49

знаещите

преди 2 месеца

До Анонимен 47 Кола върху кола в София. Вместо население в провинцията ше прават авто морги.

48

888

преди 2 месеца

3608 нови автомобила, ами това са хората в Бг от Шест Милионото ни население, които могат да си го позволят! При Четиричлено семейство около 14,000 души, барабар с "любовниците"! Приблизително това е числото на богаташите в Бг, включително от сивата икономика и престъпния свят!

47

Анонимен

преди 2 месеца

На българина му избива пяна на устата като чуе че някой кара нов автомобил. Веднага избиват думички като мутра, корумпиран, престъпник. Изобщо да си успял в наше време е престъпно. Яд ги е много, че ние можем а те не. Ами така ще е, пиленца, свиквайте. Да сте учили.

46

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 43, кой купува трошки за 2к? Онези, които най-много ги разбират нещата. Пръскат ги всеки ден от самолети! Работодателя му все го граби! Държавата не му играе по свирката. Ей тези купуват трошки за 2К. Образованите, знаещите и можещите си живеят добре. В България всеки може да живее добре. АКо не го мързи и ако не е безнадежден случай. Да, забрави. И онези, които смятат, че всички точат пари :)

45

Дааа

преди 2 месеца

Имаме една много хубава българска приказка "На гол тумбаак, чифте пищови". Имам познати и не толкова, които имат доход 2-3хил.лв на месец и по-малко, но вземат кола от магазина. Моят доход е 8хил.лв на месец, имам пари да отида дори да си купя в брой нова среден клас, без кредит (лизинг) но...карам кола на 12 години и изобщо не си мисля за нова. Нагледал съм се на хора с нови коли и 5то качество китайски гуми, или такива дето зареждат за 20лв. Всеки сам си преценя!!!

44

Клик бейт

преди 2 месеца

Фалшиво и манипулативно заглавие! Може да има най голям ръст като процент на продажбите на годишна база. Но това не значи абсолютно нищо. Ако примерно миналата година са продали 100 коли а тази година са продали 150 това е 50% ръст. Но какво от това? 2020 колко продадоха?? Както вече беше коментирано да кажат статистиката за регистрациите. По колко нови автомобила се падат на 1000 човека примерно. Тогава ще лъсне истината.

43

az

преди 2 месеца

Най-много или най-голям процент увеличение спрямо миналата година? Има лека разлика. Журналистите са спали в час по математика, личи си.

42

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 42 Купуват трошки за 2 бона. Фирмите купуват нови за да не плащат ДДС. Държавата купува защото блиски фирми с ЕС я точат.

41

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен 35, ти къде ходи, че виждаш само разруха? Що за глупости изобщо си написал? Живея на 400 км от София и то доста добре. Хората около мен също. И нови коли си купиха, жилища, пътуват... хайде стига с клишетата, че наистина не е забавно вече!

40

Фед Красивия

преди 2 месеца

Виждам,че софисйките програмисти са се научили да дават палец надолу.Напредък си е.Но това не променя факта,че не могат да върнат профила на фейса на родителите си в провинцията.Така е и в реалния,там няма рестарт на играта и програмата...И палеца няма да важи,когато някоя *** от Овча купел ви набара на къси пасове...Тогава трябва да сте мъже,а чалмата няма да го интересува,че караш тесла.И ще гледаш как ти лупка гаджето и ще подсмърчаш с айкоса в ръка...

39

ддд

преди 2 месеца

Kкогата стане огромна разликата юежду бедни и богати настъпват революции комунизми т.н. така че.ако ощеммалко се увеличи тази разлика ако ще стане кръвми урина хйайаха

38

Анонимен

преди 2 месеца

Стига глупости,дайте статистика колко нови автомобила са регистрирани на хиляда лица,тогава ще лъсне грозната истина,че сме на последно място в ЕС по покупка на нови автомобили,далеч зад предпоследната Румъния!

37

Анонимен

преди 2 месеца

До Анонимен От къде са тия пари? От лакомия

36

Принципно може и да

преди 2 месеца

е вярно, но по-голямата част от населението (поне 80%) не могат да си позволят нов автомобил, дори на лизинг. Останалите 20% могат, а около 2,5% купуват всяка година нов автомобил, понякога и повече от един в календарна година. Та, не знам дали и колко обективна е тая статистика.

35

Анонимен

преди 2 месеца

От къде са тия пари? Като се разходи човек из България вижда само разруха и мизерия. Навсякъде пенсионери, дърти, няма млади. Тия в София имам чувството че живеят в паралелна вселена. изобщо не знаят за каква бедност става въпрос само на 100 километра от София. Какви нови коли? Хората умират от глад!

34

Анонимен

преди 2 месеца

До 26, колко злоба и омраза в няколко изречения. Светът се променя и той принадлежи на днешните. Когато те пораснат Харесвате, не харесвате това е! Светът няма за цел да се срини до вашето ниво :) И това е добрата новина.

33

Анонимен

преди 2 месеца

Спомняте ли си когато Италия сключи договор с Бъгария да си изхвърля отпадъците в нас? След това, до колкото си спомням нашите ги спряха, а сега си изнасят в България, чрез търговските фирми произведените автомобили, понеже вече никой не ги иска по света и няма сметище по света където да ги изхвърлят!

32

ххх

преди 2 месеца

Има много бедни и много богати хора в държавата... нормално се случват нещата... само дето няма кой да бачка най обикновенните нископлатени длъжности и това ше ни съсипе следващите години... инсче всички мънка че нямало хора за това за онова...

31

Фед Красивия

преди 2 месеца

Кви програмисти?Оня ден идва след срива, един идва да му оправя фейса възсрастен.Комшията му IT не можал да му възстанови профила.Двете му деца у Софеата и те "шракали много на компа" и двамата не могли да му възстановят профила.Фейс през гугъл профил фасулска работа...Оправих го за 5 мин ,взех му 20 лв и айде ,Пайдос.Толкова за IT-тата в България и техните умения.

30

рендетУ

преди 2 месеца

Едно зареждане на пълен реервоар с гориво на бензиностанция, плюс разплащането, заема не повече от 3-4 Минути, колко минути ще отнеме зареждането на елекромобил на електро авто станция и каква ще е опашката ако всички шофираме елекромобили?