117

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 133Когато защитаваш живота и достойнството си,нищо не е жестоко! особено от подобни типове! просто момичето е свърило това,което може би много други са искали,но са се страхували да направят!

116

Анонимен

преди 7 години

Чета по други сайтове,че тоя е бил осъждан и за други изнасилвания! По затворите на подобни типове,не им е лесно.Ф-ито му отзад сигурно е станало като на старо МТЛБ аспуха. На 62 е решил да си избива комплексите,ама Господ добре си е свършил работата!

115

Анонимен

преди 7 години

Могла е да подаде жалба, а не да го убива, прекалено жестоко е

114

Peter

преди 7 години

Само едно не разбрах, какво е търсела 18 годишната в дома на 62 годишният???

113

Тихомир Томов

преди 7 години

До Анонимен 129 Опитай се с един удар да убиеш трениран и як като бик затворник и ще ти четем последните мигове !

112

Анонимен

преди 7 години

така е при ГЕРБ свиквайтена всяка крачка напушени с наркотициГЕРБ са основен дистрибутор на наркотициднес 65 годишен тираджия смаза велосипедисткаупотребил марихуанаборба с наркотиците нямасамо се хващат дилъри, които не са от веригата на ГЕРБ

111

Анонимен

преди 7 години

Освободила е плаветата от един изверг. Такъв защо да хаби кислорода? Оправдание за момичето, защото е предотвратило други престъпления на този тип. Ако я съдят и осъдят, долните креатури като този ще се развилнеят съвсем. Това не е целта на справедливото правосъдие. Повтарям - тя е предотвратила много други негови пресдтъпления - не само изнасилвания.

110

Анонимен

преди 7 години

bravo na deteto. basi narodo sme, momi4etata voiuvat za 4estta si, a kade sa mujete ot semeistvata na poruganite deca?ne uslovna prisada a premia za deteto spasilo drugi deca i otmastilo za predi nasileni deca.

109

Анонимен

преди 7 години

Отмъстила е и за другите момичета и жени

108

гестапо

преди 7 години

Вижте ми псевдонима ! Хора , имате ли връзка със себе си ? Много леко раздавате присъди !

107

Анонимен

преди 7 години

Едно дете страда доста добре беше известен този изнасилвач и преди нека да защитим момичето и всички които имаме деца а за коментари че е гледка този пикльо да мълчи за да не го заболи някога там където му е слабото място много майки е разплакал този с прякора Фаса

106

Анонимен

преди 7 години

Рецидивистът е разбрал по трудния начин, че финансово-сексуалните договори трябва да се спазват стриктно. Това не ти е НАП, КАТ и Общината, та да си ги мамиш както искаш.

105

Единака

преди 7 години

До АнонименВ този случай и смуртното наказание е малко. Опропастил е живота на едно дете. Ако има АД , никога да не излезе от него тази гад.

104

глезла

преди 7 години

и ся кво?и от сервитьорки ли се пазими те ли амок като видят смокуф пусна миняква глезла на мама и тати

103

Единака

преди 7 години

Малко му е тази смърт, на гадината.

102

Анонимен

преди 7 години

"Разследващите са установили, че убитият Богдан Динев е осъждан многократно, бил е и в затвора, включително и за престъпления по глава "Разврат"С две приказки дърт рецидивист,осъждан за подобни и мн.др.престъпления.Предполагаемо-нагъл,циничен,безскрупулен,способен да използва всякакви начини за да прилъже или принуди едно 18 г. момиче да отиде в дома му!Получил е,каквото е заслужавал!Браво на момичето,заслужава награда,със сигурност няма да я осъдят!

101

Анонимен

преди 7 години

До айде деТя го е изнасилила с нож! Пито - платено!

100

Анонимен

преди 7 години

До РусеваНали! За нарцисиста всички са психясали освен него! :))))))

99

айде де

преди 7 години

а защо да не го е убила за пари и сега да си измисля ?Като са я изнасилили не можа ли и тя да го изнасили и ще е око за око, а не да го убива.

98

bahur

преди 7 години

18 годишна "отличничка" с повече бройки от майка си и баба си взети заедно, отишла на късно гости у 62 годишен рецидивист, чиято визия и маниери надали са като на абсолвент от Богословския. В паузата между "изнасилванията" отишла в кухнята и взела нож, за да защити честта си.