68

:)

преди 5 години

Сега безимотните философи ще почнат: Балона се надува! Цените са същите като в Прага, Берлин... и серия подобни глупости!Пичаги, едно ще ви кажа, който ме разбере-разбере: Балонът няма да се спука, но живота ще свърши. И вие, милички, ще го завършите с пръст в уста!

67

Анонимен

преди 5 години

В Софето за живеене е Редута. Хем е на високо и по-чисто, хем там отиваш, ако живееш. Не е квартал, през който преминаваш за другаде и е по-близо до центъра.

66

Анонимен

преди 5 години

А да живееш в двустаен от 50 квадрата с две деца, не си ли е чиста мизерия? И цените тръгват надолу, няма да са на безценица но 20-30 и 40 дори процента надолу са си нормални. Не виждам някой да купува 80 кв метра в младост за 110 хил евро например, каквито са в момента маса оферти. А най-глупавото е деленето на столица и провинция.

65

Анонимен

преди 5 години

и кой ги написа тези щуротии ? Лозенец е презастроено гето -само новодошли селяни !2000 евро на кв. е хубав апартамент в нормален квартал с тец , без пэрви и последен етаж , с паркове и градинки ,ама няма да ви ги кажа .И кой идиотин даде 300 нови разрешителни ? блок до блок ,без паркинги,без училища,без улици - превърнахте София в *** -това е престъпление

64

Анонимен

преди 5 години

Да притежаваш жилище в София е като акт за раждане до 4-то коляно!

63

Анонимен

преди 5 години

Елате ми във Филибето да ми се правите на колко големи сте-------Кво филибе, бе майна, страдате от комплекса на вечно втория. Имате една мизерна Главна, реновирана в цветовата гама на стил "Мутро барок", стоки само долно качество. Като цяло биете на Евтиния. Един парк нямате като за бели хора.А и сте най-мрисният град в Европа. И не сте европейска столица на културата, а на разкопките.

62

Г-н Петльов

преди 5 години

Само моят скъп приятел Франк Лойд Райт може да реши проблема .

61

Шопа със сопа

преди 5 години

Их това майните граф до графа, маркиз до маркиза...

60

Анонимен

преди 5 години

Интересно е че цените на апартаментите в София са доста подобни на цените в Атина,----------да да подобни са - в Атина са умножени само по 2 и малко отгоре

59

Анонимен

преди 5 години

Че то има ли софиянец да не е от село?

58

Анонимен

преди 5 години

В панелистанска мърлява София, най-гнусния мръсен и мизерен град в цяла Европа за 300? да ми продават, не взимам нищо. Град създанен от села и селяни , със история никаква . Елате ми във Филибето да ми се правите на колко големи сте .Хубаво, че ви дадохме да станете столица , иначе сега щяхте да сте едни обикновени кравари и свинари, не че в днешно време се различавате много от тях... .

57

Анонимен

преди 5 години

ДО ИЗБИРАТЕЛЧУДЯ СЕ, КАКВО ТОЧНО СИ ИМАТ СОФИЯНЦИ?

56

Мен

преди 5 години

До АнонименЖив и здрав да си. Всички знаем как софиянци през комунизма лижеха партийни *** само и само да се докопат до някое апартаментче.

55

Анонимен

преди 5 години

МИ СЕГА НЕ Е ЗАБРАНЕНО, ПЪК ПАК В МАЛКИ АПАРТАМЕНТИ СЕ ТЪПЧАТ.А ДЪРЖАВАТА НИ Е ТОЛКОВА СТАБИЛНА, ДОХОДИТЕ ВИСОКИ, СЛЪНЦЕТО ИЗГРЯВА ВЕЧЕ ОТ ЗАПАД, А ТЕ ПАК МАЛКИ АПАРТАМЕНТИ КУПУВАТ.;

54

Анонимен

преди 5 години

2020-2025 EDN METAR KVADRATEN 1900--2400 EVRO NA METAR KVADRATEN.VCERA PROVERIH V MANASTOIRSKI LIVADI BLOK S AKT 15 IZKUPEN NA 1400-1600 EVROIMA PAK TAM EDIN VECE POLUIZKUPEN NA DUPKA NA 1400 EVRO..

53

Анонимен

преди 5 години

В прованса взима 300-400, дойде в Софето взима 1000 и те не му стигат за нищо. Като му кажеш да ходи да учи, он ти вика, че формалното образование немало смисъл. Къде пък я чу тази дума? Така я кара 2-3 години на буркани от село и после се прибира при мама и тати да разтяга лакърдии.

52

Анонимен

преди 5 години

Всеки селянин презира София, докато не му дойде възможност да дойде да живее тук. Тогава като стане неделя вечер и казва на другите съселяни "хайде отивам си на София" и те го гледат в захлас.

51

Гoшу

преди 5 години

До вчера бях 3 дена на гости на една моя позната, покани ме да се видим и да и пазя апартамента, докато тя си търси нова брава за входната врата. Невероятен апартамент, четиристаен, към 90 квадрата. Взела го е за 25 000 лева, но е в Самоков. Сега и предлагат 33 000 лева, ама тя не иска да го продава. 1 час е пътят с рейс до София. Аз едно време, в лошите ми години, когато работех с 413 пътувах от Банишора до Дианабад за час и отгоре даже

50

до 41

преди 5 години

До АнонименАко беше останал социализма сега щеше да имаш само един апартамент и то не по-голям от 120квм защото да имаш повече от един и един над 120квм беше забранено.За простосмъртните.

49

гого

преди 5 години

брокерска статийка, мерси