67

Анонимен

преди 6 години

До АнонименА кока-кола питала ли е българина какво харесва - НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

66

ТОВА СА ГЛУПОСТИ!!!

преди 6 години

Кремълската пропаганда се активизира! Вече легализираха паравоенните организации. Следващата стъпка е да ни изкарат от ЕС и НАТО! Насаждането на невярна информация сред зомбирания народ чрез покорни медии е в действие и пример за това е тази новина тук! Призовавам Българския народ да почне да мисли! Действително ли искате в Евразийски съюз? Как може да вярвате, че България принадлежи на Азия? Защо са ви изтекли толкова много мозъците? Вашите деца и внуци ще плащат за вашата глупост!

65

Скептик

преди 6 години

А решение има. Предлагали сме го в НС, беше отхвърлено, пак ще го предложим. Решението е чуждите вериги да бъдат задължени да предлагат определен процент местна продукция, произведена в България", заключава Ангел Джамбазки.А "местната продукция, произведена в България" дали ще бъде на цената и качеството на "втората цедка" внос.Съмнявам се!

64

Анонимен

преди 6 години

Този комсомолец от злоба нищо не е разбрал от ПАЗАРНА ИКОНОМИКА въпреки, че ходи в Брюксел и получава брюкселска заплата 8000 евра (без добавките), а не хранителен апартейд - 2500 лв. !Джамбази бърка европейските ценности със комунистическата уравниловка !

63

Анонимен

преди 6 години

До АнонименНЕ КУПУВАЙТЕ - аз мляко от веригите не купувам ИЗОБЩО. И не само.

62

Анонимен

преди 6 години

До АНТИАйдееееее - пак Бойко - смешни сте бе хора

61

Анонимен

преди 6 години

До СтефВсички знаем за кои точно газирани напитки иде реч. От години спряха да ги произвеждат със захар в България. Аз не ги купувам с години. А тази фирма - световен гигант да си гледа работата. Бойкот

60

50/50

преди 6 години

Аз бях 3 месеца в Англия и в суперите почти нищо не става за ядене и е в пъти по- зле от храната в Бг , е имат и частни ферми/магазини ,но там е много скъпо.сигурно в Бг се внасят 2 качество храни -салами,сирена и тн,ама аз вносни рядко купувам.

59

Пустиняк

преди 6 години

И в допълнение, бг производителите също изнасят качествената си продукция в чужбина и оставят *** за родината. Защото там се търси повече качество. Хубаво бг овче сирене има и в Германия и Швейцария. Което нашият потребител не би купил заради цената и би предпочел евтино без грам мляко.

58

сара

преди 6 години

Това е реалността - къде са евроатлантиците с трабанти дето викаха по площади ?

57

Веселин

преди 6 години

Какво ми се напъва като *** на буца във ФБ. Нали е евродепутат защо не говори там пред парламента. Ама там си мишкува. Да кажат кои са продуктите и бойкот от всички българи. Съединението прави силата. Една седмица с нулеви продажби много боли, а един месец без продажби мисля, че ще ги направят като западните по стандарт, че и по-евтини. Само ако сме задружни ще се оправи нашата държава. Кажете продуктите мишкииии.

56

Активист на БКП

преди 6 години

Кой не скача е червен !!! Наскачахте ли се ,наскачахте ли се,а?

55

Пустиняк

преди 6 години

Едно от най-противните образувания в съвременната ни политика е това недорасло и злобно човече Ачо Джамбазки. Чак минава за интелЕгент сред заобикалящите го диваци. С тези си злобни съскания, Ачо само захранва великобългарския комплексаризъм, да се чувстваме втора ръка. Кога Ачката се загрижи за стандартите на родните ни продукти, за опасните родни *** и за вманиаченото търсене на ЕВТИНОТО от оскотелия беден народ. Продават се ***, защото се търсят именно тези евтини ***.

54

Шопо

преди 6 години

Джабазооглу,а ти защо си в Европарламента ?! Кажи им го на тях ,ние го знаем...

53

Анонимен

преди 6 години

До изгърбич задвратянА на самолетоносач работил ли си или само се возиш, професоре?

52

80%+

преди 6 години

Докато сме *** народ, ще ни цакат, това е ясно. Всички 80%+ в България си мислят, че ЕС е някаква политическа организация. А то не е. Това е ТЪРГОВСКИ И ИКОНОМИЧЕСКИ съюз. няма комунисти, консерватори, либерали и подобни простотии. Има търговски и икономически интереси. Докато ние си играем на политика, хората си правят изгодна търговия. А ние сме им смешни.

51

Анонимен

преди 6 години

Като влеземе в чакалнята на ЕС. Условията за контрол ще се изравнят.Сега партийната фирма изнася на Запад качествен продукт. Знае, че ива контрол.Същата за местния пазар пуска друго качество. Институцията мълчи

50

Мен

преди 6 години

Всичките тествани храни са откровени ***, който нормален човек не консумира всеки ден. А и всички без газираното имат много по-качествени български алтернативи. Ей ви евтина и "качествена" западняшка страна. Бабите ни са на по 100 години защото бачкаха на двора и не бяха чували за изкуствени торове и отрови, хранят се с простички но чисти и пресни храни.

49

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 52Само,че в случая те не са виновни.Не става въпрос само за България а за цялостна политика на ЕС.Мислете малко.

48

Стеф

преди 6 години

До Жеко Шишм.Много зависи за,коя фирма става въпрос.Има много коректни производители,които изнасят за чужбина.Тук обаче не им се обръща внимание точно заради подобни предразсъдъци.