66

nina

преди 5 години

Имаше статия за едно индийско семейство,на което са взели децата-според родителите заради това,че ядяли с ръце и спяли заедно с родителите.Оказва се,че самите родители са потърсили помощ от агрнцията за децата и майката имала психични проблеми.Така че какво казват родителите по статиите не означава непременно,че е истината и няма друга причина.

65

Шопо

преди 5 години

Тая не е ливидела,че се жени за *** !!!

64

nina

преди 5 години

В другата статия някой пусна линк за американка,на която са взели детето-причината е че това дете,на година и половина е на кърма-не е захранвано въобше..Има ли тук някой да смята,че е нормално едно 2годишно дете да живее само на кърма??Явно майката не е много наред.

63

nina

преди 5 години

#ivailoТова са глупости за синката,кариеса и кучето.Ако има сигнал за бой,шамар-тогава със сигурност.Агенцията за закрила на детето работи с полицията и първо има разследване.

62

аз-ът

преди 5 години

Вижте , дори и аз който никога не се е смятал за българин като манталитет, и който презира и ненавижда типичните българи с тип. бълг. манталитет - мога да ви кажа - не приемайте автоматично, че даден човек щом е чужденецм, европеец е стока. Света не работи по този начин. Както и при нас има свестни хора, така и при тях има бокл..ци. Поставете се на мястото на соц. работници- сама, 3 пъти развеждана, 5-6 деца, без доходи, без самостоятено жилище дори и под наем, майка и баща й я издържат... ?!

61

Анонимен

преди 5 години

Хора, работили по норвежки круизни кораби какви чудеса са ми разказвали... Екземпляри като тази влизат с невръстните си деца в бара, след час са пияни като мотики. Децата естествено вече са оставени да се оправят както могат, нищо че е 12 часа и нагоре. После мъжете били лоши, такива и онакива. После защо имала 5 брака и по дете от всеки.Ей това е Европа. Зад лустрото понамирисва.

60

Анонимен

преди 5 години

Естествено,че ще й ги вземат децата като не може да се грижи за тях.Сменила трима мъже и родила 7 деца.Явно им дават високи социални помощи в Норвегия.Само че като не ги гледа вземат децата.Избягала тук,ама тук социални помощи няма.

59

Анонимен

преди 5 години

исках да кажа, че НЕ може да се грижи за тях

58

Анонимен

преди 5 години

Самият факт, че има толкова много деца от различни бащи, без да може да се грижи за тях, че продължава да ражда при все това, че ги мъкне наляво-надясно из Европа, че е станала на 40 и нещо, а родителите й я издържат, означава, че е родителите й я издържат означава, че не е психически стабилна най-малкото.

57

1453

преди 5 години

Обичайна пркатика в западна европа (Германия, Франция, Белгия) е да се вземат децата на турците и да се дават на гей семейства, така се цели ахинилация на малцинството. Така европа тълкува понятието "интеграция". Явно викингите не са разбрали за какво става дума :)

56

ivailo

преди 5 години

До ninaДа да , по много сериозни причини се отнемат децата в Норвегия... Някое имало синка на крака, друго имало кариес, а трето живеело в дом в който имало куче и то лаело :)))

55

Бай Иван

преди 5 години

От около месец постоянно се тиражират подобни статии за скандинавските социални служби. Понякога може би се престарават наистина щом от ЕСПЧ ги обвиняват често. Но има много писано в интернет и то от хора които живеят в Норвегия и в повечето случаи се спестява цялата история.

54

nina

преди 5 години

Хора,разберете,че не се взимат децата в скандинавските страни без сериозна причина и заплаха за самите деца.Агенцията за закрила на детето си върши съвестно работата и историите,които някои родители описват не са чиста монета...

53

шматка

преди 5 години

Ангел май е от "наще".Онова норвежкото скачала да го бие.ХехеАма ой тук за такова нещо те гримират на секундата

52

Анонимен

преди 5 години

Хора, в Скандинавието не се шегуват с ***. Там има правила, не е като тука - кочинка. Стига толкова чудене.

51

nina

преди 5 години

Откъде я изкопахте тази "млада майка с 7деца "?Нещо историята не е пълна-защо са й взели децата?Да не се окаже,че сама им се е обадила,че не може да ги гледа,не й стигат парите?

50

dmx

преди 5 години

До АнонименПо-уредена държава от хитлерова Германия също няма, но после излизат, знаете какви особености. Просто се изтървават работите. Ето и тази история е започнала като добронамерена загриженост на няколко бездетни лели и добронамерени педофили, но после администрацията подхваща работата, дава бонуси за отнети деца, стимулира проактивността, както се казва. И бизнеса се завърта.

49

Анонимен

преди 5 години

Тази объркана жена с всичките си изцепки описани тук е живо доказателство, че норвежките служби за закрила на детето си гледат много добре работата.

48

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 47Мисля, че се опитват да кажат, че възпитанието в нормална държава като Норвегия е ненормално заради един *** като Андерш Брайвик.

47

Анонимен

преди 5 години

Норвегия е една гнусна държава.