145

2018-та

преди 1 година

1 от 4-те собствени апартамента на Владислав Горанов и съпругата му в София не е деклариран пред КПКОНПИ. Става въпрос за жилище на 9-ия етаж, под двата му апартамента на 10-ия етаж в Зона Б5, заради които той бил избягал от центъра, та го приютил Кръстника му в затворения комплекс ЕСТЕ на братя Домусчиеви, както сам министърът обясни пред Нова.Въпросният апартамент обаче фигурира в Имотния регистър, както разкри в. Сега, а самата КПКОНПИ странно защо не е разбрала, нито е проверила.

144

Анонимен

преди 1 година

Жабока Кермит от къде е толкова сигурен или те си пазят гърба взаимно. Прокуратурата ще се самосезира ли някога и да провери всеки един от 240 душмани. Чак сега разбирам защо комунистите са взели всичко на чорбаджиите и са ги метнали в затвора. Пак са грабили народа колаците.

143

Бате Цецо

преди 1 година

Горанов е брилянтен крадец, довчерашен пъпчив селянин , построи къща на Ярема над витошкото село Железница, тва с откраднатите милиони от БГ будалите гласуващи за шайката на Баце, също така носи часовници Юлис Нардин за по 30 000$ пак купени с народна пара. Ако българина гласува за шайката , да знае че и здраните *** ще му откраднат тия айдуци. Пък вие бачкайте за по 1000 лв, !

142

МОЩЕН ШАМАР ЗА ГЕРБ.

преди 1 година

И звучен

141

Ойде кона у ряката

преди 1 година

"Не бива да има никакви илюзии по отношение на американските и британските служби, каза Поптодорова."

140

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ спечели приза Магнитски тази година. Наздраве Бойко! Наздраве на всички Гербенуги.

139

бежанец

преди 1 година

Горанов не могат да го намерят, за да го разпитат. Сигурно вече е в Дубай.

138

Срам и позор

преди 1 година

Горанов е еманацията на корупцията в ГЕРБ. Върха на сладоледа. А надолу какво става, ум да ти зайде. Мен ако питате, цялото ГЕРБ трябва да влезе в Магнитски. Много пари откраднаха. Милиарди. Десетки милиарди.

137

Ама разбира се.

преди 1 година

Каква имиджова щета, Горанов не е никакъв в ГЕРБ, само е бил министър на финансите от ГЕРБ 6 години. И още няколко години заместник министър на финансите. Господин никой, рииш ли. :) :) :)

136

:)

преди 1 година

ГЕРБ вече не воюват само срещу българския народ. ГЕРБ вече воюва и срещу САЩ. :)

135

Не искам да ви плаша

преди 1 година

Не искам да ви плаша, но на моята бълдъза нейния брат и работи в един цех дето шефа познава кмета на един град, няма да му казвам името, но е голям областен, който му е казал, че вече му е писнало от тези неща дето стават в ръководството на партията и е решил да минава към ПП и ДБ. А той си е хитър нагаждач, още от време оно все усеща ситуацията и се мести според нея - сменил е всичките партии, ама всичките. Щом той ще напуска, положението е зле. Не искам да ви плаша, но...

134

Вътрешен човек

преди 1 година

Във Вторник ще гонят Боко Тиквата от ГЕРБ. Не пропускайте шоуто.

133

Влади Горанов

преди 1 година

Влади Горанов Забатачи ГЕРБ - ВГЗ ГЕРБ

132

ГЕРБ

преди 1 година

Грабим Евросредства Рекетираме и Бием

131

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ са най-корумпираната партия в Европа. Време беше някаква международна реакция. БРАВО на САЩ, гледаме с очакване и надежда и към ЕГП Кьовеши.

130

ДСБ

преди 1 година

САЩ като най-корумпипираната държава в света седнала да коментира България и нейните политици. А къде беше САЩ, когато Иван Костов разграбваше и подаряваше страната на хора като Баневи, Арабаджиеви, Божковци и подобни? Магнитски мълчи за хората на Костов от ДБ Христо Иванов и ген Атанасов, също замесени в корупционни скандали.

129

Кьовеши

преди 1 година

До Г-жа Лаура КьовешиЗащото такива кражби няма, *** клошар такъв!

128

Анонимен

преди 1 година

Олеле, ама то един прогрес при тоя вашия Кирчо, мани та бягай. Вижте си инфлацията, която докарахте, международния арбитраж с Русия и комисонните за МЕТ при посредниците за Газа. Бягайте да си играете вие младите, не ставате още за политиката!

127

Жега

преди 1 година

Започва да пари под дуп..., омръзна им на хората от Наглост и Безочие Герберско! Следяащия удар на Магнита ще е още по точен и целта му е наясно с това, там ще са доказателства за Турския поток, ВТБ И едни 500 млн.,да не забравим и връзката с вече санкциониран по Магнитски от първия списък, но Буци да му мисли, нали постоянно говори с партньорите от задОкеана!

126

Бягайте надалече

преди 1 година

Политическото зомби-франкенщайн ГЕРБ-СДС се вмирисва и разпада.