26

Анонимен

преди 11 години

Не трябва да се прави никакво сравнение с цените на хляба в други държави. Важно е съотношението на цената на хляба и доходите.

25

tim

преди 11 години

Kakvo zna4i edna kotia cigari 4 leva li ste stane xliaba

24

Анонимен

преди 11 години

Фирма, свързана с високопоставен служител от Министерството на земеделието, е монополизирала добива на дървесина в България, твърдят отлично информирани източници. Любопитното е, че тази компания няма никаква история, а възходът й започва едва през последните години.Тръгва буквално от нищото и при управлението на ГЕРБ слага ръка върху този печеливш бизнес, в който годишно се въртят милиони. За камуфлаж по търговете за дървесина с нея се явява още една фирма. Тя не печели, защото дава по-ниски оферти, но така се създава впечатление, че всичко е законно.

23

Анонимен

преди 11 години

Отказах цигарите когато станаха 5 лв Сега ще откажа хляба Предстои ми да се откажа от бензина , тока и от българското гражданство

22

бг

преди 11 години

Както е тръгнало предстои ни и контрабанда на по-евтино брашно и хляб от съседните ни държави.Срам и позор!

21

погранична

преди 11 години

Затова ще си купувам евтино брашно от Македония и ще си меся сама хляба./а вече има и техника за месене на домашен хляб/.

20

Анонимен

преди 11 години

Голямо сравнение, няма що! А спрямо на Бойко на пурите, колко щеше да дойде???? Егати и държавата...

19

Анонимен

преди 11 години

23, хлебопроизводителите нямат субсидия, а зърнопроизводителите имат субсидия от няколко години, да не говорим, че огромната й част е европейска (вярно, че и там се събира от нашите данъци, но това е една друга тема).

18

Анонимен

преди 11 години

Според информацията излязла от близки на Калина Илиева, тя се срещала с няколко доста високопоставени хора от МВР, пред които декларирала, че има готовност да даде информация за системни злоупотреби с пари от земеделското министерство, в които пръст имал самият негов министър Мирослав Найденов. Ставало въпрос за доста крупни суми, по неофициални данни милиони левове. Като начало на Калина Илиева й било предложено да опише всичко това, което знае в обяснения свободен текст и й било обещано, че в най-скоро време с нея ще се свържат разследващи инспектори, които щателно ще проверят случая. Странно или не обаче до ден днешен дамата няма отговор, което веднага буди съмнение, че случаят по всяка вероятност вървял към потулване

17

Анонимен

преди 11 години

"равнява на 1 кутия цигари" - Явно хората ясно ни го лазват, не спряхте да пушете, след като ви забранихме(не те пряко, а тяхните шефове), ами сега ще ви вдигамехраните, та дано най-накрая спрете.

16

мафия!

преди 11 години

Защо се дават огромни субсидии на зърнопроизводителите и хлебопроизводителите? Защо?За да изнасят зърното и да печелят милиарди.Това е най-голямата мафия в България, която повече от 20 години смуче и държавата и народа.

15

Parcuc

преди 11 години

Драма няма, скотс, хващайте се за палците ...

14

дивия изток

преди 11 години

Само да река и Аз нещо де за зърнопройзводителите тези хора през 2005г.-2006г.стачкуваха с трактори юмз и беларус и комбайни нива.Сега през 2012г. същите хора са милионери с комбайни от последен модел Фенд,трактори също от най новите модели на фенд и пр. трактори които развиват скорост от 90км/ч,комбайни с лазарно насочване с компютри които струват по 1милн.лв.А хляба всека година и брашното го увеличават,а качеството е пълна отврат даже самия хляб има мирис на пластмаса..

13

Анонимен

преди 11 години

Ние сме единствената страна в Европа, а сигурно и в света, в която зърното се продава за вътрешният пазар е на международни цени. Това го няма никъде, който се интересува може да провери.

12

osata

преди 11 години

"Предполагам, че едно увеличение на цената за хляба на месец за едно сем-во ще се равнява на 1 кутия цигари, прогнозира той."Ей това изказване може да се нарече наглост!Защото в предна статия от днес пише за увеличение освен на цените хляба, още и на млякото и млечните продукти и месото, пък и не само на тях!Така че кутия цигари, отнесена спрямо всеки отделен хранителен продукт, води до увеличение с не по-малко от 10 кутии! Като се вземе предвид увеличението на цената на тока и услугите???

11

chach

преди 11 години

ot 11 godini sam v ispania i kopuvam edin i sa6t xliab vid franzela koito be6e prez 2001g 48 cantima,a sega e 52 cantima.a ot togava benzina poskapna dvoino.

10

Таня

преди 11 години

Що за заглавие е написано "Увеличението щяло да се равнява на кутия цигари за месец"- ами за непушачите кво заглавие ще сложите?

9

Браво

преди 11 години

" Нямало спекулации със скока на цената на хляба.Увеличението на месец за едно семейство щяло да се равнява на кутия цигари." Да смятаме заедно: За хляб 9- 5 лв, За ток - +15 лв, Загорива- + 20 лв, За месо- +15 лв, За сирене - +5 лв, и т. н.Дотук 60 лв. Но далеч не е само това.

8

Анонимен

преди 11 години

ТОВА Е ГРЯХ КЪМ БЕДНИЯ БЪЛГАРИН!ПОНЕ НА ХЛЯБА НЕ НИ ПОСЯГАЙТЕ!

7

глас

преди 11 години

Два пъти плащаме хляба един път като от нашите данъци държавата дотира зърнопроизводителите и втори път от мизерните пенсии и заплати които получаваме.