28

до 46

преди 8 години

Е, все пат от Тодор Живков се е учил! Ама като бодигард, толкова и е научил.

27

Бал

преди 8 години

Горещата точка, ще бъде в Турция, по-близо до Сирия.

26

:)

преди 8 години

Тиквата се е опитал да каже, че иска пари (на развален английски, толкова си може). Хитрата фрау Меркел се направила на неразбрала и хвърля бомбата - Тиквун иска център за бежанци. Сега Тиквун просто трябва да се откаже от всякаква помощ или да строи център (което ще му коства властта). Много е *** ! Ама много !

25

Cijdenez

преди 8 години

Ne zamazvai Paunova,naroda ne e glupav.Pone ne se obajdai,nie znaeme,ce iskate dani islqmizirata!

24

кво ще му е 2

преди 8 години

Освен това първо ще трябва да ни почааакат да го построиииим. А до тогава може пък да не можем да приемаме бежанци, с оглед светлото бъдеще, за да се концентрираме върху строежа и да можем да им предложим по-добри условия... А и може да го строим като временна постройка, за да стане по-бързо, която пък да има скоро след построяването й нужда от ремонт, щото, нали, тия бежанци много цапат и рушат, така че баба Меркел да се приготви да го плаща 2 пъти. Поне.

23

Анонимен

преди 8 години

Това че е навил ръкавите като кварталния месар ,да ви кажа е наистина дразнещо .Но, пък от друга страна е по - добре отколкото да се яви по шорти и жълта тениска с забучена магнолия зад ухото ....Култивира се , така да кажем .;)))))))

22

Анонимен

преди 8 години

Аман от некадърни политици! АМАН! Ама той не е искал лагер, ама то не е баш така. АМИ ОТВОРЕТЕ СИ УСТИТЕ и кажете под каква форма искате помощ, че да я получите. А не като от последния чин да подскачате и да викате и ние искаме. Еми като искате, на ви един лагер! Как може да са такива мекотели. Нали за това са там. на това събрания се иска само едно, да говорят и да комуницират директно исканията на държавата и народа. Просто е. Дори на това не са способни, да кажат какво искат! БОКЛУЛЦИ!

21

Каква наглост !

преди 8 години

Всички са виновни... от Меркел, през Путин, та чак до папата. Единствено цар Тиквоний е винаги честен и прав. Просто светец. ГЕРБ = предатели на българските интереси !

20

Анонимен

преди 8 години

Оплитат се в собствените си лъжи. Изключително слабо поколение политици не само за Европа, ами и за половината свят.

19

илитерат

преди 8 години

Коя е тази Паунова...?

18

кво ще му е

преди 8 години

Е, като се замислиш това не е толкова лоша идея: първо ще трябва да го построим - баба Меркел да си бръкне в джоба и да даде парички, но ще трябва да е голяямо.. Защото бежанците са много! Може би 2 пъти колкото зала Армеец ще стигне. Значи бабата да бърка по-дълбоко в джоба си! После си представям следната идилия: "Здравейте, в коя държава искате да отидете? А с колко пари разполагате? Можем да ви предложим тези дестинации, с наш транспорт на тази цена! О, в Берлин? Чудесен избор! Приятен път!"

17

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Гербери, внимавайте, че наричате Меркел лъжкиня !

16

Анонимен

преди 8 години

Строителни фирми на ГЕРП ще лапнат веднага строежите на лагерите

15

ХА-ХА-ХА !

преди 8 години

Да не искате да кажете, че госпожа Меркел е излъгала ? ... :)

14

Анонимен

преди 8 години

Че кой го пита?Тия двамата са за санаториум.

13

Анонимен

преди 8 години

Щом от канцеларията са казали значи талпата е искал а сега се опитват да замажат гафа! Прости му Господи той не знае какво говори.

12

вера

преди 8 години

До Анонимен 14Така е в този сайт. Свиквай

11

Анонимен

преди 8 години

Еми то Борисов така си е свикнал.Днес едно утре друго. Но явно е забравил че е в Брюксел и тези номера не минават като в България.

10

Анонимен

преди 8 години

Явно Орешарски е виновен.Той е искал от Меркел приемен център за бежанци. Що ни правят на хахо.

9

Анонимен

преди 8 години

Тьндьри мьндьри,,,не искала но поискала,,,усукване и увьртане и накрая ще стане "не искала но ние сме сьгласни"