251

п

преди 7 години

браво бат бойко!!поклон!!

250

ацдц

преди 7 години

ако премиера Борисов не обърне палачинката, ще гласувам за него оттук нататък.Всеки път, когато има избори.*** да видим...Ердоганът вече натиска, иначе пише писма до Путин. Турското лицемерие и подлост без граници.

249

Русия съседи

преди 7 години

До Анонимен 325Все пак ми се струва, че е нападала Полша.Даже съвсем я е унищожавала като държава и то не веднъж.

248

чичо Гошо

преди 7 години

Опитвам се да анализирам хода на събитията.Винаги когато има визита на наш висш ръководител в чужда държава или посещение на чужди такива включително и сенатори,дипломати и други,след това следва някакво решение от правителството и парламента в ущърб на България.Имайки предвид абсолютно активната "дейност" на президента си мисля,че го държат с нещо от което няма отърваване.

247

Отговор

преди 7 години

До Анонимен 304 Крайовската спогодба 1940, с която ни връщат Южна Добруджа, е подписана от Румъния под обединения натиск на Германия и СССР, които тогава са съюзници. Сполай им за което, но условието е взаимната размяна на население, тоест Румъния си взема от Южна Добруджа румънците, които са се заселили там предимно през краткото румънско владичество 1913-1940, а изселват от Северна Добруджа българското население, живяло там от аспарухово време. Така областта се обезбългарява. 1940.

246

до 318

преди 7 години

А защо тогава България не прави нищо общо с тях а точно с Бандеровска УкрайнаИ Ислямистите от ТурцияИ още нещо държавите в Нато не са 28 като в ЕсНедей да бъркаш двата ЩатаНато не е Военният съюз на Европа

245

Спрете се ве

преди 7 години

Немога да разбера,Писна ми вече,да чета почти всеки ден " Русия агресор,,Русия,,това,Русия,,опасност." Абе ***,спрете се ве,Русия не е Нападала никой БЕЗ причина,Има точно 4 войни ( Наполеон,Финландска- Руска,Първа,Втора Св),Който е ТРЪГНАЛ СРЕШУ Русия,се е на,,ел,,да не казвам,Ние сме Братски НАроди,Политиците,,Вместо да си Правят ***,,с Интересите,между нас и тяхните "Господари" да не забравят Кой,къде и Как,,защото,,,

244

до 311

преди 7 години

Цивилизованият свят за теб да не би да е Украйна,Турция или РумънияхахахаааааааЧе то това излиза от твойте думи

243

Анонимен

преди 7 години

До Набор 60Айде обясни какво ще се случи при военен конфликт с ***, че аз съм бил в казарма само година и половина?

242

Су 34

преди 7 години

Еврогейове, този общ фронт срещу Россия на компютъра ли ще го изигравате или реално ще държите автомата?Припомням ви опитът на Грузия от 2008 и Украйна от 2014 г. в тази връзка!

241

Браво!

преди 7 години

Браво на Борисов! За пръв път,откакто е на власт, да води самостоятелна българска политика!Какво защитавахме в Ирак,Сирия и Афганистан,та пращахме там наши войни? Защитавахме военолюбците от Вашингтон , а сега за пръв път се защитават интересите на България! А амбициите на джуджето Плевнилиев за като на Голиат,но без никакво покритие и за чужда сметка!

240

Анонимен

преди 7 години

Не МУ трябвала война! На Него!!! А на кого ли му трябва? Ще видим, ще видим! Ако го привикат на спявка в една чужда амбасада, дето е къде Южния парк, ще му затрябва не ами ще се засили сам да го прай тоя обединен флот, чийто главатар ще бъде адмирал със звучно анадолско заглавие...Не Му трябвала таковата! Ха да видим другата седмица какви ще ги плещи...

239

Анонимен

преди 7 години

Плевнелиев не е моят президент! Много трябва да внимава Борисов къде ще го прати наесен след края на мандата му, за да не донесе неприятности на страната ни с говоренето си.

238

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен299.Не е лошо, да споменеш, благодарение на кого се върна 1940 година добруджа на България.и след 1945-та, защо не се изпълни заканата на Чърчил да накаже България, заради какво и кой не ни третира като победена във войната държава тогава?Имало е войски на червената армия около година след края на войната, в Лом , например, и са се изтеглили.А от Централна Европа, от Германия, кога ще се изтеглят "съюзниците"?Руснаците отдавна се изтеглиха, кой кого заплашва в момента?

237

Анонимен

преди 7 години

Разспускайте армията.Ще спестим пари.Няма да ядосваме руснаците.

236

Анонимен

преди 7 години

Общ флот,а кораби от къде,от корабостроителния във Варна,там нямат такъв проект,за толкоз години правиха други по ред причини и ремонт на някои застаряли,които дори отремонтирани да преовъръжат въпроса с чие оръжие ще ги въоръжат,тъй са ни орязали двойно след втората как не са орязали другите учястници от тук и там,а по тяхно повеление сме били и от двете страни вкарани та и прекарани като за втора употреба докарани и във военно преуборудване,и да траем,нашто отнасят по строеве,как дойде,а сега.

235

сс

преди 7 години

Борисов кога ще ни присъединява към Русия?

234

Анонимен

преди 7 години

ТУРЦИЯ е в НАТО но не е в ЕВРОПАУКРАЙНА не е нито в НАТО ни в ЕВРОПАЧе на Основата на кой Съюз ще се гради този общ ВОЕНЕН ФЛОТ???

233

Президента

преди 7 години

До Един от СеверозападаПлевнелиев е семеен човек, чийто първи син почина внезапно при твърде странни обстоятелства. Има с какво да го държат.

232

Анонимен

преди 7 години

Бойко, ти си срам за България, ти си един скрито покрит проводник на руски интереси, който се прави на проевропейски настроен, за да цица еврофондове, но не и да поддържа няционално отговорна политика. Затова ли отказахте подкрепа на Плевнелиев за втори мандат? Защото прави всичко възможно да ни отдалечи пт вашата майка-създателка Русия? И как не разбра тъпия българин, че всички злини вв последната ни 140 годишна история, идват от северноазиатския агресор...