ниски от сега.А тези от ТКЗС-тата си вземаха храна и каквото им падне под ръка без пари.