37

Анонимен

преди 3 месеца

Доживяхме времето, когато пpocTuTyTku u gжeHgepu ни учат на морал, бандити управляват държава, крадци ни учат на честност и почтеност, убийци коват закони и правила за висша справедливост и просперитет. На това рано или късно му се слага краят по един или друг начин!

36

Точно Така

преди 3 месеца

Никаква Ротация - Ротацията е Вредна!

35

Анонимен

преди 3 месеца

Ха-ха, Бойко клекна на Денков и ПП ???!

34

Песен за Буда

преди 3 месеца

Веднъж в бостана влезе Шиши, дебела угоена cвuня.(2) Ооо Буда, ооо Буда и Буда с него се сдуши.(2) Догана беше злобно старче, със сабята насече Буда.(2) Ооо Буда, ооо Буда, със сабята насече Буда.(2) Ядоса се дебелото Шиши, със сабята Догана уби.(2) Ооо Буда, ооо Буда, със сабята Догана уби.(2) Така завърши историята тази и нека поуката е за нази.(2) Ооо Буда, ооо Буда от съдбата никой не е избегал.(2)

33

ТикВуна

преди 3 месеца

Сега Няма и да се Ротира - Семейство Лоурър от Даниъл Шаломов ще Ви Управлява до Гроб - като Предишните - Болшевиките и те бяха от това Котило!

32

Галя от EmbassyTO

преди 3 месеца

ти квун пак продава лъжи. За кого ? От 100 г си купува избирите с ро млянски вот.

31

Анонимен

преди 3 месеца

Спосо, Боце се готви за среща със Сретен!

30

Бг мен

преди 3 месеца

Боко папата вече благославя еднополовите съюзи, теб те е галил по главата, да одите с Шиши да ви благослови папата...

29

Анонимен

преди 3 месеца

Денков и нашата делегация щяли да бъдат приети от градинарят на Белия дом, който е черен.Знаел български, защото преди това е бил посланник у нас.

28

абе

преди 3 месеца

и ти си една пл.юнка, подари на путин кученце каракачанка, а сега си с предателите против него и тъпчете бандитска украйна с оръжие...ей, никой вече не ви вярва, ще ви изметем зад океана!

27

Анонимен

преди 3 месеца

Детето порасна ли в Барселона Буци, плащаш ли на манекенката достатъчно за да те харесва :))) Истински мачо мен си, пример за селянките и селяните в БГ :)))

26

Баба Банга

преди 3 месеца

Ке дойде време кога останат от Боко само топките, а от дебелия само ушите. От Киро нищу няма да устане, поне той оди у космоса да се спасюва !

25

Анонимен

преди 3 месеца

Ooo ti da vidis

24

От ротация на ..

преди 3 месеца

От ротация на ротация ще останат само от Боко топките, а от Шиши ушите .... Киро от Канада ще се е качил на ракета на Илън Мъск за Марс !!!

23

Бъдеще

преди 3 месеца

След някое време генерал-губернатора посланик сяда да обядва супа-топчета от топчетата на Боко и свински уши с ориз по Магнитска рецепта. Топките и ушите последното останало от Боко и Шиши...

22

ехх

преди 3 месеца

Ехх Бойко, лойко, защо не си в затвора. Ти и твоите стари приятели от подземния свят. Партньорите ти от ДПС. Новите ти дружки от ПП-ДБ. Уж опозицията от БСП. Вашите близки сътрудници, съратници, които назначавахте като разни министри, кметове, прокурори, шефове в полицията, архитекти и всякакви други партийни ***. И да не забравим и онези бизнесмени, които с ваша подкрепа и опека, окрадоха милиони от разни проекти, като естествено ви се отчитат подобаващо. Еххх защо не сте там човешка ***

21

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

А тези дето гласуват за промените за спасителите за копейките за чалгарите какви са 600000 за ГЕРБ

20

ДОЛУПЪПЪБЪКЭПЪДЭБЭ

преди 3 месеца

Оставка и нови избори това е промените единствено ги интересува да си получават големите пари и да наредят свои на големи пари Оставка

19

Веселинъ 7112136860

преди 3 месеца

Ротари клуб и тяхната ротация! Сакскобурготски и неговите правителства. Да, в България право няма! Юристите трябваше да са първите,които да сигнализират,че Българите не са гласували за некоалиционни коалиции,каквото и да значи последното. Настоящото,ала и следващото правителства са абсолютна гавра със законите . Печелят време.Фсраонитевинаги са разпитали на печелене на време,за да могат постепенно да подържат робовладението си. Има ли народ ?

18

жалък

преди 3 месеца

Буци , честит празник , веднъж от САЩ , втори път от Кирето , двойна дефлорация , тая от кмета на Симитли я броим за зараснала .