55

До 99 Ленд Лийд

преди 1 година

До 2016 г. Русия изплаща на САЩ ленд лийза. След войната, когато няма нужда от него, САЩ продължават по Договр да доставят, за да пълнят джоба на ВПК и икономика. Загиват само 400 000 американци, логиката на Айзенхауер е да се пади САЩ п***шечно месо. Тогава настъпва разрив между съюзниците, Франция иска да спаси френскоговорящите в окупирани от Германия територии, САЩ пазят военни, Англия не участва при Ардените. СССР не е уведомен от Чърчил за сепаративен мир Хитлер, 4-торка Кеймбридж дава данни

54

Nnnn

преди 1 година

Жал им е за Украйна. Те дори нямат украински имена. Какво е това Абдо,Нидал,Марсел. Това им е мечтата да могат да отидат на запад без визи. Трябва да са благодарни на Путин,че им сбъдна мечтите. Питайте милионите украинци,които са напуснали Украина години преди войната.

53

АБДАЛИ

преди 1 година

А ДАЛИ ЖУРНАЛИСТИ, УКРАИНЦИТЕ ПРАЗНУВАТ КОЛЕДА НА 7 ЯНУАРИ ПО СТАР СТИЛ !??

52

Анонимен

преди 1 година

До Украйна - Драскач Многознайков прочети колко е платил СССР от оръжията , консервите и дрехите , които му доставя САЩ от 1941 до 1945 г . Платената сума е от 3 до 12 % .

51

Анонимен

преди 1 година

Хохли туристи на европейска издръжкаИ как клоуна сменя Коледата ... 90% от хохлите казаха, че признават старата дата 7 януари

50

Анонимен

преди 1 година

Хайде пак да си прочетете публикацията и после да триете, защото пак ще кажа, че в днеса сте много неграмотни. За смисъл въобще не говоря.

49

Украйна

преди 1 година

е заробена за 300 години напред от Западните банки...........докато руснаци и украинци умират в една братоубийствена война!!!и западните фирми за оръжия печелят пари!За това ли се радвате, селя.ни прости???

48

Зеления наркоман

преди 1 година

продаде държавата си за няколко милиарда долара...............на САЩ и народа си за пушечно месо..........и заслужава да гори в ада!!!

47

До Анонимен 78

преди 1 година

Католическите свещеници пък са педофили , а папата е Сатаната в човешки образ и масон!!!

46

Анонимен

преди 1 година

Мама им Стара на тези украинци,заплиха Европа .Да горят в ада и Зеленски и антуражчето му.Да си бяха спазили минските споразумения ,да не сме чули за тях,ама не алчни за кеш в зелена окраска.Огън да ги пали тези,които изпепелиха Европ

45

Педерас

преди 1 година

Библията трябва да се забрани заради разпространение на език на омразата!

44

Анонимен

преди 1 година

Комунистите кога станаха вярващи и православни? "Патриарх" Кирил е агент на КГБ (агент Михайлов), Предишният "патриарх" беше агент Дроздов. Тези в Бога не вярват, само са облекли така за да лъжат народа.

43

Анонимен

преди 1 година

Във Върховната Рада партията "Европейска солидарност" внесе законопроект за забрана на православната църква.

42

Наблюдател

преди 1 година

ВНИМАНИЕ!!!Прокажените руски *** атакуват този сайт както се очакваше по това време.Пияни и дрогирани русофили се очаква да излеят тяхната помия както обикновенно срещу свободният свят.Това са умствено осакатени индивиди които нямат право да дишат въздуха на тази земя.

41

Анонимен

преди 1 година

На Симонян не може да й се вярва. Също и на Путин не може да му се вярва. Те са болшевики.

40

Анонимен

преди 1 година

Укронацистите извършват масови арести и обиски в Украинската православна църква.

39

Анонимен

преди 1 година

А след 30 години лижeнe на *** българите още не могат да пътуват свободно в ЕС и без визи в САЩ?

38

Анонимен

преди 1 година

Това не е УПЦ, а клонът на Московская Патриархия, която е наречена Украинска православна църква. Това са си офицери на КГБ, облекли над униформите с пагони раса. Разбира се, че Украйна ще ги гони.

37

Анонимен

преди 1 година

Ха ха ха Иран предупреди Зеленски официално ,че да не се опитва нападение ,защото Украйнаще стане предундустрална ера ха ха ха ха ха това ще се случи и с кравата ако опита ха ха

36

Анонимен

преди 1 година

Е защо в Украйна? Ние сме си в капиталистически държави. Ама вие какво правите тук? Беж към чичко Сталин (Пу)