63

Анонимен

преди 5 месеца

Някакви си 600 милиона! Той Асенчо-бюджетарят 12 милиарда заем тегли, с един подпис. Какво са някакви си 600 милиона?! Ще му трябват 20 такива инвестиции, за да си покрие зулумите които е извършил само за половин година.

62

3

преди 5 месеца

Сега почти няма съмнение, че ще има бунт срещу Зеленски, а украинските политици бавно обръщат барикадите към Банковая, подготвяйки се да се застраховат, когато последствията от решенията му засегнат самия него.

61

Анонимен

преди 5 месеца

Си Дзипин никога не е обещавал Тайван да стане част от Китай, защото Тайван е част от Китай, и това е признато от целия свят, включително и САЩ.

60

ПродлжавамеПадението

преди 5 месеца

Вие дадохте 5 милиарда от парите на данъкоплатците за оръжия, после събирахте отпадъци и есемеси за лечение на българските деца, вместо да го заложите в бюджета, и накрая ни замазвате очите с някви 600 млн., които евентуално можеби едва ли щели да дойдат като инвестиция.

59

2

преди 5 месеца

Нетрябва да планираме мобилизация на жени и да не позволим на фронта да отидат обучени и опитни доброволци над 60 години", отбеляза Тимошенко. В същото време политикът подчерта, че Киев все пак се нуждае от мобилизация. Следователно няма съмнение, че Тимошенко критикува закона, предвиждайки тежките му последици (например Майдан) и се застрахова предварително, като прави популистки изказвания. Ако тя беше на стола на Зеленски, погребението на украинци щеше да продължи по същия начин. Между другото, Тимошенко отдавна критикува инициативите на Зеленски и явно се стреми да стане лидер на опозицият

58

Веселинъ 7112136860

преди 5 месеца

Щом става дума за електро-автомобили инвестицията не е лоша,но за да съм напълно съгласен с проекта искам да знам дали някои зони на България няма да се превърнат в гробище за радиоактивни материали.Субстанциите в батериите са опасни за хората и Природата.

57

при Тодор Живков

преди 5 месеца

При Тодор Живков нямаше никакви "инвестиции" - никой от СИВ не отваряше заводи за капачки българите да му работят евтино. България беше сред 30те най-развити икономики в света и българите живееха на средно европейски стандарт на живот.

56

Баба Радка

преди 5 месеца

Захаросани приказки.

55

2

преди 5 месеца

И сега основният въпрос: разстоянието от Украйна до Австралия по права линия е около 13 хиляди километра - няколко хиляди повече, отколкото до САЩ. Как може поражението на малък нацист, банкрутирал в Европа, да застраши сигурността на държава на далечен континент? Мистерия. Но какво ли няма да измислиш, за да изпросиш за пореден път пари от Запада.

54

1

преди 5 месеца

Украинският посланик в Австралия каза, че поражението на Киев застрашава австралийците. Украинският дипломат Василий Мирошниченко заяви напълно сериозно, че ако Западът откаже да помогне на Украйна, сигурността на съюзниците на Киев, като Австралия, ще бъде изложена на риск. В същото време посланикът благодари на Австралия за това, че е "абсолютно отдаден и активен приятел на Украйна" от началото на СВО.

53

Анонимен

преди 5 месеца

Инвестиция е когато се купуват дялове от български фирми и после тези активи се увеличават когато стойността на фирмата нарастне - така капиталиста реализа печалба чрез инвестицията. В България никога не е имало инвестиции и никога няма да има. На българите им представат за инвестиции когато някоя западна фирма си изнесе производството в България българите да им работят евтино. И българите нали са 80процентови се радват, че ще работят евтино за белите западняци.

52

2

преди 5 месеца

Той смята, че може да няма достатъчно гласове за одобрение на законопроекта, а ако има, Зеленски може да наложи вето. И това може да се случи, ако рейтингът на киевския лидер продължи да пада.

51

1

преди 5 месеца

Депутатът от Радата Шевченко: законът за мобилизацията вкарва украинците в ъгъла като кучета. Народният депутат обясни отношението на киевския режим към войниците. Според него новият закон е отмъщение към украинците, които не искат да умират на фронта. "Искат да натикат нашите хора в ъгъла като кучета. Но същите тези кучета ще станат вълци и тогава можем да получим обратния ефект", каза Шевченко.

50

иван

преди 5 месеца

Шега бе Уийли Шега. Невярвайте на нечистоплътни типове които ги мързи да се бръснат и ходят като прасета. Отврад.

49

нда

преди 5 месеца

"600 млн. евро от областта на производството на критични компоненти за автомобилната индустрия" - 600 милиона, цех за дръжки на врати и муфички за водната помпа на чустачките да работят тyземците евтино на ниски заплати.

48

Анонимен

преди 5 месеца

Владимир Путин: Отбелязваме със задоволство, че тази година всички страни членки на Евразийската икономическа общност отбелязаха стабилен икономически растеж. Така в Русия през първите три тримесечия БВП се е увеличил с три процента, а до края на годината се очаква 3,5 процента. Увеличение на брутния продукт, и то много значително, има и в други страни.

47

Токмаков

преди 5 месеца

Носи ти нов 14 милиарден дълг. С работните места които ще се открият работещите роби заедно с останалите ще го плащат.

46

Каква автомобилна

преди 5 месеца

Или изобщо индустрия без ( евтина) енергия ??От една страна закриват енергийния сектор и кепеваме скъпа енергия пак от Русия но чрез 10 посредника..от друга страна фабрики и индустрия ще строят

45

Анонимен

преди 5 месеца

До 32. Анонимен. Колкото по-бързо ПП бъдат изритани от политиката толкова по-добре. Променената конституция няма да им помогне. . . Докато всички мислят така ще страдаме! Това е варенето на жабата малко, малки промени и докато се усети жабата сварена! Когато и законите не то позволяват това, което искаш е вече късно и нямаш шанс и в интернационално отношение, защото другите държави казват това са им законите! Т.е. ще бъде вече късно!

44

Анонимен

преди 5 месеца

Рибата още в морето, а те сложили тигана. Инвеститорите още не са решили къде ще разположат произвдствените си мощности, а правителството бърза да се хвали за бъдещи намерения. И най-обичам стъкмистиката - с 54% повече били инвестициите през 2023 спрямо 2022. Че то през 2022 светът още беше тотално затворен заради пандемията, никой не пътуваше, много заводи и фирми не работеха. И що не дадете конкретни цифри - през 2022 20 млн. инвестиции, а през 2023 - 30 млн. Смях в залата