248

Анонимен

преди 1 година

До до 309 грешка до 308

247

до 309

преди 1 година

До Анонимен309 заради робския си манталитет си траят... Искам да попитам, какъв манталитет са имате?ако вземете предвид 500 години опит

246

ххх

преди 1 година

123...... проба...... проба

245

И3TPИT КOMEHTAР ????

преди 1 година

Коментарът в който питах КЪДЕ Е ДЕMOКРAЦИЯТА в EС след като със сигурност повечето граждани на същза искат мир, а не война и в същото време ЕC изпраща оръжия и разузнавателна информация на Киeв, и Ж. Бopeл казва, че конфликта трябва да се реши на фронта, тоест не чрез мирни преговори? ДEMOKРAЦИЯ, ЙОК!

244

До Днес бг

преди 1 година

Не гледайте в чуждото канче. Кажете какво става със нацистите в Артьомовск (Бахмут според укрите) ?

243

Анонимен

преди 1 година

Този на снимката отдавна е в земята , всичко в кремля е цирк .

242

До авторката

преди 1 година

Този на снимката прилича на Зеленския клоун

241

Анонимен

преди 1 година

Ами България е най-бедна и най-корумпирана в ЕС ТЪКМО ЗАЩОТО Е НАЙ-ЛОЯЛНА НА РУСИЯ, проумейте го, русофили , вашата любима Русия 30 години ни дърпа назад от цивилизования свят - така, както се опитва да се меси брутално сега на избора на Украйна да е в Европа и Нато!

240

Анонимен

преди 1 година

Путин тъкмо пусна от затворите убийците и изнасилвачите и сега се освободи много място там за миролюбците :)

239

Анонимен

преди 1 година

Като са за мир повечето, защо не излязат с плакати по улиците с надпис "МИР"? Оппа, забравих че не живеят в демократична държава и ако поискат мир, ще ги тикнат в дранголника за оронване престига на червената армия.

238

Анонимен

преди 1 година

Рус езичници.. макар и неграмотно, всъщност си казал нещо голямо

237

Анонимен

преди 1 година

Ние да въоръжаваме Украйна е не само смехотворно, а и плачевно. Вероятно бъркате даването на стари оръжия с въоръжаване. Украинската армия е 20 пъти по голяма от нашата и вероятно 50 пъти по въоръжена. Я само си задайте подобен въпрос, но за руснаците..да въоръжаваме ли Русия..няма ли да е глупав дори самият въпрос?

236

Анонимен

преди 1 година

Убеден съм, че и 95% от руснаците искат край на войната. Сред украинците този % да е 60-75. Основното обаче е какво се има префеид под край на войната. Без НАТО за Украйна, връщане на Крим, Украйна без море, Украйна без 4 области, Русия капитулирала? Война много ясно, че никой не иска.

235

Тон

преди 1 година

Точно това двуличие и подлост от поддръжник на запада сега съм техен враг!

234

До Роза

преди 1 година

Не е достатъчно со се молим! Трябва да заемем ясна позиция против участието на България в тази война! Нашите дупедадци вече решиха да въоражаваме Украйна, утре ще решат и войска да пратим! И никой не протестира!

233

Българин

преди 1 година

Евтино...

232

Боби

преди 1 година

До Лаврентий Берия Ако щеш вярвай ако не щеш МиГ-29А които са на въоръжение в България Централния компютър е военизирана версия чипа ИНТЕЛ 486 а предишните версии за СССР са с ИНТЕЛ 8088 още по-стара технология. Разберете при военните програми се отчита всеки такт на процесора, Всяка частичка памет. Това което е в момента при програмистите #INCLUDE MATH и зареждаш няколко стотин математически функции а програмата ти се увеличава с 60-80 Мегабайта там го няма Ако ти трябва нещо сам го програмираш

231

Роза

преди 1 година

Войната може да се одобрява само от глупаците или от тези,които богатеят от нея!Засега у нас войната се усеща само по влошената икономика и недоимъка.Винаги съм казвала и повтарям-молете се войната да не дойде тук!Тогава БГ ще бъде окончателно разпартушинена и от нея няма да остане нищо!

230

Анонимен

преди 1 година

Това са резултатите в Европа не в Русия!

229

Анонимен

преди 1 година

По-рано в Лвов се проведоха протести на роднини на военнослужещи от 24-та отделна механизирана бригада (ОМБР) на Въоръжените сили на Украйна. Протестиращите настояха украинските власти да върнат пленниците у дома, да предадат телата на загиналите или да изяснят съдбата на изчезналите.