57

Анонимен

преди 1 година

Абе мега-бойци, преди седмица полска рота 120 човека се бяха върнали 28 от бойното поле за една нощ.

56

Анонимен

преди 1 година

Нали правилните медии пишеха, че руснаците си газят труповете? Май ще излизне обратното.

55

Офанзива

преди 1 година

ВСУ започна мащабна контраофанзива към Киев :)

54

80 г. след

преди 1 година

До 58 - Не казах това! Дали лъже или маже не е важно,,,, важно е че дава старо инфо, а такова във военен конфликт е меко казано НЕнужно. Ако искаш да знаеш какво и как оттук нататък - спушай какво ще каже Путин днес във Волгоград (бивш и бъдещ СТАЛИНГРАД) по повод 80 госини от успешното завършване на Сталинградската битка ))) Следмица след това че прочетеш същото в NY Times, a още седмица след това ще го чуеш от всезнаещия Резников )))

53

Стига захаросване!

преди 1 година

СИтуацията в Украйана е ужасна, бе! Не го ли разбрахте! Тук едва ли не ги изкарват, че са някакви мега бойци, наритват руснаци всеки ден, само им трябва едно рамо с танковете и всичко ще е наред! Това не е компютърна игра! Колко милиона бежанци имат вече? 1/4 от населението стинаха ли? Защото ако не са, то са близо. Жизненоважните за икономиката им региони, в момента са минирани и хвърчат десетки хиляди снаряди на ден, всеки ден! Сега и отва - половин милион войника още ...

52

Хмм

преди 1 година

ДО Див Петел: Да използваш думичката "хуманно" в ситуация на война е нелепо. Виж това "и издаде притеснителен отчет за ситуацията" ме разби. Зеления пак се опитва да си измие ръцете. Той контраатакува и Крим си връща, ама за всеки случай - отчет, че и притеснителен :)

51

r3v0lv3r

преди 1 година

До Христо Христов Путин има нужда от теб, затворниците полегнаха и им трябва ново свежо месо, за да не почнат да умират масово мобилизирани руснаци.

50

От 59

преди 1 година

Не, честно! Ако на украйнският министър на отбраната не може да се вярва, то на кого?

49

Анонимен

преди 1 година

До А инфото от де йе? - Значи Резников лъже и маже, така ли? Нещо не разбирам, какво точно искаш да кажеш? Че информацията е грешна и не го е казал?

48

Анонимен

преди 1 година

"пък и военната тактика на украинските офицери не включва такова антихуманно харчене на хората, като слама." - 157000 жертви до момента ..

47

А инфото от де йе?

преди 1 година

До 56 - На Резников и Залужни им какзват какво и кога да говорят! За Зеления това отдавна се знае! Резников приказва неща, които ги пишеше в американските и британски вестници миналата седмица

46

Анонимен

преди 1 година

До Прогнозите украински - "Ние не подценяваме нашия враг", каза Резников. "Официално обявиха 300 000, но като видим войските по границите, според нашите оценки са много повече." - ок, аз просот казвам, какво е написано тук.

45

Анонимен

преди 1 година

До пияница мистик - Да! Ако целта на руснаците бе да победят само Украина - да - това щеше да е полезно

44

Прогнозите украински

преди 1 година

До 50 - Украина прави прогнози???? Как? А какво? Ти вярваш ли, че това вече е възможно? По-скоро - чети "Гардиън", "Миррър" и "NY Times", та да разбереш повече за прогнозите на украинците... Таката де - прогнозите ЗА украинците

43

Анонимен

преди 1 година

Но как? Аз мислех, че Русия търпи невъобразими загуби, няма техника, храна, горива и са пред преврат у дома!

42

Анонимен

преди 1 година

До tot 51 - Има едно 80 000 доброволеца, на друго мнение ...

41

Анонимен

преди 1 година

До Прогнозите медийни 46 - Само, дето, баткааа ... прогнозите са от Украйна. Те казавт, че очакват офанзива, не некви медийки.

40

tot

преди 1 година

ПО добре да готви още погребения и Руснаците да се СЪБУДЯТ,ако не искат да губят хиляди деца !!!Никой не е станал войник да напада ,а се е клел ДА ЗАЩИТАВА ГРАНИЦИТЕ НА РУСИЯ !!!

39

Анонимен

преди 1 година

До 48 - Това ще стане, само ако Украйна базпорно нарита Русия ..

38

Анонимен

преди 1 година

Луд умора няма както върви може да има мълчаливи и навързани в Хага.