50

Анонимен

преди 6 години

До 52неведоми са пътищата в женския мозък :) винаги требва да си малко нащрек :) и с едно на ум :)

49

51

преди 6 години

Блазе ти....с толкова любов...и доверие...имаш яко семейство!Прибираш ли се у вас....поне отвреме навреме...да хапнеш...и да поспиш?Или те е страх жена ти да не те "бастиса"?

48

Анонимен

преди 6 години

аз не, откъде да я знам моята с къф ще се захване, ако взема да се гътна и да ми тормози детето, ако знам не бих си дал съгласието, отделно, че може да и мине през главата да бе бастиса, вече като е взела ДНК мат'ряла :)

47

до Неа

преди 6 години

Уфффф...поне това!

46

Неа до 42

преди 6 години

Не

45

47

преди 6 години

Просто ...ДА!И даже ще настоявам!!!Какво ще оставиш след теб на този свят?Голф 4ка...или куп непрано бельо??Просто питам....

44

Анонимен

преди 6 години

Добре де да Ви питам аз Вас, ако знаете че ще починете след няколко месеца, бихте ли дали съгласие жена Ви да има дете от Вас с подобна процедура след 2 или 3 години, и същото да расте без Вас или с някокой друг "баща" ? просто питам

43

да

преди 6 години

45! Болничък си! Тежко....и много!Намали X- Files!!!

42

До 39

преди 6 години

Поразрови се малко по темата и тогава коментирай. Особено на банките за стволови клетки това им е любим случай, защото е безплатна реклама на гърба на отчаяни и загърбили морала родители.

41

турихметиго

преди 6 години

И каква е моралната точка???Ембрионите в канализацията ..При изрязаните апандисити

40

Виготура

преди 6 години

То вече можеш да си програмираш генетично детето как да изглежда, да предотвратиш една камара болести. Най-богатите си правят най-прецизен подбор. Това се нарича Евгеника. А бедните както винаги ще го ду.ат. Правно-юридически няма пречка според мен да има дете от починалия си мъж, но от морална гледна точка не съм сигурен.

39

до 40

преди 6 години

Сурогатна майка....още 1 от пишман-разбирачите!И *** ли я слагаш при другите?

38

Анонимен

преди 6 години

А дали със същата усърдност прверяват дали анонимните спирмодартели случайно вече не са умрееи преди да им използват материала.

37

Анонимен

преди 6 години

Просто жените са страшни егоистики! Ако беше станало обратното и бащата беше жив, а не майката той едва ли щеше да ползва сурогатна майка само и само да стане неговото. Ама жените с овчия си мозък действат импулсивно и после другите са им виновни, че не са се намесили.

36

до 32 и 34

преди 6 години

Чекай да видя дали правилно съм те разбрал...значи имав 1 дете ..и си раждам второ за "резервни части" на първото!Така ли бе?Много ти е болно мозъчето!!!Много!!!Оставяш сериалите на нас - докато вадиш бъбрека на второто си дете!Боже...боже...събери си версиите!

35

Анонимен

преди 6 години

Вижте сега бащата е дал съгласието си при определена нормативна рамка, без дори и да предполага че ще почине преждевременно, възниква въпроса би ли дал съгласието си, ако знае че ще умре след няколко месеца и детето ще му се роди и израстне без баща, аз лично ако знам, няма да дам съгласието си, и да наистина юридически при сегашното законодателство детето няма да се явява наследник, и казуса мнго се различава от това забременяла вече жена да остане вдовица преди да роди

34

Анонимен

преди 6 години

Наследството от доктор Менгеле, любимеца на Бай ***. И къде е доктор Менгеле днес, изчезна с няколко десетки милиона по сметките си. Да си харчи докато е жив, гОркия.

33

Анонимен

преди 6 години

Неа, много руса oвца си... Ама изключително руса! Става въпрос за ембриони! Оплодени яйцеклетки(зиготи), докато бащата е бил жив!

32

Неа

преди 6 години

Човека вече е починал ... И друг да взема решения не ми е ок ... С пълното си съзнание да решиш че детето ти ще живее без баща също не ми е ок . Аз не мога да постъпя така ...

31

Неа до 30

преди 6 години

Не ми се струва редно ...