73

Тодор Живков

преди 7 години

Много крадете, бе Бойко ... много крадете !

72

Анонимен

преди 7 години

Тези които гласуваха за този ръб не разбраха ли, че от него само простотии ще има в комбинация с много бедност.

71

анонимен

преди 7 години

Корнелия Нинова има твърд характер По времето на Герб Бойко Борисов и неговата партия назначиха хора без образование без качества особенно в обищини учелища железница навсякаде само от герб

70

socialen

преди 7 години

Държавната и Общинска Администрация (около 900.000 плюс техните роднини) са единственият електорат на Борисов. Борисов и Цветанов отвратиха с Простотията и Неграмотността си Българския Народ, който спря да гласува, за да могат Борисов и Цветанов да печелят "избори" под строй с Калинките, Калинчовците и Харизановците, с които наводниха Държавната и Общинската Администрации след август 2009 година.

69

socialen

преди 7 години

До 74 пенсионерВидя ли, че съм прав! Такива са фактите. Единствените, които гласуват за Борисов са хрантутниците му без образование от Държавната и Общинска Администрация, около 900.000 плюс техните роднини, което прави, както винаги, около 1.1 милион гласоподаватели. На Изборите през 2009 година за Борисов гласуваха близо 1.7 милиона българи. Тези над 800.000 гласове Борисов загуби безвъзвратно поради тоталната си некадърност и Неграмотност.

68

Краднелия Мангалова

преди 7 години

Червената наглост няма край. *** вместо да се скрият в миша дупка седнали да се ежат. Ще отговарят за избитите в лагерите, кражбите, източването на държавата за техни нужди, за това че са *** на съветските пияндури и ред други престъпления. И ако не отговарят пред човешкия съд, то от съдбата няма как да избягат.

67

няма прошка

преди 7 години

Нинова по-вероятно да емигрира в САЩ и да не се вясва в Русия, защото след такъв провал . . . Може и да откаже кафе, чай и т.н.

66

socialen

преди 7 години

Възнаграждението за Държавната и Общинска Администрация (900.000 +рода=1.088.000) за това, че гласуваха под строй за Борисов, ще е вдигането на заплатите им за сметка на Данъкоплатеца, което ще доведе до вдигане на Средната Заплата на 1.500 лева. Това е цялото мошенгийство на Борисов, Цветанов, Сидеров, Телевизия СКАТ и Мерешки. Типично плоско и неграмотно.

65

Анонимен

преди 7 години

Комунистите освен да плюят, да манипуларат и да фалират държавата със своята изостаналост и простотия, друго не могат.

64

пенсионер

преди 7 години

До socialen-53Ти откъде разбра че другите 75%не искат ГЕРБ!Според твоите сметки излиза че те не искат и БСП.Бойко си прави избори когато си иска и всеки път ви бие.Не свикнахте ли вече?

63

socialen

преди 7 години

Борисов и Цветанов подмениха и наводниха Държавната Администрация (около 900.000) след август 2009 със свои кадри, които на всички избори гласуват под строй заедно със семействата си от страх да не си изгубят местата и да останат на Улицата, защото никой друг няма да иска да назначи неграмотни Калинки, Калинчовци и Харизановци. Това е целият "електорат" на Борисов - безпринципни, необразовани кариеристи на Държавна и Общинска Служба. Сега ще им вдигнат заплатата, за да стане средно 1.5 бона.

62

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ са изнервени. Те не искат нови избори, защото похарчиха субсидията и ще трябва да си заделят от "залъка", за да купуват гласове. А и при неуспех да се състави правителство в това НС, ще загубят още позиции да влияят на процесите в България. ПатрЕотарите също се плъзгат надолу и са наясно, че скоро няма да имат пак толкова гласове. Затова пазарлъкът е налице. Най-вероятно ще си гласуват правителство. На младите - четете и стягайте куфарите. С бандити отгоре икономика не се гради.

61

:(

преди 7 години

Цвъкито за разлика от Нинова има дебел трансатлантически дувар зад гърба си, не е изнервен, пълен релекс е, защото има гаранции,че каквото и да направи ще е с добър за него край.

60

Градът ЕврРазБ

преди 7 години

До АнонименНие , червените шмиргели от ГЕРБа на НРБ отново сме на власт.Изборите минаха, приеми го.

59

До 68

преди 7 години

Много си отворен но гледай ти да не гризнеш дръвчето!

58

socialen

преди 7 години

До 63Народът изобщо не иска и не избира Борисов. За Борисов гласува само Държавната Администрация (900.000) под строй + родата им, които са едва има-няма по-малко от 18% или по-малко от 1/5 от всички български избиратели. Народът, останалите над 82% или над 4/5 от всички български избиратели, не иска и не гласува за Борисов, защото е отвратен от Борисов и Цветанов, и тяхната неграмотност.

57

Призив

преди 7 години

На 04.05.2017 година във всички хипермаркети в страната ще пуснат ДРЪВЦА ЗА ГРИЗАНЕ.Всички отговорни червени русофили, нека да се съберем на опашка на 04.05.2017 г. и да се запасим с ДРЪВЦА ЗА ГРИЗАНЕ за още много много години, защото ще ни трябват!

56

Компетентен

преди 7 години

В духа на идващия Великден Цветанов се упражнява в пророчества, и предсказва бъдещо като твърди, че БСП ще бъде остра опозиция. Но това предсказание може да се окаже и невярно, и БСП никак да не са опозия, а да се стигне до нови избори. Нека не забравяме, че газа скочи стремително нагоре, и надали ГЕРБ ще имат възможност да стигнат до договорка с Владимир Путин. Като се вземе под внимание, че Плевнелиев направо се държа обидно спрямо Путин, и никой от ГЕРБ не се разграничи от думите му.

55

socialen

преди 7 години

Борисов и Цветанов са политически трупове и са пътници в политическото небитие, защото са безпринципни и неграмотни. ГЕРБ загуби и на тези избори гласове в сравнение с 2013 и 2014.Единствените гласуващи под строй за Борисов са Държавната Администрация, около 900.000 + техните роднини, от страх, че ще си загубят местата ако дойдат други.

54

Aнонимен

преди 7 години

Народа до като не излезе на ПРОТЕСТ, да защити исканиятя си, бъдете Убедени че нищо няма да се промени. Който и да изберете, от каквото и цвят на дъгата да е, няма оправия. Българския политик, няма страхове от недоволството на гражданите, правят каквото си искат, а ние седим и си цъкаме по форумите глупости. Чакаме всичко на готово, в България няма как да се случи.