67

Анонимен

преди 5 години

До 64Да, сто процента хората са виновни, че стаята е мизерна, а не това, че не е ремонтирана от минимум 20 години. Интересно ми е в какви кочини живеете, наистина.

66

До 61

преди 5 години

Не знам дали глезла като теб знае, но има едни препарати с които се пръска срещу мухъл. Срещу 5 лева ти какво очакваш? Стая 5 звезди - проблема си е твой.

65

Анонимен

преди 5 години

До До 58Когато държава ти дава мухъл, смардливо легло на пружини и разпадащ се балатум, не знам какво по точно би желал да й дадеш обратно.

64

Анонимен

преди 5 години

До До 58Как хората са си направили мухъла, ти си направо нобелов лауреат, бе, грухтел.

63

анонимен

преди 5 години

До52 :Държавата е длъжна да осигурява нормални условия,но и ползвателите СА ДЛЪЖНИ ДА ПАЗЯТ,а не да рушат понеже "не е мое,и не ме интересува".Тези оголени стени кой ги е направил така?Не съм аз,може да не си и ти,но всички ще плащаме ремонта.А ако тези студенти отидат в чужбина да учат,мисля,че няма и да си помислят да правят така,защото ще изхвърчат на момента.

62

МНЕНИЕ

преди 5 години

Не е редно през 2018 година да има Общежития за студенти . Който има пари да си наема квартири . Какви са тези Разходи от Данъци на Народа ?

61

До 58

преди 5 години

Свинската ***, си я направил ти или подобните на теб, аз в подобни квартири никога не съм живял на аванта. Но въпроса остава, длъжна ли е държавата да обгрижва капризното дупе? И не е лошо кухата ти кратуна да се образова малко и да прочете, че университетите са независими и нямат общо с държавата. Но на простите човечета, за всичко им е виновна държавата, а те разбира се имат само високи изисквания и не искат да дадат нищо от себе си.

60

Анонимен

преди 5 години

До 50Не знам в ква мизерия трябва да живееш, за да смяташ липсата на мухъл за царска прищявка. :(

59

Анонимен

преди 5 години

В цивилизования свят подобни постройки се събарят, защото са опасни за здравето на обитаващите- у нас *** раздава акъл кой кво да бил наемал и да не наемал.

58

Анонимен

преди 5 години

До До 52С тоя речник и да искате няма да може да си позволите нещо по-хубаво от това на снимките. Или на ваш език- грух грух, грух.

57

Анонимен

преди 5 години

До До 55Как показаната свинска *** на снимките има общо с бърсане на дупето, я да те чуем да се посмеем. Прасетата обичат да живеят в мизерия.

56

До 55

преди 5 години

Я да те чуем и да се посмеем, какви са функциите на държавата? Да ти бърше дупето, функция ли е на държавата? Не ми казвай знам, че си го мислиш.

55

До 52

преди 5 години

Като ти е длъжна държавата, ето ти квартирата по-горе. Срещу 5 лева получаш това - вии си на умряло, не ми дреме, не ми пречиш утайко.

54

Анонимен

преди 5 години

До 50Естествено, че им е длъжен някой, вие обществото не знаете ли въз основа на какво функционира и какви са задълженията на държавата?

53

Анонимен

преди 5 години

До ФактС тоя манталитет да бяхте пратили щерка ви да следва в Столипиново, по- щеше да си пасне на мястото.

52

Анонимен

преди 5 години

На Софийския само името му е голямо....

51

Анонимен

преди 5 години

До 50Държавата Е ДЛЪЖНА да осигурява нормални условия, затова всички плащаме данъци, или вие сте окей със схемата 5 лева за стаята, останалите 5 милиона в джобчето, щот не съм им длъжен на тея.

50

Анонимен

преди 5 години

До ФактПлащах по 300 паунда за наем на просторна светла стая с включени всички сметки. Вас явно са ви извозили, защото не сте много интелигентен.

49

Анонимен

преди 5 години

Ами да си наемат квартири като не им харесва, аман от вечно ревящи ***, които смятат, че някой им вечно длъжен да ги отглежда царски.

48

Анонимен

преди 5 години

До ФактЦветнокожи преподаватели за по-евтино?!Според вас по цвят им определят заплатите, така ли? Обама за по-евтинко също го избраха за президент на САЩ, предполагам. Студентския кредит какво общо има само не разбрахме. Явно не знаете при какви условия се изплаща. Не сте от най-интелигентните.