100

Гост

преди 1 година

Този има спешна необходимост от консултация със специалист. Ама ние сме "лабави"...чак генератори вчера изпращаме...само да не ги сложат на погрешната посока, тази за излизане...хората не са виновни, но в дипломатически аспект отдавна не би трябвало да имаме отношения с гмо-държавата им. Поведението им е като на незрял, неразумен и много неблагодарен индивид.

99

Анонимен

преди 1 година

До дайте да ги -- За тях си фашист. Българското правителство навремето не е спасило евреите от Македония както е спасило тези от сегашната ни територия. И това също се помни.

98

Joko

преди 1 година

Този хем нахален хем арогантен ! Крайно време е на тези личности да им се набият чемберите.

97

Анонимен

преди 1 година

До Той Хайде тогава и Беломорска Тракия да тръгнем да си вземаме,, както сме тръгнали, що ли си натискаме парцалите? А Добруджа е била разделена в някои исторически периоди, както сигурно знаеш.

96

дайте да ги --

преди 1 година

---отучиме да бият ! Тея ще ме наричат татарин и фашист ,а от мене се иска да мълча ,че те да влезнат във ЕС , ква е тая прпостотия бе ?

95

Анонимен

преди 1 година

До Той 95 Историята е история, но има и настояща реалност. И в Белгия говорят френски, но не са присъединени към Франция, а живеят с фламандска общност. Който се чувства българин, да заповяда. Паспорти им бяха давани и се дават още. Другите насила няма да ги накараш да се чувстват българи. Имаме си собствени проблеми да оправяме и на сегашната ни малка територия. Едно правителство не можем да съставим, тръгнали сме исторически проблеми да оправяме.

94

Анонимен

преди 1 година

Браво!

93

Анонимен

преди 1 година

Я вето на тези югославци докато сами нацелят коректен начин за водене на външна политика . И да : Александър македонски е грък ( за това и те са Северна - защото това е географска област обхващаща част от Гърция и България) Самуил е български владетел и Гоце Делчев е български революционер - имаме и град с това име . Да се самоопределят както си искат - няма проблем всеки има право на това , но да не крадат история , това си е съветски/руски подход за самоопределяне.

92

срам е че съм бълга-

преди 1 година

-рин като гледам нашите меки министри ,как им се навеждат --това не го иска България не знам каква пропаднала политика е ,ужас ,унижение ,мекотели !

91

ВЪВ МИША ДУПКА

преди 1 година

Вето след вето ,или ние или те ! До тука Българин = мека Мара ! Да се радват че българската армия не е като руската и да не говорят за нас и да не се правят на бабайти ,че както сме им набрали ще видят най бързия блицкриг на планетата !

90

Анонимен

преди 1 година

ами спрете бе Османе,стига вече с вашите глупости

89

Анонимен

преди 1 година

И аз мисля, че трябва да се спре пинг-понга. Да спре да се дава аванта на макетата и, да ги оставим да си злобеят, докато им дойде акъла.

88

Позитивен

преди 1 година

Ми спрете.

87

Абе

преди 1 година

За европейското началство тези спорове които се водят тук за без особено значение. Нали накрая всички европейци ще бъдем и по едни закони ще живеем - тези на ЕС. Какво значение тогава има чии е Гоце. За управниците в ЕС няма никакво значение. И България и Македония, когато стане "член" отдават ключови държавновластнически правомощия и престават да бъдат суверенни държави.

86

az

преди 1 година

Да спрем ????????? не говори в множествено число, вие насяхте омразата, вие оставихте българите там без права, вие се опитахте да крадете история, история не се краде след като сте нямали и 1 цар, вие нашарихте учебниците си с глупости и настройвахте народа против България, вие трябва да се оправяте не ние !

85

Анонимен

преди 1 година

С македонците мога да се съглася само, че България е направила много политически грешки там. От Фердинанд (плащаме със загубеното Беломорие), през Г. Димитров (плащаме и до ден днешен) до новите политици (същото) и зад всяка една прозира пряко или непряко руския и сръбския интерес. Толкова кръв, толкова средства и нерви и накрая ситуацията в 21 век е още по-заплетена, отново от външни сили. Действително не сме имали политици никога. Кирчо е последното изв.ръщение в тази посока

84

аььаьа

преди 1 година

Няма пинг понг. ПЦМ прецака деня и трябва да си понесе последствията

83

Той

преди 1 година

ни призовавал! Македония е била част от България и там са живеели и живеят българи! Все едно аз като съм от Добруджа да не съм българин, а Добруджанец?! Добруджа все едно да е друга държава! Това, че някакъв договор ги е отделил от нас, не значи, че са някакви други! История = факти !!!

82

Анонимен

преди 1 година

ЕС няма да пропусне да "приобщи" лековерните макета за да си ги управлява както им е кеф. Берлин и Брюксел въобще не се интересуват от споровете на някакви балкански ***. Интересува ги само контрола върху тези ***. Не си правете илюзии. Никой няма намерение да защитава българския интерес.

81

Анонимен

преди 1 година

Ако Ние трябва да заторим границата с Македония.Тогава ЕС трябва да затвори границата за нас и не само.Балканските субекти не са за ЕС.