20

Анонимен

преди 8 години

А Партията ще премахне ли "противозаконното отнемане на МПС"?

19

Горан

преди 8 години

Да, но в Индия няма правилник за движение, но убиеш ли човек на пътя, си чао!

18

маке

преди 8 години

жената има златен талон има книжка от не знам коко си годин ама я има час кормуване я не и ся ем требе да си кръкам ем па язе си карам дека е справедливостта не знам

17

Иван

преди 8 години

А коя гума е Летна и коя зимна ?!? Все едно да има летни и зимни ботуши, аз ако реша и лятото ще си джапам в апреските - за мой комфорт.

16

наказание

преди 8 години

Да глобиш някой, който кара без книжка не е наказание.Трябва да се отнема автомобила!!! Колко още жестоки катастрофи трябва да станат по вина на такива хитряги за да има наистина строго наказание ?

15

Горан

преди 8 години

Ако се спазваше съществуващия закон Максим Стависки щеше да е в затвора за 20 години! А, те само се хабят, симулират дейности, с безсмислени промени във законите.

14

Горан

преди 8 години

ЗДВП и сега си е добър. Никой не го спазва! Включително и санкции и наказания! Прави сте - не промени, а спазване е нужно! Ама нашите политици са, знаете какви няма да казвам, че ще ме цензурират!

13

Анонимен

преди 8 години

Предлагам да отпаднат задължителните шофьорски курсове за кат.Б Полага се изпит на листовки и след успешното му полагане се дава разрешително за шофиране с придружител с поне 3 години стаж и над 21 години.! Така човека с разрешителното си кара с придружителя и когато се почувства достатъчно уверен на пътя да кара сам, се явява на изпит по курмуване и си взема реално книжката! Така у хората ще останат парите които сега се плащат на авто-школската "мафия" да учи кандидат шофьорите на задръствания

12

Христо Бисеров

преди 8 години

Тъкмо навивах жената да си изкара книжка, кво стана сегаколата ни е 2000 куб./Пежо307/ и тя няма да има право да я кара.И вместо да се усъвършенства на практика, ще трябва да седи и чака годините да минат и вече няма да е млад шофьор. Та тя ще забрави до тогава как се кара кола.Това за мен е глупаво - заради някои пишлемета ще страдат всички.а да знае някой колко след колко време младия шофьор става пълноправен

11

Учудвате ме

преди 8 години

А бе хора, как 26 години не разбрахте, че какво пише в закона и как реално се прилага закона, в България са две съвсем различни неща. За какво искате да се запишат в закона безкрайно строги наказания, когато и сегашните наказания, които също са прекомерно строги, не се налагат, както изисква закона. Първо искайте закона да се прилага, а после искайте промени в големината на наказанията.

10

Това е вредно

преди 8 години

Проблемът е, че масово ни манипулират,ч е като запишат в закона още по-свръхстроги наказания от сегашните, нещо щяло да се промени към по-добро. Е, освен по-големите рушвети за катаджиите, нищо друго не отива към "по-добро" и това го гледаме вече 26 години. Съвсем други неща трябват и първото е, да се намалят сегашните наказания, а не да се увеличават. Второто е, за всяко нарушение да има неизбежно наказание. Третото е, КАТ да се ликвидира, за да може да се изпълнят едно и две и т.н. и т.н.

9

123

преди 8 години

А за превишаване на скоростта от...МОТОЦИКЛЕТИ ???99% от моторите превишават скоростта (без скутерчетата и мотопедчетата, вероятно !?). Това са камикадзета на пътя!

8

Анонимен

преди 8 години

Ролите без книжки са стари водачи,няма проблем.

7

?

преди 8 години

От години карам със зимни гуми, като сам преценявам кога да ги сложа, но сега като ме задължават ми идва едно чувство на...

6

Анонимен

преди 8 години

и вас ли ва ''миняват'' ?

5

Анонимен

преди 8 години

А за каруците по София глоби?

4

hah

преди 8 години

Задължавате ни да караме с това с онова,ама не ни питате дали можем да отделим по 110+ лева за ХУБАВИ зимни гуми ( на бр ) .... Заплатите ни като в Гана и Того (и по-зле) ама иначе ЕВРОПЕЙСКИ закони/норми ...

3

Анонимен

преди 8 години

Както каза оня ***,регистриран над сто пъти от министерството на великите регистрации ,убиецът на тримата студенти, който незнайно защо не е в затвора , тя хнишкатъ ни кхаръ кхулатъ.

2

до 1

преди 8 години

За книжка се иска основно образование, но те нямат и такова.

1

Край

преди 8 години

И една седмица да са задължителни зимините гуми - пак те задължават да ги купиш. Карайте със всесезонни гуми на добър производител и ич да ви нее.