24

Кънчо

преди 8 години

До тяАми какво да се прави - все в Лондон умиргът тези "дисинезнамквиси"! Все там ги настига КГБ-то! Що па един път не свитнаха некого я Париж, я у Ню Йорк, я у Брюксел, напр. Се при англичаните, се те разследват и се КГБ-то там.

23

тя

преди 8 години

Предателите винаги ги убиват или свои или чужди, такава е съдбата им!

22

Анонимен

преди 8 години

Робърт Оуен съдия ли е или математик?!Защото на математик по-приляга да говори за вероятности, но на съдия ... никак!

21

Анонимен

преди 8 години

"вероятно" ?!?! В кой съд в света може да мине заключение в този стил? това може да бъде литературно съчинение, но не и заключение на експертиза, на база на която някой да бъде осъден. Аз пък мога да заявя със същата степен на достоверност , че Обама е одобрил убийството. Я докажете, че не съм прав

20

тя

преди 8 години

За всичко е "виновен" Путин !Той е виновен и за Г. Марков, може би? Английското разузнаване ги ликвидира по една или друга причина и после " крадеца вика , дръжте крадеца". Г. Марков когатао разбира , че в Англия по- няма свобода от България , започва да съжалява за предателството си къв Родината и тогава го премахват англичаните, защото ако бяха българите щяха да го сторят още в началото на плюенето му срещу България!

19

Коко

преди 8 години

До Ха- ха- хаВажно е секи да си верва в това, което му харесва. Истината на никой не му требва! Един ден, като посрещаш на Орлов мост войниците на Жужи, няма да помниш и няма да верваш, че си писал такива работи в нета - ше верваш, че винаги си подкрепял Русия и Путин, а Жужи всъщност си викал на българския евроатлантически президент.

18

Пешко

преди 8 години

До св.св.Маркс и ЕнгелсДа перифразираме великия Д. Талев: "И да знаеш, Минке, че последният кутевисто-путинист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив путинист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."

17

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 21Тарантино е интелигентен мъж и не се хваща с бездарни сценарии.

16

бг

преди 8 години

Според този варварски съдия Ердоган воюва срещу ИДИЛ,а Путин подкрепя ИДИЛ.

15

Анонимен

преди 8 години

Самите англичани са виновни, че не са си опазили агента. А допускат да се сервира радиоактивен чай.

14

Къмчо

преди 8 години

Немаше нъжда да правят разследване - това го казаха със същите доводи и още преди 5 години - ние в Англия мразиме Путин и за нас нема кой друг да е лошия! Сичко останало е талаш за тиквоглавите - се едно фили, фоби, от левски или от цска!

13

Анонимен

преди 8 години

Това е сценария за следващия филм на Тарантино.

12

до 8

преди 8 години

Не се пенете, другарю Пепчо а започнете активна "задна" тренировка за 2 февруари.

11

Анонимен

преди 8 години

От Лондон вероятно знаят кой е удобрил убийствата на Распутин и Романови?

10

Анонимен

преди 8 години

А биха ли ни информирали от Лондон, кой (вероятно) поръча катастрофата на лейди Даяна?!Освен това Литвиненко служил в КГБ (ФСБ), но тук го представяте като "опозиционер" ... да не би да се намеква нещо?Няма бивши разузнавачи!

9

Кънчо

преди 8 години

До Анонимен 9А имаш ли идея еврото къде отиде спрямо долара? На нас европейците нема ли да честитиш?

8

бг

преди 8 години

Истинска новина-ниската цена на петрола е пагубна за американските петролни компании.

7

Анонимен

преди 8 години

Много *** операция на британските служби. Поне да бяха замълчали, защото само кръгъл *** би се вързал на този плосък сценарий за треторазрядно филме.

6

бг

преди 8 години

Обиколила е света,ама не е новина.

5

св.св.Маркс и Енгелс

преди 8 години

Новината обиколи света.В самата руссия всички путанисти са се скрили в миша дупка и дори имперския в.Известия мрънкоти нещо гузно. Единствено за русофилчета в България почивка няма-както баба знае така си бае- Путин бил велик.... и т.н. заклинания.