19

Край

преди 1 година

Ще разиграем отбраната на Харков.

18

Анонимен

преди 1 година

Ами за вас, чалгаропитеци, "ВЕСЕЛБА", за други - АД! Някой ПРИМЕНРО, може да реши да се ВЕСЕЛИ, като се ИЗСЕ** от терасата! На вас приятно ли ще ви е?

17

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"Защо на екрана отзад пак има жълто и синьо?" Това са правилните политкоректни цветове за всички прогресивни 'журналисти', 'медии', всичколози и коментатори и най- вече 'политици'. Принципа е следния - *** се върти на разни посоки и когато се оцвети в правилните цветове, значи това е вярната посока откъдето ще ни..*** и инструктират.

16

Анонимен

преди 1 година

Каква веселба има в гърмежите? Трябва да си с много ниски вибрации да се веселиш на такова нещо.

15

Горянски

преди 1 година

Разбирам да си хлапе и да метнеш някви фойерверки или пиратки, ама да си ми някъв чичак с шкембе и пиян да ми хвърляш пиратки - това е инфантилност и тия хора трябва да отидат в затвора.

14

Анонимен

преди 1 година

До 7 Анонимен Едно време съветските пиратки, запалиш ги и в ръцете ти пукат, не изчакват да я хвърлиш, такива ментета беха . . . Нямаш и понятие за соца! Първо съветски пиратки не имало от страх да не гръмнат властта! Второ пирати в соца бяха само 12, а не като сега всеки кьорав и сакат и се наричаха ЦК на БКП от които пръкнаха новите капиталисти!

13

Анонимен

преди 1 година

Защо на екрана отзад пак има жълто и синьо?

12

баба мара

преди 1 година

защото измряха 8 катерички от тази прос-то-тии какво като идва нова годинаставаме все по глу-па-ви които иска гърмежи еи къде е украина няма нужда да сестресират хора и животни

11

Анонимен

преди 1 година

защото от панелния блок хвърлиха ракети и подпалиха покрива на Макдоналдс Варна и на моите семейни приятели им пробиха покрива на колата.затова.

10

Анонимен

преди 1 година

На който му се слушат такива неща да отива в Украина!Там гърмят и убиват,никой няма да си купи такива пиратки,батерии и т.н.

9

Гомунката, психолог

преди 1 година

Винаги съм твърдял, че някои хора трябва да са безпарични и нещастни, защото тогава са по-поносими за съжителство. Охолството, щастието, им дава криле за извършване на разнообразни и неизброими про100тии. Незрелият човек се радва на гърмежа, който е произвел, защото така променя средата, въздейства на околните, нещо, което му е невъзможно да направи по друг начин, нещо подобно има и при моторджиите, малко са тези, които си карат кротко, за свой кеф, повечето търсят внимание с нечовешки грохот.

8

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 7. Ти си менте.

7

Пича

преди 1 година

Предлагам алтернативна мярка - няма глоби, но от "Пирогов" връщат всеки с наранявания причинени от собствени фойерверки (за чужди, разбира се, въпросното лице се арестува и съди по бързата процедура). На пироманите техен им е кефа, техен им е риска.

6

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Тая година ще купя само биг тайгъри дето гърмят като руската артилерия и ще ви продъня ушите в младост 4! Поне 500 бройки ще накупя!

5

Асен

преди 1 година

Фойерверките да са като официалните чествания пускат една заря в продължение на един час с ефекти проведена професионално и това еИначе става като бойно поле цяла нощ всеки гърми докато не легне да спи,другите да си крият главите под завивката.На народа това да му е кусура - веселбата

4

Пича

преди 1 година

"Защо ограничават веселбата на хората" - хайде направо да паднат и мерките против шума, да може най-големият пpocтак на блока да огласява квартала всяка нощ. Нали на него това му е "веселбата"?

3

Анонимен

преди 1 година

Щото всеки с малко IQ реши, че е негов дълг да изпуца колкото може повече пиратки и фойерверки на Нова година, че да го видят как хубаво се забавлява. И тъй като този тип хора по принцип толкова си могат, хвърлят пиратките през терасите по квото има отдолу. То коли, то хора, животни - да се пазят! Той пуца сега! Важно му е! Като падне неговият символ на забавление върху некоя кола и нанесе щети, той само се хили още повече. Отделно, че на следващия ден не се диша от дима от бомбичките.

2

Анонимен

преди 1 година

Като си нямаме калашници като талибаните да гърмим във въздуха, ще трябва да се веселим с бомбички по терасите. Пуцай кумеее.

1

Анонимен

преди 1 година

Не ми хвалете хора, които веселие означава да гърмиш.