24

Анонимен

преди 13 години

до 20Пенсионерите от блока ти ли пълнят форумите с безумните си и неграмотни писания...

23

до 20

преди 13 години

Пред блоковете вече няма пенсионери на приказки , поне в София. Работят до последно като охранители за да могат да си плащат сметките.

22

Анонимен

преди 13 години

"бойци от терористичната мрежа Ал Кайда, които воюват срещу силите на Кадафи на страната на опозицията" - ония *** където ме нарече *** да ми се извини, защото точно това писах десетки пъти: бунтовете са замислени и осъществявани от уахабитите с цел сваляне на светските режими и установяване на ислямски като в Иран. При изборите ще спечелят такива орг-ции като "Мюсолмански братя" Скоро ще има още поне 12 държави с ислямски правителства, голямата цел е да ударят Израел и св. е започнала.

21

Анонимен

преди 13 години

"еликобритания се готви да снабдява бунтовниците с оръжия поради факта, че въздушните удари, нанасяни от силите на международната коалиция, не са подкопали достатъчно позициите на режима на Муамар Кадафи" - ПЪЛНА ГЛУПОСТ!!! Т.нар. Съюзници, ако искаха можеха да свалят режима на Кадафи за няколко часа. Какво морализаторстват и се правят на луди.

20

Пубертина

преди 13 години

"Защо всеки пъпчив пубер смята, че разбира от политика:))))Това е наука, бе, деца! " Не си прав - най-много разбират от политика пенсионерите пред блока - което доказва, че политиката не е наука, а лакърдия!

19

Анонимен

преди 13 години

Защо всеки пъпчив пубер смята, че разбира от политика:))))Това е наука, бе, деца!

18

европеец

преди 13 години

Юе искат , ама комунизмът го няма!!

17

съвет за Велика БГ

преди 13 години

И не се чудете после защо бензинът в Америка е евтин, а в БГ е скъп. Да бяхте тръгнали да освобождавате петролни държави та да паднат цените на бензина и у нас, а не да ми се мотате по шосетата и да задръствате движението и да ревете, че било скъпо. Скачайте по самолетите, с пушка в ръка и напред към демокрацията - цените ниски, заплатите високи, БГ велика. А вие дремете, докато другите се развиват и богатеят. И само хленчите, а не искате да воювате за висок жизнен стандарт.

16

Анонимен

преди 13 години

Ааа искат и от нас , земята ни! Тук е сравнително чисто ,водите не са замърсени. Природата и климата са супер. Така ,че правят всичко възможно да ни изтребят, макар и не с оръжие в момента.Вижте една Албания , вече здраво замърсена с ядрени отпадъци... Надявам се няма информационно затъмнение и нашите управници не приемат буклука на Европа, както Албания.

15

маргатита

преди 13 години

На всички ни е ясно, колко и за какаво са "загрижени" западнита "демократи" ! НЯМАМЕ ПРАВО ДА СЕ НАМЕСВАМЕ по никакъв начин във вътрешните проблеми на различните страни! А ако Кадафи нямаше петрол, как щяха да реагират "гплемите " генерали от НАТО и САЩ ? за мен те са окупатори, защото ще има продължение!!!!

14

аз

преди 13 години

Тия след максимум шест месеца ще искат да си върнат Кадафи. Като ги натисне сега глад, и като разберат, че за да ядат трябва да работат, тогава ще осъзнаят какво са си докарали на главите.

13

ttt

преди 13 години

Та ето за какво е войната. Да ни отнемат пазара.

12

nemo

преди 13 години

След години след като ги демократизират ще искат кадафи да се върне ама американците ще са муй видели сметката.

11

демокрация ли?

преди 13 години

"Бунтовниците" вече овладяха основните източници на петрол. Скоро войната ще свърши. Ще морят Кадафито с петролен глад. А няма ли петрол - няма и пари. Само че Кадафи има милиарди, а либийците нищо. Ерго - защитата на населението от НАТО на практика се оказва геноцид над обикновените граждани на "спасяваните" държави. За "освободителите" петрола - за освободените - мизерията. На това му се казва западен тип демокрация. Както казват зевзеците, добре че нямаме петрол, да не ни "освобождават" и нас

10

Анонимен

преди 13 години

Преди снабдяваха Кадафи, сега "бунтовниците" , абе алъш вериш да става.После англичаните били богати и получавали незнам си какви заплати. Ами като имат приходи.....

9

Неразбрал

преди 13 години

Ае ся ми пишете, че англите, франците и немците(последните ядоха голям бой и още си *** раните) не са колониалисти!

8

nemo

преди 13 години

Петролни 'демократи' в деиствие които загине е с кадафи които оцелее е бунтовник.Пълнни лицемери това са западните държави.Да даваш оръжие на бунтовници и терористи които са свързани с алкаида и да говорииш че се бориш с тях просто нямам думи.

7

Анонимен

преди 13 години

Последна дума има народа неподвлaстен на исляма,на арабите ще са им нужни до тридесетина години да го забравят.

6

утрепаха слона

преди 13 години

Железо за злато,а?Стъклени маниста ще има ли за диваците?А шотланско уиски 100 гайди?Големи гяволи тези англичани............

5

56

преди 13 години

Ами хубаво.Щото пък преди май снабдяваха, Кадафито.