127

До Анонимен

преди 1 година

Не е само Турция, и в Гърция е така. В Хърватска съм бил в командировка преди еврото, храната беше сравнително скъпа, но в такова количество, което изобщо не можеш да изядеш. За качеството няма защо да коментирам.

126

Анонимен

преди 1 година

Боли ме оная работа. Аз в България отдавна не почивам. Не виждам защо трябва да плащам много за некачествена услуга в големите курорти. Изключения са малките семейни хотели, разхвърляни по непопулярните места, ама явно и тях се опитват да ги убият.

125

Абе

преди 1 година

Я стига глупости писахте и се правихте на интересни, кой е по-най. Да дадеш три лева за една малка кутийка от няколко грама полуфабрикат кетчуп или майонеза, смятайте колко е килограма в това заведение. Накъде около 60 лева. Между другото тик менюто е замазано, но преди ден или два статията с цялото меню е в сайта на Флагман. Там се вижда ясно и мръсните хартийки с новите цени. Значи собственика нама 50 лева за нови менюта, но е с претенции за цени. Далеч от такива сееляяяни спекуланти.

124

Анонимен

преди 1 година

Само веднъж ходих в Турция,но се изумих от щедростта им към клиентите с много вкусна храна.В интерес на истината подобно поведение не се среща почти никъде другаде.Не съм туркофил,но истината си е истина.

123

КЕШЧУП

преди 1 година

КАКВО СЕГА БАЧЕ ЗДРАВКО ЩЕ НАДУЕ ЦЕНИТЕ НА МОРЕТО НАЛЯТО БАНИЦА - 50 ЛВ, СУДЖУК -150 ЛВ, ТЕТЧУП - 20 ЛВ , ЧЕ ДА ИМА ЗА ДОГОДИНА ПАК ДА ХОДИ НА ЗИМЕН КУРОРТ !!...

122

До Гошо Тъпото

преди 1 година

Георги, нямам идея колко е евтин курорт е Боровец, някой да сподели колко излиза 1 седмица престой със спане, ядене и целовдневни ски карти. Аз след 2 седмици заминавам за Австрия да карам ски, купих си още Октомври месец куверт с горните параметри за 800 ЛЕВА.

121

морски

преди 1 година

Кръчмарите все със големи кредити и все техни колеги фалирали по много.Какво да ви кажат?! Че перат пари и, че събират полицай, прокурори, проверяващи, да ядат и пият на корем ли? Че продават бял прах ли? Изпечени измамници са, иначе няма място за тях...

120

Христо Христов

преди 1 година

Е па на когото му е скъпо - да не купува.

119

Анонимен

преди 1 година

Туризмът си е скъпо удоволствие.В цял свят е безбожно скъпо.Това ,което е най гадното обаче ,че качеството не отговаря на цената особено в държави ,където липсва всякакъв контрол.

118

до ИВАН

преди 1 година

Опа 1 към 1 с опорките на алфа ТВ и НЕНАРКОМАНА И НЕАЛКОХОЛИКА волен. Ами пазарувай в кварталното магазинче да те дерат на двойна цена нали мразиш капиталистите интелектуалец.

117

Анонимен

преди 1 година

На война е хубаво.Но на Банско и Пампорово е по хубаво.

116

ИВАН

преди 1 година

До КосмонавтБАЙО, КАПИТАЛИСТИТЕ НИ ВЛАДЕЯТ! КАУФЛАНД И ЛИДЛ ИЗНАСЯТ ПЕЧАЛБИТЕ, ДЪНДИ ИЗНАСЯ ЗЛАТОТО, УМНИТЕ СЪЩО СЕ ИЗНЕСОХА ЗАРАДИ СИТУАЦИЯТА! ТУК Е КОЛОНИЯ! ТО НЯМА ЛОШО ДА СМЕ КОЛОНИЯ, АМА ДА СМЕ КАТО УНГАРИЯ, ЧЕХИЯ! ЗАЩОЕ НЕ СМЕ?

115

Пак до НАНЕ

преди 1 година

Абе краварски знамена не съм видял до сега ама рашистки бол. Кои точно на кого са роби е ясно на всички освен на вас робите.

114

до НАНЕ

преди 1 година

Така и не отговори защо другарю? Вагнер набира войници в Сърбия срещу заплащане. Защо не отидеш?

113

Космонавт

преди 1 година

До Крим е Руски Нещо като Куба между Европа и Азия? Е, сега нали Крим временно е руски, ще стане като Сомалия между Европа и Азия. Когато Крим е бил български, руснаците не са били запланувани от генните инженери, след създаването им са мучали в храстите, чак на трети етап сме ги облагородявали. Чудно ми е, когато откриеш рая не оставаш ли там? Защо се връщаш в гадната България? Нали всички русофили мразите България когато не е зависима от Русия?

112

Колю от Бяла Слатина

преди 1 година

"Спасете българският туризъм"

111

БЪЛГАРИН КАПИТАЛИСТ

преди 1 година

АЗ ЖИВЕЯ НА ГЪРБА НА РОБИТЕ ДЕТО МИ РАБОТЯТ ЗА 800 ЛВ. ЗАПЛАТА, А АЗ ГИ ОСИГУРЯВАМ НА МИНИМАЛНАТА!

110

Анонимен

преди 1 година

До До НАНЕ Абе всеки може да фърга песък и тухли, ама я виж Данчето как закъса с ремонта на жълтите павета, щото и тя като теб мисли, че всеки може и не търси хора, които разбират и могат, а наема ей така некви, щото нали това всеки може да го свърши и са заменими. Така че айде не философствай много.

109

Анонимен

преди 1 година

България ще бъде най доброто място за живеене когато прогоним и изчистим русофилите.

108

Нане

преди 1 година

Защо не отивам ли.... Мъ някой трябва да ви утилизира и вас... краварските роби... ===)))