105

КаскетЯ

преди 11 месеца

Пожелавам на "братушките" асвабадители да им се връща това което правят с невинните хора в Украйна!

104

мачкайй

преди 11 месеца

Русия се разправи с цялата сила и ресурс на обединения запад!!

103

Истината

преди 11 месеца

На практика Киев НЕ Е БОМБАНДИРАН! Това, което пада, са първи степени на зенитни ракети и свалени руски ракети/дронове летящи към обекти около Киев. Ако Киев беше мишената, то досега щеше да има десетки хиляди жертви! Един Калибър или Искандер има 500кг взрив, който събаря поне един вход на блок или целия. Колкото до броя на свалените руски ракети-не е повече от половината, за Искандер 1/3,а Кинжал въобще няма . Е, иранските дронове(цена 20К $) падат масово, свалени с ракети за по 1млн $.

102

Анонимен

преди 11 месеца

Опредлено Русия е увеличила ракетните удари няколко пъти.Буквално всяка вечер плющят Киев с ракети.Вечер там не се спи а укрите се бутат в метрото като завият сирените.

101

Българин

преди 11 месеца

Кои сте? Вие сте нацифицирани руснаци и поляци. Украинска нация няма как да има, предвид че държавата Украйна е съществувала няколко години преди СССР, а след разпада на СССР е била отделена като "покрайнини"

100

Анонимен

преди 11 месеца

Русия е велика и никой не трябва да си играе на войници с нея.

99

Историка

преди 11 месеца

Сещам се за поне 6 загубени войни от Русия за последните 100 години. Всъщност спечелена без помощта на Запада нямат.

98

Красная армия

преди 11 месеца

Рашка не може да бъде изгонена от хохлите.Причина-не останаха живи хохли.

97

Путин е Велик

преди 11 месеца

Русия никога не губи войни,тя само ги печели.

96

Анонимен

преди 11 месеца

Запада превърна украйнината на Русия във военен полигон за изпробване на оръжията си,но се оказа че барута им е мокър и укрите ядат"мокара".Коя земя пазят укрите,че не я виждам? На Киевска Рус ли?Или тая дето Хрусчов им я хариза?

95

Дакашев

преди 11 месеца

Руските фашисти ще загубят тази война.

94

Анонимен

преди 11 месеца

Рашка ще бъде изгонена от Украйна други варианти няма и не може да има .

93

Космонавт

преди 11 месеца

До 134 Най вероятно така са писали и за Русия в немските медии по време на WW2. Добре им е дошъл лендлийза, но сега не е за тях.

92

Анонимен

преди 11 месеца

Украинците са гола вода, измислена държава. Без оръжията на запада ще се сринат за 2 седмици, както заяви Жозе Борел, cмeшници, напълно импотентни са сами, няма такъв народ, съществува само от 30 години, преди такова нещо държава "покрайнина" (егати и името!) не е имало. Стотиците милиарди $ и оръжията които налива запада пак губят. Цялото НАТО и 50 страни, най-богатите стоят за Украйна срещу Русия, и всички световни медии постоянно промиват мозъците на дe6илнитe западняци, тотална цензура и блокаж на информацията, и пак губят от Русия която воюва сама срещу тях.

91

Космонавт

преди 11 месеца

До 130 Само Зеленски е виновен, нападението на Русия няма нищо общо. Добре ли е в паралелните реалности?

90

Бай Иван

преди 11 месеца

До 3600Дай официални данни да видеим точно колко са. Кво пишеш и ти на изуст

89

До 127

преди 11 месеца

Така и трябва, запада и САЩ да плащаме за щетите в Украйна. След като недалновидно повярваха на Русия и и позволиха да се интегрира в нормалния свят. Правилното решение беше още началото на 90те да я разбият като държава. Сега нямаше да има унищожени държави и нужда от реанимация на нато. А ние да слушаме ден през ден, че ще ни пуснат атомни бомби.

88

Анонимен

преди 11 месеца

Днес в Украйна под контрола на Зеленски, от 45 милиона преди СВО, са останали между 18 и 22 милиона души. Този брой е приблизително равен на броя на жителите на Холандия.

87

Космонавт

преди 11 месеца

До 125 Или означава, че няма хора :))

86

Анонимен

преди 11 месеца

Украйна вече премина на пълна издръжка на Щатите и ЕС. Тя не може сама да осигури нищо за себе си. Да не говорим за военни доставки. Украйна е като полутруп. Тя живее на апаратно дишане, а хранителните вещества й се подават чрез прикрепените към нея системи. Украйна в монента е полутруп който живее само и единствено от финансовите инжекции на запада, които идват от джоба на западноевропейците и американците.