170

Анонимен

преди 12 години

Гадно ми става,като виждам във форумите да величаят делато на една МУТРА.

169

az

преди 12 години

Щом почнат да лаят кучетата, значи че няма да хапят.

168

Анонимен

преди 12 години

При това правителство разбрах, че: "Депутатът и общински лидер на ГЕРБ в Горна Оряховица Мирослав Петков крадял ток от уличното осветление. Незаконната инсталация черпела ток за сметка на общината"И пак да си във властта:))) Доказано черно на бяло кражба, ама пусто ГЕРБ обича крадците:)))

167

Анонимен

преди 12 години

Хаха оценили напротив, нарочно г-жа Меркел е сложила тоя плъх там, да им съсипе партиите и да си осигури още един мандат.

166

до 196

преди 12 години

и какво е това ПЕС, че не съм чувал за него, със сигурност са самозванци които не пеят в хора.

165

БЪЛГАРИН

преди 12 години

СЕРГЕЯ ПРОСТО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОТИВОПОСТАВИ НА ББ.АКО ЩЕ ДА ГО ИЗДИГНАТ ЗА ШЕФ НА ВСИЧКИ *** ПО ВСИЧКИТЕ КЪЛБЕТА.

164

Анонимен

преди 12 години

При това правителство разбрах, че на единия ден се реже лента на пътя, а на другия пътя попада с 30 см:))))))) Те това се вика кражба, а не като онези аматьори от тройката:))))

163

До 198

преди 12 години

При това правителство народа беше известен за смъртта на родилки и бебета! А при предишното правителство такава информация не съществуваше! Защото за червените балъци е по-добре да не са информирани!

162

до 198

преди 12 години

Отговори ясно и точно какво точно подобриха бсп и дпс в здравеопазването?

161

Анонимен

преди 12 години

Европа Станишев оцени, а на Боко един отзад за Шенген заби! Защо ли!?

160

явертъ

преди 12 години

"Посланичката в Германия Меглена Плугчиева спешно е върната в страната като вицепремиер със задачата да пооправи батаците около замразените половин милиард евросредства. В края на годината три четвърти от българите декларират, че членството в ЕС не оказва никакво влияние върху живота им, а половината са убедени, че след политиците от евроинтеграцията най-много печелят мошениците и корумпираните."

159

Анонимен

преди 12 години

При това правителство болниците се превърнаха в азминистратори на смъртни актове за родилки и новородени! Защо ли!?

158

явертъ

преди 12 години

"Междувременно става ясно, че за трите години членство в ЕС България е внесла в Брюксел около 1.1 милиарда, получила е 1.8 милиарда, и така се е възползвала едва от жалките 700 милиона евро"

157

До 190

преди 12 години

Това не попречи на помиярската партия "ПЕС" да си покани за председател шефа на "високите етажи на властта"!

156

Анонимен

преди 12 години

Това правителство показа, че е некомпетентно, арогантно и крадливо! Нищо друго! Всъщност то няма и какво повече да покаже! Абе Борисов защо не го издигнаха и за "Златната топка"!:) какъв е тоя Меси, дето я спечели!:)))

155

явертъ

преди 12 години

Питах Станишев но той мълчи , за това нека странджата обясни:"На недвусмисленото напомняне на шефа на ЕК Барозу, че до средата на годината Еврокомисията очаква дела, обвинения и присъди за босовете на организираната престъпност и за корупцията по високите етажи, премиерът Станишев обяснява, че промяната не ставала за ден, че правителството е правило грешки и има провали, но процесът на реформи щял да бъде ускорен.

154

tankist

преди 12 години

до 181, абе байно не ти казвам да гледаш добри или лоши баланси бнб не е търговска фирма, там се отчитат парите на правителството, колко влезли, колко излезли, колко е резерва, по повод факта че имало дългове пък боко ги платил с резерва, не за друго , а пък на сайта на апи можеш да намериш инфо за това колко магистрали са построени по години, кога са контрактувани, кой ге разплащал, колко струват, нси пък ще ти да де инфоо за цени на стоко горива, износ внос, бвп ама ти от де да знаеш кух си

153

Анонимен

преди 12 години

Това правителство е готино! Показа как се краде като за световно, а не като другите:))))

152

явертъ

преди 12 години

Питах Станишев но той мълчи , за това нека странджата обясни:"Но може би най-срамният епизод е от есента на 2008 година, когато Брюксел беше принуден да замрази 220 млн. евро, предназначени за България, заради масирани злоупотреби с европейски средства. Шефът на ЕК Жозе Мануел Барозу тогава предупреди: "Корупцията по високите етажи на властта и организираната престъпност нямат място в ЕС и няма да бъдат толерирани!".

151

Анонимен

преди 12 години

Хе, хе, хе!!!!!!!!!!!!!! До вчера афрочервените писачи ги нямаше никакви! Днес шефовете им са на работа и ще им се изметнат китките! Некакви изсмукани глупости!!!!!