9

Spiro Агню

преди 6 години

Фабриката за чорапи в Разград през 1944 , днес произвежда партенки за изност в ЕС , САЩ и Израел

8

MaйMyнaтa

преди 6 години

За приноса в спорта заслугата е на Киро прическата, най вероятно!!

7

Анонимен

преди 6 години

Тия същите фабриканти шиеха чорапи за немската армия, а хората криеха евреите по таваните със риск за живота си, Нищо чудно и някой от тия да е изял шамарите после след падането на фашизма, на колко евреи и хора са изгорили душицата хитлеристите.

6

кубанская столица

преди 6 години

До БЪЛГАРСКИЯ "ТИТТезм жиди знаеха ли, че идва война и това е крайне опасно да тръгват и пътуват с корабя за Иерусалим? България се намираше заедно с гитлеровска Германия и български кораби бяхя вражекси кораби. Однако те тръгваха. Всеки ответственност се намира на жиди.

5

БЪЛГАРСКИЯ "ТИТ

преди 6 години

През 1942 г. съветска подводница Щ-213 с капитан-лейтенант Денежко потапя край Босфора българския кораб "Струма". Загиват 767 души, предимно евреи, които са тръгнали от пристанище Констанца към Ерусалим. Това е военно престъпление- потапяне на пътнически кораб.

4

Анонимен

преди 6 години

Много долно племе са, стойте на страна от тях.

3

Анонимен

преди 6 години

Бройката и тук расте с всяка година!

2

Анонимен

преди 6 години

Скелетите от гардеробът a?Още малко и ще кажете,че живи са ги пекли на клади в България.

1

Василев

преди 6 години

Добре де , защо всички се правят на луди и премълчават факта, че Хитлер и Сталин са финансирани от най-богатите хора в света!!!Техните системи и държави не изникват ей така от нищото!!!А повечето народи са вкарани в една конспиративна схема, където стават субекти на исторически процеси, и нямат сили да променят хода на светованата история и винаги са губещи!!!!Агент Даниъл Бийн!ЦРУ!!!