87

Анонимен

преди 5 години

Валерката се прави на американец - казва истината прямо и право в очите. Само че тук не е САЩ. Тук властва популизма и лицемерието.

86

Отговор до 82

преди 5 години

Не съм написал такова нещо, написах "хубаво е да спрат да кряскат". Прочети внимателно.Ти си този който прагматично сочиш проблема с демографията, а аз соча противоречието в позициите ТИ.Колкото до пенсионерите - ТИ нямаш проблем въпросните "майки" да взимат многократно повече пари от хора работили цял живот! Аз имам, Затова подкрепям Симеонов в случая.Бележка: Парите не падат от небето, ограничени са!

85

Анонимен

преди 5 години

ха-ха-ха, освен кресливите жени и жените с по-леко поведение започнаха да искат оставката на Симеонов.

84

до 83

преди 5 години

:) аз ще оцелея . Това е природният механизъм и еволюцията - да оцеляват приспособените. Докато за теб важи механизма на путинчо - да оцеляват само червените партийни членове . Нали така :)

83

Анонимен

преди 5 години

До 81Мерси.Може моето дете да е болно от полиемиелт, нали??? НАЛИ???

82

до 82

преди 5 години

не съм 76 децата с увреждания със сигурност трябва да бъдат осигурени.Но що се отнася до пенсионерите . Те си строиха комунизма , обожават си го , мечтатят си го - путинчо да им раздава пенсии !

81

до анонимен

преди 5 години

до Анонимен 76От това което си написал, Прагматичния извод е, че - децта с увреждания трябва да бъдат екзекутирани, за да останат повече пари за здравите!?Да разбираме ли, че този твой Прагматизъм трябва да бъде приложен и за пенсионерите??????Така ще се увеличат и работните заплатите!

80

До Анонимен 78

преди 5 години

Да ти се връщат пожеланията!

79

до 78

преди 5 години

Въобще не ми харесва Далавери .Но още по-малко ми харесва фат-мак-овица, сидерович и кремълската им политика.Некви предложения да имаш ?

78

Анонимен

преди 5 години

Абе ти ако разбираше от човещина нямаше да разведеш фат-мак-ов от семейството му и да се жениш за него . Нито да си жена на почитател на путинчовата диктатура.

77

Анонимен

преди 5 години

На доста хора тук явно им харесват думите на WC-то Валери Балевски.Пожелавам им да си дадат всички пари за лекарства и за свещи!

76

Анонимен

преди 5 години

Виж кай говори за позор, понеже е чиста като момина сълза. Симеонов говори позорни неща, а тя ги върши. Не бяха ли позор простотиите й, които написа по адрес на Плевналиев, а да кара кола на НСО, без да има право и да не спира на полицейски сигнал, да тегли за ръката новоизбрания президент, като че ли е парцалена кукла...Ето това е позор. Всъщност както винаги се изказва неподготвена, но толкова и е възпитанието.

75

До Анонимен 68

преди 5 години

След като си загрижен за демографската катастрофа какъв ти е проблема с позицията на Симеонов по отношение на въпроса с "майките"? Хубаво е да спрат да кряскат понеже техните деца никога няма да се възпроизведат а парите които получават са многократно по-големи от това което се дава на нормалните деца върху които ще се крепи държавата един ден.Хем уж прагматичен хем не си... аман от политиканстване!

74

Анонимен

преди 5 години

Деса-поетеса тоя път е права. А и Боко е прав да надушва, че му иде краю.

73

Анонимен

преди 5 години

Комунистка и човещина?!

72

Анонимен

преди 5 години

Държавата ни е менте,Майките на деца с увреждания се оказаха менте.Президеншата и тя менте.Журналистите и те.Политиците също.На фона на толкоз ментета, да борим морала на един ***, и това да е мисия, също е менте.Но партия има а и електорат. А те не го гонят по морални съображения. Те са като мен и вас, значи и ние сме менте.Е, какво и от кого да искам.Освен да се върна там, където прегърнах лъжата, зарязвайки Истината.

71

До 67

преди 5 години

Няма да е БСП, не виждаш ли, те си имат гайле...

70

Позиция

преди 5 години

Когато Вие, г-жо Радева, реагирате като че ли да първи път чувате или виждате подобна проява от същия този вицепремиер, разбирам. Вие не сте президент и нямате мисия да сте обединител на нацията. Но, когато този вицепремиер, малко преди да стане такъв буташе възрастни хора и се тупаше по гърдите, после потъпкваше законите, излизаше извън рамките си на компетентност, демонстрираше непрекъснато арогантното си поведение, президентът мълчеше... Напомня ми за "Когато нацистите дойдоха за мен "

69

мари

преди 5 години

Тази ли ще ми обяснява кое е позор.Като е била назначена на две позиции от любовника си(настоящия президент) и взимала две заплати не е позор.

68

Анонимен

преди 5 години

Айде и президентшата да се изкаже, макар и неясно в качеството си на каква.Деси Радева неведнъж и дваж е "блесвала" с пpocтaшкия си изказ, но сега видя шанс да посочи сламката в окото на другия. А що не взе отношение, когато Борисов каза "да ми се маха тая тема от главата"? Що не се изказа, когато мъжът й лобираше за любимите си Грипени?