17

Анонимен

преди 5 години

До до 34Това, че ти не можеш да намериш нещо в Гугъл, не означава, че не е така. Жив и здрав да си, лека ти нош...

16

до 34

преди 5 години

ами аз проверих и Гугъл, казва че завода за NAND памети на Тошиба е в Yokkaichi, което е град в Япония и това и информация към Януари 2018. изобщо, всеки ден се изненадвам колко заблудени за света са българите и защото са бедни и всичко им е китайски си мислят вече, че и елитните сгробени в китай неща, заради евтиният труд, са пълни вътре с китайски компоненти. Всъщност Китай е десетилетия назад от възможност да произвежда подобни компоненти.

15

до 29

преди 5 години

завод на Тошиба за NAND в Китай знаеш ли?

14

до 24

преди 5 години

ти електронните компоненти за Кока кола ли ги имаш, освен това да си мислиш и предролагаш е едно, друго е да знаеш - кажи ни кой от стотиците електронни компоненти в продукт на Епъл е произведен в Китай, защото масата от тях се произвеждат в Мексико и са заводите на американски компании. Останалите са в Япония, Чехия, Израел, Тайван и т.н. но намери ни такъв дето е в Китай и ни го кажи, тук публично да знаем всички!!

13

РЕПУБЛИКАНЕЦ

преди 5 години

ВЕЛИК РЕПУБЛИКАНЕЦ!!!

12

не вярвам

преди 5 години

До 9Нали не мислиш, че концентрата за К Колата дето я пиеш го произвеждат в тъмна лаборатория в Щатите и носят оттам вода и шишета да ти напълнят в наш пълначен цех. Или ако караш Форд, носят чаркове през океана и ги сглабят само в Европа. Днес всичко се прави на място, стига да има квалифицирани хора и бизнес климат, а китайците се научиха. Епъл има само едно НОУ-ХАУ, но тези дато са в реалното му производство, са и те в течение. Утре могат да напрявят копие или нещо по-добро даже!

11

до 10

преди 5 години

още веднъж - кажи ми конкретен компонент?! колкото и да не ти се вярва, няма електронни компоненти вложени в продукт на Епъл или на повечето реномирани производители направен в Китай. На Американските компании за електронни компоненти заводите са в Мексико и Израел, японците за евтино купиха бившите комунистически заводи за кондензатори в Чехия, дори Панасоник телевизорите си за Великобритания, а може и цяла Европа ги правят в Чехия. Ловя се на бас, че електронен компонент не си купавал никога!

10

Анонимен

преди 5 години

Епъл го произвежда в Китай за 200 долара и прибира хилядарките. Ако го произвежда в САЩ, ще струва няколко хиляди долара, а Епъл ще прибира 100 долара. Много вълнуващо глупаво и маллоумно.

9

Анонимен

преди 5 години

Стане ли това, айфона ще удари 5-6 хил лв. Тръмпи нещо не ги мисли много много нещата...

8

Анонимен

преди 5 години

КИТАЙЦИТЕ СА ПО-ПОДХОДЯЩИ ЗА РАБОТА В КОЯТО СЕ ИСКА ПОНЕ МАЛКО ИНТЕЛЕСТ!!!АФРИКАНЦИТЕ СА ПО-ПОЛЕЗНИ ЗА РАБОТА НА ПОЛЕТО ИЗДРЪЖЛИВИ СА!!!

7

Анонимен

преди 5 години

НАУЧНО Е ДОКАЗАНО, ЧЕ ГРУПА АФРИКАНЦИ СА С 3 ПЪТИ ПО-МАЛКО ИНТЕЛЕКТ ОТ КИТАЙЦИТЕ!!!МАЙ-МУНИ ДА ПРАВЯТ АЙФОНИ :D ИМА НЕЩО МНОГО СБЪРКАНО В ТОВА!

6

нн

преди 5 години

Браво.............................. Най-после един умен в САЩ. Мислехте, китайците ще ни работят, ние хитреците ще даваме само акъл, но ви го навряха нали. Американците изглупяхте от алчноста си, но така е при капитала, той гони печалби и не го интересеват хората. Късате си косите, но вече е много , много късно, китайците нямат стигате, пък са 5 пъти повече от вас. Китай практикува новия общестевено- политически строй Нещата вървят към обрат, който е бил горе, слиза, който е бил долу се качва.

5

До 9

преди 5 години

Да бе всичките джаджи произведени в USA и закарани в Китай да ги сглобят, Аве ти на кой свят живееш!

4

до 3

преди 5 години

айде ми кажи една китайска част в продуктите на Епъл - ама такава няма!! това, че в момента се сглобяват в Китай, може да се промени много скоро...

3

антизападопоклонник

преди 5 години

Да, ще стане, остава да само да научи *** и латиносите в САЩ да асемблират устройствата качествено и за без пари като китайците!

2

Анонимен

преди 5 години

ТОВА НЯМА КАК ДА СТАНЕ, ЗАЩОТО ЗАПЛАТАТА В КИТАЙ НА РАБОТНИК Е В ПЪТИ ПО МАЛКА ОТ ТАЗИ В САЩ!И НЯМА ДА СЕ УЧУДЯ КИТАЙЦИТЕ ДА РАБОТЯТ ПО-КАЧЕСТВЕНО И ПРОДУКТИВНО ОТ ЛЕНТЯЙТЕ В САЩ!

1

не вярвам

преди 5 години

"Made in USA", съм имал само джинси и една въдица преди години. Бъдещият Епъл може да пишат Асемблед ин Ю Ес Ей и готово!!-събран с китайски части, но събран в Щатите